- 31 Ocak 2009
- 12.091
- 24
canım yazını yeni gördüm hayırdır inş ne sorucaktın?kizlarr kimler var bakalim gökceemm sen online misin az konusalim kuzu seninlee kafam cookkk karisik yaaa bana akil verr ben face deyim oraya yaz tatlim ok... :18:
makbusum allah kabul etsin mevlidini bacim...
oy maşallah kızına demek konuşmayada başladı benim kız heee heee,ann nee,abb bııaa die sesler çıkartıyo :)canım bizim kız gezme kıyafeti giydirince aglıyo niye öyle yapıyosa artık inş bizim bebişler zorlanmadan yürürlerbenım kız da buyudu masallah herseye aklı erıyor artık :) baya baya anlasıyoruz cok sukur baba anne gel 3 kelıme soyluyor koltuga dayanıp ellerıyle kısa sure ayakta durabılıyor herseyden kasıkla yıyor bız ne yesek askıntı oluyor ıstıyor o da gezmelere bayılıyor ustumuzu gıyınce hemen anlıyor dısarı cıkıyor sevınc cıglıkları atıp balık gıbı cırpınıyor ay ne guzellıkler ne guzellıkler :) Rabbıme sukurler olsun sukurler benımkı daha emeklemıyor ama dr endıse etme her bebek emeklıycek dıye bısey yok kımısı hıc emeklemeden yuruyebılıyor daha erken dedı dur bakalım beklıyorum :) benımkı de acıyo ustunu basını gece uyurken bır de sureklı yanlara donup uyuyor bayılıyorum
hayırlı ugurlu olsun bebısın cnm allah kolay dogumlar nasıp etsın
canım benim oğluş 7,5 aylık oldu aman bir yaramaz bir yaramaz sürekli ilgi bekliyor yaa
gün de doğum yapmış Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı diğer arkadaşların başına
günün birinde burdan birbirimize bebişlerimizin durmunu yazacağım günler hayal gibigelirdi çok şükür gördük bu günleri de...
olmayanlara da en kısa zamanda ver Allahım... Amin
maşallah ogluna canım beni m kızında gözü üstümde yanında gidince debeleniyo yerlerde peşimden gelmeye çalışıyo :) rabbim inş diger arkadaşlarımızada nasip eder :) kib canm
kızlar hepinizi öpüyorum gökce uyumuştu uyandı artık kaçta tekrar uyur allah bilir :) kib