"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kizlarr kimler var bakalim gökceemm sen online misin az konusalim kuzu seninlee kafam cookkk karisik yaaa bana akil verr ben face deyim oraya yaz tatlim ok... :18:

makbusum allah kabul etsin mevlidini bacim...
canım yazını yeni gördüm hayırdır inş ne sorucaktın?
oy maşallah kızına demek konuşmayada başladı benim kız heee heee,ann nee,abb bııaa die sesler çıkartıyo :)canım bizim kız gezme kıyafeti giydirince aglıyo niye öyle yapıyosa artık inş bizim bebişler zorlanmadan yürürler

maşallah ogluna canım beni m kızında gözü üstümde yanında gidince debeleniyo yerlerde peşimden gelmeye çalışıyo :) rabbim inş diger arkadaşlarımızada nasip eder :) kib canm
kızlar hepinizi öpüyorum gökce uyumuştu uyandı artık kaçta tekrar uyur allah bilir :) kib

baharcım gözlerim dolu dolu okudum çok güzel anlatmışsın..Allahım güle güle büyütmek nasip etsinanalı babalı büyüsün canım...

merhaba kızlar bir sorum var yardımcı olursanız sevinirim.
adetin üçüncü günü yapılacak kan testi verdi doktor değerler hep normalden düşük bunun anlamı nedir ki?
özeldeki doktora gitmişken dedim gösterdim (testi veren devletteki doktordu )amman kafanı karıştırmasınlar daha gençsin yırt at dedi ama :78: aklımdan atamadıktan sonra çantadan atsam nolcak. neyi gösteriyo o değerler biliyor musunuz.
bu arada annelik yolunda ilk denemelere bu ay başlamış bulunuyorum. ama maalesef gebeliğe müsait günlere denk geldi tam doktorun verdiği cinsel perhiz:93:

Slm hamişler bende 11 hafta 2 günlük hamileyim önümde tahmini 201 günüm var aralık 20 gibi doğuma gidecem inşallah çok heycanlıyım bi okadarda korkuyorum ilk çünkü ve doğumu bazıları işkenceymiş gibi bazılarıda hiç bişe yokmuş gibi anlatıyor hayırlısıyla normal doğum yapacam Allah tüm gebelerin bebişlerini ellerine sağlıklı almalarını nasip etsin gebe kalmak isteyenlerede bebiş nasip etsin

benim canım makbuşum...dogum günün kutlu olsun...bu güzel topicin kurucusu canım arkadasım.iyiki varsın iyiki seni tanımışım...selincige sana eşine ve tüm ailene saglıklı nice yıllar diliyorum...

Merhaba arkadaşlar ben tam bir yıldır yumurtlama sorunu yaşıyordum neredeyse hiç kendiliğimden adet olamıyordum ve çok üzülüyordum ilk başta doktorum klomen verdi fakat bi işe yaramadı şubatta rahim filmi çekindim tüplerde bi sorun çıkmadı doktorum iğne tedavisine geçecekti nisanda yapılacaktı ilk iğne fakat kist çıktı ve nisanda bana doğum kontrol hapı kullanmak şart koyuldu mayısta gittim doktorum haftaya tatile çıkıyorum takip edilmesi lazım bidaha adet olduğunda gelirsin yaparız iğneleri dedi ben tabi çok üzülmüştüm aldım iğneleri bi türlü yaptıramadım diye haziranda yine kendiliğimden adet olamadım bitkisel çözümler aradım adetim sökülsünde iğnelere biran önce başlayayım diye yine gelmedi arkadaşın ısrarı üzerine test yaptım anında pozitif çıktı inanmadım kan aldırdım değerim baya yükseti 1350 şaşkınlık içindeydim bir yıldır denemediğim hiç bişe kalmamıştı ateş ölçme yöntemi hayit tohumu soğan, incir kürü hiç biri işe yaramadı ama yurtdışından yaşlı bir ebeden bitkisel çay almıştım adet düzenliyormuş ve yumurta geliştirmeye faydalıymış genelde kullananlar ilk ayında hamile kalmış bende iğneye hazırlık olsun diye denedim gerçekten işe yaradı demekki ilk kullanımda hamile kaldım
darısı tüm isteyenlerin başına hiç bişeyi kafaya takmayın yöntemleri falan bırakın kendiliğinden bi gün olur hiç bir belirtim falan yoktu halen daha hamile olduğumu anlamıyorum bile

