Evet egolu olduğum için zaten gittiğimiz aqua parkta çocuğum gibi hem kendiyle hemde çocuğuyla ilgilendim. Ne havlu ne hamam için malzeme getirmiş. Bildiğimden yedek almıştım. Aynen egolu olduğum için hamallığını yapıp dolabın kilidini açamadığım için taşıdım.
Ben işteyken beni almaya gelen eşim abiside olsa şuraya gidicez hamburger alıcaz akşam ona göre diye kimse emir veremez. Abisi evli bizim bir düzenimiz var. He egolu olsaydım evet yüzüne kendin alabilirsin ya da yapabilirsin öğrenmeyi dene diye lafta sokar abisine şikayette ederdim. Aksine çoğu zaman alıp saygısızlıkla karşılaşınca mesafe koydum.
Ondan kaynaklı yorumlarınız doğru değil.
Havlu almayı unutacağını biliyorsanız yedek almak yerine mesaj atabilirsiniz. Görümcenizin davranışları çok çocukca ben olsam sinir olurdum. Kocamla kavga ederdim. Benzer şeyler yaşayıp kavga etmişliğim var.
Bunlara izin veren kim onu bulmak gerek sanırım. Ama her konunuzda yok pasta yok hambuger,yok çocuğuna bakmıyor demenizi size yakıştıramıyorum sadece. Kaç kere istedi pasta, kaç kere hamburgeri aldınız merak ettim.
Mesafe koyun, bence mesafe çok güzel bir şey. Ben çok severim kimse haddini aşamaz. Sizin mesafe koymakta neden zorlandınız yada eşiniz neden zorlanıyor. Biz asla çevremizi değiştiremeyiz. Görümceniz.degismeyecek, abisi mesafeyi korursa zamanla susmayı öğrenecek. Bunu eşiniz yapacak.
Abisine şikayet etme olarak düşünmeyin ama kardeşinin şu tavrı beni kötü hissettiriyor diyebilirsiniz. Ara bozmak için değil ama kırıldım, üzüldüm gibi duygularınızı eşinizle paylaşabilirsiniz. Aile ilişkilero içinde duyguların paylaşılması gerekir diye düşünüyorum. En azından bizim evde böyle.