- 31 Ocak 2009
- 12.091
- 24
canım allah sabır versin sanaoğlum ege yi 21 günlükken 3 ay önce melek oldu gitti
şimdi tekrardan gebe kalmak istiyorum ama sezaryanla dogurdum için dr 2 yıl dan önce olmaz dedi ve tüp bebekle sadece hamile kalabilirim 2 yıl cok uzun önceden kalan varmı
sağol ceylanım şimdilik iyi gidiyor bi sıkıntı yok çok şükür..senin kızdada vardı böyle bir sorun üstesinden geldinizmi?ayrıa akıntı için bildiğim kadarıyla kız bebeklerde çok sık idrar yolu enfeksiyonu görülüyormuş.ben geçen ay diş ağrım nedeniyle antibiyotik kullandım o zaman farkettim selinde akıntı oldu.ama için rahat etmezse doktorunuza sor canımmakberim çok geçmiş olsun cnm yaaa inşallah kendiliğinden düzene girer bebeğinn bende senin yerinde olsam fırsatları sonuna kadar zorlarım ameliyat son çare olur ama umarım ameliyata gerek kalmadan düzelir meleğinn
ya kız bebek anneleri bişiy sorucam size benim kızda birkaç kez vajınal akıntı gördüm sık sık deil ama bikaç kez gördüm bu normalmi acaba sizin kızlarda da oluyormu??
oo sevindim halletmenize canım ya doktor bizede debridat vermişti ilk gün fayda etti ama sonra etkisi kalmadı sen nasıl kullandın ve nasıl fayda etti?biz şuan osmolak kullanıyoruz günde 1 kaşık veriyorum 2-3 kz yapıyor..makberim biz hallettik o sorunu artık debridat ve babuline sayesinde inşallah sizde halledersiniz cnm
dru aradım dr böyle akıntıların olabileceğini sarı veya yeşil olmadıkça sorun olmadığını ayrıca kaşıntı ve kızarıklıkta olmaması gerektiğini söyledi
ben anlamadım sen antibiyotik kullanırken mi selinde akıntı oldu?? neden ki??antibiyotikle bağlantısı ne acaba çünkü geçtiğimiz ay bizde kızıma antibiyotik kullanmıştık acaba o yüzden mi oldu ki akıntı
amin inş...Herkese merhabalar, bende aranıza yeni katılmış bir anne adayı olarak;
Bizde meleğimle birlikte, tüm anne olmak isteyenlere Allah'tan en kısa zamanda hayırlı melekler sahibi olmalarını diliyoruz. Herşey gönlünüzce olsun....
selam kızlar nasılsınızz pek uğrayan olmamış
bersum doğuma az kalmış cnm allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn
doğum yapan kızlar kilolarınız ne alemde hamilelikte kaç kilo aldınız kaçı gitti?? benim az kaldı bakalım kalanı da verecem inşş öpüyorum sizlerii
esmacım nasılsın canım miniş diş çıkarıyo galiba hayırlısı olsun çok huysuzdur şimdi allah kolaylık versin canım .güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım öpüyorum senide minişide
ceylanım demek senin kurabiyede huzursuz allah kolaylık versin inşallah sıkıntısız çıkarır dişlerini özledim canım iyi bak kendinede kurabiyeyede
kuızum kıyamam ben selinime demek sorun hala devam ediyo oyy yesin teyzesi onu ya allahım şifa versin inşallah canım özledim seni
selinide senide çok öptüm bitanem
eylülcüm canım arkadaşım arada benim topicede geliyosun çok mutlu ediyosun beni
iyisin inşallah canım ikizlerde iyidir umarm seni çok yoruyolar değilmi allah kolaylık versin tatlım çok öptüm
günüm maşallah çok az kalmış sağlıkla kucağına al oğluşunu inşallah
msnde arada konuşup özlem gideriyoruz ama eski günleri özlüyorum canım
cano öpüyorum seni kuzuma ve kendine iyi bak
BERSUM sen nasılsın canım arkadaşım çok az kaldı dualarım seninle öptüm canım
hanımlar derinimin pc bozuk gelemiyo merak edersiniz belki diye yazmak istedim
hepinizi çok çok öptüm .buarada bende durumlar aynı değişiklik yok
ebrarım evet sanki biraz azalıyo gibi canım artık ama dediğim gibi sıcaklardan huzursuz artık dua etmeye başladım havalar serinlesin artık sonbahar gelsin diyee
günüüüümmmmm sen nasılsın canımmmm fındığında iidir umarım canımmmm
makberim benim kız da öle cnm uyutuyorum yatırıyorum 10 15 dakika uyuyo uyanıyo hemen öyle deliksiz uykumuz yok sanırım sıcaklardan bunalıyo yavrummm
gökçem boşver cnm yaa doğumdan sonra gider o kilolar diyolar inşallah bebeğine yarasın kilolaın canımm
derinime üzüldüm yaa ne biçim insanlar var hayret bişiyy hayırlısı olsun ne diyelim artıkk
kızlar kendinize ii bakın görüşürüz yine kızı şimdi uyuttum yine ağlıyo gideyim bakayımm
Allah bağışlasın böle şeler okudukça keşke bnmkide doğsada uğraşsam daha şimdiden sıkldm beklemekten bebşimle vakit geçirmek istiorum biran evvel:)
esmacım benim sütüm kesildi zaten o yüzden yediklerime dikkat ediyorum bide işe de başlayınca koşuşturmayla verdim sanırım 4 kilo kaldı işte onları da verirsem rahatlayacam ama yavaşladı şuan kilo vermem
derinim ebrarım nasılsınız kızlar varmı gelişmeler sizler de iyisiniz dimi
bersum doğum yaptımı haberi olan varmı kızlar
günüm sen nasılsın seninde az kaldı inşallah sağlıckla kucakla cnm bebeğini
senamdan haberi olan varmı kızlar oda uğramıyo artık hiç
gökçem makberim cadılar size de izin vermiyo herhalde göremiyorum sizi de buralarda
öpüyorum kızlar hepinizi kendinize ii bakınn
esmacım benim sütüm kesildi zaten o yüzden yediklerime dikkat ediyorum bide işe de başlayınca koşuşturmayla verdim sanırım 4 kilo kaldı işte onları da verirsem rahatlayacam ama yavaşladı şuan kilo vermem
derinim ebrarım nasılsınız kızlar varmı gelişmeler sizler de iyisiniz dimi
bersum doğum yaptımı haberi olan varmı kızlar
günüm sen nasılsın seninde az kaldı inşallah sağlıckla kucakla cnm bebeğini
senamdan haberi olan varmı kızlar oda uğramıyo artık hiç
gökçem makberim cadılar size de izin vermiyo herhalde göremiyorum sizi de buralarda
öpüyorum kızlar hepinizi kendinize ii bakınn
zeyn aramızda 1 hafta vardı sanırım demek kalsalardı benim kuzularım da bukadar olacaktıselam kizlar nasilsiniz burasi bayagi bos kalmis bede eskisi gibi giremiyorum oglumla ev isleriyle ugrasmaktan firsatim olmuyor makbercim gökcecim sizin cadilar nasillar simdi tam yemelik olmuslardir onlarkilolardan bahsetmisiniz benimde 4kilom kaldi ins en kisa zamanda veririm