- 31 Ocak 2009
- 12.091
- 24
canım yazını yeni gördüm hayırdır inş ne sorucaktın?kizlarr kimler var bakalim gökceemm sen online misin az konusalim kuzu seninlee kafam cookkk karisik yaaa bana akil verr ben face deyim oraya yaz tatlim ok... :18:
makbusum allah kabul etsin mevlidini bacim...
oy maşallah kızına demek konuşmayada başladı benim kız heee heee,ann nee,abb bııaa die sesler çıkartıyo :)canım bizim kız gezme kıyafeti giydirince aglıyo niye öyle yapıyosa artıkbenım kız da buyudu masallah herseye aklı erıyor artık :) baya baya anlasıyoruz cok sukur baba anne gel 3 kelıme soyluyor koltuga dayanıp ellerıyle kısa sure ayakta durabılıyor herseyden kasıkla yıyor bız ne yesek askıntı oluyor ıstıyor o dagezmelere bayılıyor ustumuzu gıyınce hemen anlıyor dısarı cıkıyor sevınc cıglıkları atıp balık gıbı cırpınıyor ay ne guzellıkler ne guzellıkler :) Rabbıme sukurler olsun sukurler benımkı daha emeklemıyor ama dr endıse etme her bebek emeklıycek dıye bısey yok kımısı hıc emeklemeden yuruyebılıyor daha erken dedı dur bakalım beklıyorum :) benımkı de acıyo ustunu basını gece uyurken bır de sureklı yanlara donup uyuyor bayılıyorum
hayırlı ugurlu olsun bebısın cnm allah kolay dogumlar nasıp etsın
canım benim oğluş 7,5 aylık olduaman bir yaramaz bir yaramaz sürekli ilgi bekliyor yaa
gün de doğum yapmış Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı diğer arkadaşların başına
günün birinde burdan birbirimize bebişlerimizin durmunu yazacağım günler hayal gibigelirdi çok şükür gördük bu günleri de...
olmayanlara da en kısa zamanda ver Allahım... Amin
selam arkadaşlar önceleri girip yazıyordum arada ama bebek fikrine ara verince hiç bir yere girmeme kararı almıştım. bu fikri aklımdan attığımda hamile kaldım. ve çok şükür kuzum kollarımda. sizlere biraz umut olsun diye hikayemi paylaştım. umarım beğenirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/434392-cinar-pasanin-dogum-masali.html
baharcım gözlerim dolu dolu okudum çok güzel anlatmışsın..Allahım güle güle büyütmek nasip etsinanalı babalı büyüsün canım...
benim canım makbuşum...dogum günün kutlu olsun...bu güzel topicin kurucusu canım arkadasım.iyiki varsın iyiki seni tanımışım...selincige sana eşine ve tüm ailene saglıklı nice yıllar diliyorum...
Eki Görüntüle 213042
selam cnm..valla artık eskisi gibi olmuyo cnm ya herkesler biyerlere dagıldı..bebişi olanlar zaten giremiyo,bizlerde başka topicteyiz.seLAM kızlarr
buraya kimse uğramaz olmuş artık nerelerdesiniz arada toplanalım iki muhabbet edelim öptüm hepinizi:)
ya derinim ne olmuş bu topiçe ya cevap yazdığını hiç analamadım canım benim nerelerdesin ya nasıl özledim sizi