bu arada elimde bir adet ovitrelle çatlatma iğnesi var isteyen olursa satıyorum özelden msj atın

merhabalar hanımlar ben kızımın kaka sorununu araştırken sizlere de sorayım dedim

benim bebeğm iki aylık olduktan sonra kaka yapamamaya başladı duphals fitil le başta yapıyrduk şimdi bunlarda işe yaramıyr en son bize makat darlığı dediler bir aydır haftada bir gidiyrz şimdi 3 gün ara ile gelin dediler kızımmın makatına ikide bir müdahale ediyrlar ve bizie daha çok korkutacak şeyler söylüyrlar ameliyat veya makatla bağırsağın birleştiği noktada sorn olabilr bilmem ne sizin bu konuda bir fikriniz vars a yazarmısşınz teşekkürler

seLAM kızlarr
buraya kimse uğramaz olmuş artık nerelerdesiniz arada toplanalım iki muhabbet edelim öptüm hepinizi:)

seLAM kızlarr
buraya kimse uğramaz olmuş artık nerelerdesiniz arada toplanalım iki muhabbet edelim öptüm hepinizi:)
selam cnm..valla artık eskisi gibi olmuyo cnm ya herkesler biyerlere dagıldı..bebişi olanlar zaten giremiyo,bizlerde başka topicteyiz.

Kızlar nerelredesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz çok özledim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hepinizzi
deriininm
gökçemranam nurum makberim günüm senma

BEN YİNE BPŞUM ELERİM BOŞ KARNIM BOŞ
BENİ SORACak olursanız yanlış tedaviler yüzündn beişime kavuşmadım sizedeyazmıştım ya hgs çek,ldi temiz çıkmış
malesef herkesin önerdiği bir doktor vardı oraya gittim bir tüpüm kapalı enfeksion maantar varmış diğre tüpünde görevini bozmuş
laparokokaopi oldum 2 ay önce tüplerim çok şükür açıldı doktor

ya derinim ne olmuş bu topiçe ya cevap yazdığını hiç analamadım canım benim nerelerdesin ya nasıl özledim sizi

ya derinim ne olmuş bu topiçe ya cevap yazdığını hiç analamadım canım benim nerelerdesin ya nasıl özledim sizi

canımmmmmmmm nerelerdesin sen sevalim ya bende çokkk özledim inanki...tatlım hamişlerimiz giremiyo fazla o yüzden topic boş kaldı..bide ebrarımın topicteyiz hep..yazmışın oraya zaten..eger girersen ordan da devam edebiliriz..ay bu doktorlar yokmu yaa.hepsine dmiyorum tabi de...cnm benim demek ameliyat oldun geçmiş olsun..demek kapalıymış he..şimdi minigin gelir inşallah kuzum...ebrarım tatilde cnm bi süre yok..bende çalışıyorum giremiyorum fazla...gökçemizde ugruyıor saoglsun fırsatı oldukça..diger kızlarda diger topicte bazıları.öyle yani cnm...bizde de bi degişiklik yok sevalim bende boşum:)gel yine özletme olurmu.

kızlarrrrrrr selam hepinize...

dün makbuşumuzun kızı SELİN imizin dogum günüsydü:)

İYİKİ DOGDUN SELİNİMMMMMMM teyzesinin yaramazı tatlım benim..dün gibi makbuşun doguma gittigi gün canım yaaaa...zaman ne çabuk geçiyor...bi an o günü hatırladım da..canım arkadasım benim...

bu topicteki bütün canım arkadaslarıma rabbim annelik duygusunu yaşatsın..hepimize saglıklı güzel birer evlat nasip etsin...dogum yapmış olan arkadaslarımın da evlatlarını rabbim onlara bagışlasın saglıcakla büyütsünler...bu mübarek üç aylar yüzü suyu hürmetine güzel ALLAHIM katından cennetinden,mis kokulu eli ayagı düzgün dinine düşkün vatanına milletine hayırlı güzel ahlak sahibi evlatlar versin hepimize...amin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…