"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

canım allah sabır versin sana
konuyla ilgil bilgim yok inş yeniden hamile kalırsın

makberim çok geçmiş olsun cnm yaaa inşallah kendiliğinden düzene girer bebeğinn bende senin yerinde olsam fırsatları sonuna kadar zorlarım ameliyat son çare olur ama umarım ameliyata gerek kalmadan düzelir meleğinn

ya kız bebek anneleri bişiy sorucam size benim kızda birkaç kez vajınal akıntı gördüm sık sık deil ama bikaç kez gördüm bu normalmi acaba sizin kızlarda da oluyormu??

sağol ceylanım şimdilik iyi gidiyor bi sıkıntı yok çok şükür..senin kızdada vardı böyle bir sorun üstesinden geldinizmi?ayrıa akıntı için bildiğim kadarıyla kız bebeklerde çok sık idrar yolu enfeksiyonu görülüyormuş.ben geçen ay diş ağrım nedeniyle antibiyotik kullandım o zaman farkettim selinde akıntı oldu.ama için rahat etmezse doktorunuza sor canım

makberim biz hallettik o sorunu artık debridat ve babuline sayesinde inşallah sizde halledersiniz cnm
dru aradım dr böyle akıntıların olabileceğini sarı veya yeşil olmadıkça sorun olmadığını ayrıca kaşıntı ve kızarıklıkta olmaması gerektiğini söyledi

ben anlamadım sen antibiyotik kullanırken mi selinde akıntı oldu?? neden ki??antibiyotikle bağlantısı ne acaba çünkü geçtiğimiz ay bizde kızıma antibiyotik kullanmıştık acaba o yüzden mi oldu ki akıntı

oo sevindim halletmenize canım ya doktor bizede debridat vermişti ilk gün fayda etti ama sonra etkisi kalmadı sen nasıl kullandın ve nasıl fayda etti?biz şuan osmolak kullanıyoruz günde 1 kaşık veriyorum 2-3 kz yapıyor..
antibiyotikle ilgisi derken dediğim gibi idrar yollarında enfeksiyon varsa akıntı olarak atıyor.ben kullandığımda heralde sütten geçti selinden de 2-3 defa akıntı geldi beyaz renkte o nedenle olabilir dedim

cnm sen hangi ilaçtan fayda görüyosan vazgeçme düzenli kullan bir süre sonra düzene giriyo ama 1 2 ayı buluyo bide ölçüyü az verme bebeklerin kiloasu arttıkça drlar ölçüyü artırıyor onu da sor doktoruna az verildiğinde etki etmiyor çünkü :))

bide bizimki hala sadece mamasını yerken kakasını yapıyo bilmiyorum ne alaka ama dra sordum olabilir önemli deil dedi güldüü geçti:))inşallah selinimizde atlatacak bu sıkıntıları cnm benimm durumdan haberdar et bizleri öpüyorum çok

merhaba kızlar nasılsınız kandil günü sizlere bol bol dua ettim Allahım ebrar ve derine de hayırlısıyla dileklerini ver dedim inşallah sizden de güzel haberler alırız
ebrar gökçe gün makber derin hepinizi öptüm kızlar evet benim kızçeler beni yoruyor bayağı moralim iyice kötü bakalım ne olucak inşallah yaz gelince rahatlarız yürümeye başlasalar en azından ellerinden tutup çıkarım diyorum

Herkese merhabalar, bende aranıza yeni katılmış bir anne adayı olarak;
Bizde meleğimle birlikte, tüm anne olmak isteyenlere Allah'tan en kısa zamanda hayırlı melekler sahibi olmalarını diliyoruz. Herşey gönlünüzce olsun....

selam kızlar nasılsınızz pek uğrayan olmamış
bersum doğuma az kalmış cnm allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn

doğum yapan kızlar kilolarınız ne alemde hamilelikte kaç kilo aldınız kaçı gitti?? benim az kaldı bakalım kalanı da verecem inşş öpüyorum sizlerii

amin inş...
sağol anelssa bende yeniyim hoşgeldin...

