- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
oğlum ege yi 21 günlükken 3 ay önce melek oldu gitti
şimdi tekrardan gebe kalmak istiyorum ama sezaryanla dogurdum için dr 2 yıl dan önce olmaz dedi ve tüp bebekle sadece hamile kalabilirim 2 yıl cok uzun önceden kalan varmı
bende bir değişiklik yok ceylanım...tayin istedik ankaraya bekliyoruz mayısta belli olacak erkn tayin istedik yalvardık yakardık ölüm raporlarını falan göderdik büyük ihtimal olacak...olursa da eylül ayına tüp bebek yaptıracam 1 yıl geçmiş oluyo o zaman kendimi öle zor frenledim ki inanın...ilk defa böle uzun ara verecem....ama buralarda olmuyor bu iş...çok opt...diğer herkese de selamlar...
ivet kanka gördüm saolslm kızlar bende annemlerdeydim net yoktu ordaherkes iyi inş
bizde iyiyiz çok şükür kızımın bagırsagında iltihap vardı geçmiş çok şükür ishalide geçti sadece gece uykuları düzene girmedi
makbuş kızının iyi olmasına sevindim benim kızda iltihap olunca bagırsakta dr bio gaia verdi iyi geldi gibi senin kızda yapabiiliyomuş kakasını sevindim canım
ceylanım ben kızımda akıntı görmedim ilk dogdugunda görmüştüm normal demişti dr umuz:) sen nasılsın benim kilolar yavaş gidiyo yaa 92 kilo ilw bitti hamişligim şimdi 79 kiloyum60 lara düşsem göbek atıcam
esma eltim bebişlerden bize fırsat kalmıyo konuşamaz olduk senin yaramaz nasıl
ebroşum ben yazını gördüm bebüşüm cevapta yazmıştım datlım
bersum ay az kaldı hadi hayırlısı saglıkla dünyaya gelsin minik tosuncuk inşşşşşş hayırlı dogumlar olsun kolay geçsin
derinim senide özledik bebişim:)
ismi aklıma gelmeyen kızlar sizleride öpüyorum
semoş ikiz anası nirdesinnnnnnn
selam kızlar 4 martta normal doğumla oğlumu kucağıma aldım çok şükür darısı isteyen herkesin başına olsun hepinizin çok öpüyorum
zeyn aramızda 1 hafta vardı sanırım demek kalsalardı benim kuzularım da bukadar olacaktıallah bağışlasın canım...
canım hoşgeldin aramızaHerkese merhabalar, bende aranıza yeni katılmış bir anne adayı olarak;
Bizde meleğimle birlikte, tüm anne olmak isteyenlere Allah'tan en kısa zamanda hayırlı melekler sahibi olmalarını diliyoruz. Herşey gönlünüzce olsun....
canım senin sütün erken kesilmiş ama kilolarda baya gitmiş benim de hamile kaldığım kiloma inmeme 1 kilo aldı inşallah dahada vricmesmacım benim sütüm kesildi zaten o yüzden yediklerime dikkat ediyorum bide işe de başlayınca koşuşturmayla verdim sanırım 4 kilo kaldı işte onları da verirsem rahatlayacam ama yavaşladı şuan kilo vermem
derinim ebrarım nasılsınız kızlar varmı gelişmeler sizler de iyisiniz dimi
bersum doğum yaptımı haberi olan varmı kızlar
günüm sen nasılsın seninde az kaldı inşallah sağlıckla kucakla cnm bebeğini
senamdan haberi olan varmı kızlar oda uğramıyo artık hiç
gökçem makberim cadılar size de izin vermiyo herhalde göremiyorum sizi de buralarda
öpüyorum kızlar hepinizi kendinize ii bakınn
zeynim oğluşun kocaman olmuş maşallah zaman ne hızlı geçiyor yaa sağlıkla büyüsünler..kızınıda oğluşunuda senide çok öptümselam kizlar nasilsiniz burasi bayagi bos kalmis bede eskisi gibi giremiyorum oglumla ev isleriyle ugrasmaktan firsatim olmuyor makbercim gökcecim sizin cadilar nasillar simdi tam yemelik olmuslardir onlarkilolardan bahsetmisiniz benimde 4kilom kaldi ins en kisa zamanda veririm
canım çok özldim seni inşallah tayin işiniz biran önce hallolur..kocaman öpüyorum senibende bir değişiklik yok ceylanım...tayin istedik ankaraya bekliyoruz mayısta belli olacak erkn tayin istedik yalvardık yakardık ölüm raporlarını falan göderdik büyük ihtimal olacak...olursa da eylül ayına tüp bebek yaptıracam 1 yıl geçmiş oluyo o zaman kendimi öle zor frenledim ki inanın...ilk defa böle uzun ara verecem....ama buralarda olmuyor bu iş...çok opt...diğer herkese de selamlar...
canım hakkında hayırlısı olsun belkide meleğin kendiliğinden gelir sanaslm kızlar nasılsınız bende herşey aynı artık çok yoruldum herşeye ara verip bir psikolokla görüşmeye karar verdik
canım gözün aydın Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahselam kızlar 4 martta normal doğumla oğlumu kucağıma aldım çok şükür darısı isteyen herkesin başına olsun hepinizin çok öpüyorum
aaa canım inanmıyorum demek bebişin geldi he çok uzun oldu seninle konuşmayalı tedaviylemi yoksa kendiliğinden mi oldu.öpüyorum seniinanmıyorum bu topiği gorunce coook duygulandım ilk acılan topik tasınmıstı 2008 yılından bahsedıom kendı yazdıklarımı gordum neler demısım nasılda bebısım gelsın dıye cırpınmısım cok sukur ben bebegıme kavustum ALLAH ISTEYEN HERKESE NASIP ETSIN
slm kızlar benimde netim yoktu gelememiştim bende de durumlar aynı gökce hanımla ugraşıp duruyorum akşam nasıl oluyo fark etmiyom bile:)
bersum tekrardan gözün aydıns aglıkla büyüt oglunu canım darısı tüm isteyen arkadaşlaara olsun inşşş
ingilizceci seninde gözün aydın saglıkla büyüt yavrunu
makbuşum seni çok iyi anlıyorum bacım bi büyütseydik şu kızlarıı
kız eltim senin ogluş diş mi çıkardı oh maşallah saglıkla hepsini çıkaarsın