kız ceylann nasıl verdin kiloları valla benim hepsi duruyo almaya da devam ediyorum sanki biraz dikkat edim yemiyim diyorum zaten az olan sütüm iyice azalıyo

geride kalmış yazdıklarım gözükmemiş diye öne aldım
öpüyorum sizi

Allah bağışlasın böle şeler okudukça keşke bnmkide doğsada uğraşsam daha şimdiden sıkldm beklemekten bebşimle vakit geçirmek istiorum biran evvel:)

esmacım benim sütüm kesildi zaten o yüzden yediklerime dikkat ediyorum bide işe de başlayınca koşuşturmayla verdim sanırım 4 kilo kaldı işte onları da verirsem rahatlayacam ama yavaşladı şuan kilo vermem

derinim ebrarım nasılsınız kızlar varmı gelişmeler sizler de iyisiniz dimi

bersum doğum yaptımı haberi olan varmı kızlar

günüm sen nasılsın seninde az kaldı inşallah sağlıckla kucakla cnm bebeğini

senamdan haberi olan varmı kızlar oda uğramıyo artık hiç

gökçem makberim cadılar size de izin vermiyo herhalde göremiyorum sizi de buralarda

öpüyorum kızlar hepinizi kendinize ii bakınn

Allah bağışlasın böle şeler okudukça keşke bnmkide doğsada uğraşsam daha şimdiden sıkldm beklemekten bebşimle vakit geçirmek istiorum biran evvel:)

cnm inşallah allah tez vakitte sizlere de nasip etsinn darısı tüm bekleyen arkadaşlarıma da olsun inşallah

ceylancım doğurmadım daha merakla bekliyorum 40 haftamın dolmasına 2 günüm var ama benim oğluşum ne zman gelecek hiç bilmiyorum normal doğum beklemek çok stresliymiş
kurabiyen kocaman olmuş maaaşallah okula başlayınca zor olmuştur ama çok öpüyorum fıstığını...

slm kızlar bende annemlerdeydim net yoktu orda herkes iyi inş
bizde iyiyiz çok şükür kızımın bagırsagında iltihap vardı geçmiş çok şükür ishalide geçti sadece gece uykuları düzene girmedi
makbuş kızının iyi olmasına sevindim benim kızda iltihap olunca bagırsakta dr bio gaia verdi iyi geldi gibi senin kızda yapabiiliyomuş kakasını sevindim canım
ceylanım ben kızımda akıntı görmedim ilk dogdugunda görmüştüm normal demişti dr umuz:) sen nasılsın benim kilolar yavaş gidiyo yaa 92 kilo ilw bitti hamişligim şimdi 79 kiloyum 60 lara düşsem göbek atıcam
esma eltim bebişlerden bize fırsat kalmıyo konuşamaz olduk senin yaramaz nasıl
ebroşum ben yazını gördüm bebüşüm cevapta yazmıştım datlım
bersum ay az kaldı hadi hayırlısı saglıkla dünyaya gelsin minik tosuncuk inşşşşşş hayırlı dogumlar olsun kolay geçsin
derinim senide özledik bebişim:)
ismi aklıma gelmeyen kızlar sizleride öpüyorum
semoş ikiz anası nirdesinnnnnnn

Son düzenleme:
selam kizlar nasilsiniz burasi bayagi bos kalmis bede eskisi gibi giremiyorum oglumla ev isleriyle ugrasmaktan firsatim olmuyor makbercim gökcecim sizin cadilar nasillar simdi tam yemelik olmuslardir onlarkilolardan bahsetmisiniz benimde 4kilom kaldi ins en kisa zamanda veririm

bende bir değişiklik yok ceylanım...tayin istedik ankaraya bekliyoruz mayısta belli olacak erkn tayin istedik yalvardık yakardık ölüm raporlarını falan göderdik büyük ihtimal olacak...olursa da eylül ayına tüp bebek yaptıracam 1 yıl geçmiş oluyo o zaman kendimi öle zor frenledim ki inanın...ilk defa böle uzun ara verecem....ama buralarda olmuyor bu iş...çok opt...diğer herkese de selamlar...

Son düzenleme:
zeyn aramızda 1 hafta vardı sanırım demek kalsalardı benim kuzularım da bukadar olacaktıallah bağışlasın canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…