"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

makbuşum canım ya düşmeye başladı demek çok şükür yaaa inşallah kısa zamanda daha da düşer miniğinle evine dönersin tatlımm

günüüm ebrarımm gökçem siz nasılsınız kıslarr öpüyorum hepiniziii

canim cok gecmis olsun insallah degerler düserde biran önce evinize dönersiniz:Saruboceq:

herkese iyi günler hayırlı cumalar, makbercim çok çok geçmiş olsun, demekki hastanedesiniz bende giremedimki göreyim ama neyseki iyileşiyor kızın inşallah meleğinin görüp göreceği tek sıkıntısı bu olur...
günvüm senden ne haber ne zaman belli olacak,,
ebrar gökçe derin turkuaz pinguu ske ve hatırlayamadığım bütün arkadaşlar herkese iyi günler kendinize iyi bakın.

makbuşum çok geçmiş olsun canım...inşallah çıkarsınız artık sen de minişine doyarsın..

kizlar 9.gun sonucum 20 cikmis egerki kana daha yeni karistiysa ve birden artarsa bu deger iyi. ama temkinli yaklasmak lazim 20 betahcg dusuk bir deger yoksa. fakat yine de bana morel oldu cunku artik umudum daha yuksek. pazartesi tekrarlanicak doktor kana yeni karistiysa 20 degeri normal cok erken yaptirmissin dedi; pazartesi birden cok cok arttigini gorme umudumuz var dedi.
dualarinizin bu sonucta etkisi olduguna eminim, cok yurekten tekrardan tesekkur ediyorum.
makberim hadi sen de selinimizden guzel haber getir iyice keyfimiz yerine gelsin.
canlarim darisi cok cok daha yuksek degerlerle hemen sizin basiniza.

selam kızlar,makbercim canım ne oldu son test sonucu umarım değer düşmüştür,gözündeki bant yüzünden uyumadı demişsin ne bantı cnm?
nurcum naber cnm hiç uğramıyorsun,sürekli gezmelerde misin yoksa healsanaalsanasmile ne oldu sen regl oldun mu bu ay?
zeyn senin hamilelik nasıl gidiyor,bayağı oldu dimi...
günüm canım çok sevindim bende bi bakıyım dedim sana belirtin var mı diye soracaktım ki test yapmışsın:) değerlerin çıkacak inş cnm ya bak bu sefer oluyor Allah'ın izniyle...
sen dikkat et kendine emi...
öpüyorum kızlar hepinizi...

güüünnnn canım yaa çok sevindim rabbim inşallah tamamına erdirsin bu sefer inşallah herşey çok güzel olsun dualarımdasın heppp inşallah cnm katlayarak devam eder raabim büyük öpüyorum seni cnm haberdar et bizi

makberimden haberi olan varmı kızlarrr???

makbercim bebiş nasıl umarım artık evinize çıkarsınız sağlıcakla iyi haberlerini bekliyorum
güncüm hayırlı uğurlu olsun şimdiden inşallah katlanarak artar değerin

canım çok sevindim inşallah bugün daha çok düşmüştür .dualarım sizinle bitanem
canım saol ben iyiyim sen ve kuzun nasıl?bende çok öptüm tatlım
canim cok gecmis olsun insallah degerler düserde biran önce evinize dönersiniz:Saruboceq:
zeynim nasılsın bitanem ?nasıl gidiyo hamişlik ?doktora gittinmi son zamanda konuşamadık seninle .çok öptüm canım
canım nasılsın özletiyosun kendini herşey yolundadır umarım çok öptümmm
makbuşum çok geçmiş olsun canım...inşallah çıkarsınız artık sen de minişine doyarsın..
senam sen nasılsın?herşey yolunda değilmi canım .çok öpüyorum seni
ayyy canım nasıl sevindim varya anlatamam hadi hayırlısı olsun inşallah yükselicek değerin bitanem inanıyorum .allahım güldürsün yüzünü artık .müjdeni bekliyoruz dört gözle dualarım seninle tatlım
makbercim bebiş nasıl umarım artık evinize çıkarsınız sağlıcakla iyi haberlerini bekliyorum
güncüm hayırlı uğurlu olsun şimdiden inşallah katlanarak artar değerin

canım hoşgeldin şükür kavuşturana çok özledim seni bugünde bitürlü karşılaşamadık neyse burdasınya bol bol konuşuruz inşallah

günaydın kızlar nihayet evimdeyim dün öğleden sonra çıktık hastaneden değer 11e düşmüş doktor sabah gelip ışığı kesmişti yükselme olucakmı diye 5 saat normal yattı çok şükür yükselme olmadı.dün yazmak istedim ama 3 günün uykusuzluğuyla ancak evi toparlayıp yemek yaptım kusuruma bakmayın emi hepinizi kocaman öpüyorum..

bu arada günüm değerin iyi çıkmış inşallah haftaya dahada yükselmiş olucak

bersuum minişin iyidir inşallah canımmmmmm.....
ebrarm iyiyim ama işte erken doğum tahlikesiyle yaşamak psikolojimi çok bozuyor hayırlısıyla 29-30 u bulsaydık(((((((yatmak da zoruma gidiyo böle
makbuşum sevindim çıkmanıza tekrar geçmiş olsun..
ceylancım kurabiyeni opt canım....

senacım olsun tatlım yat yaa herşey güzel olacak sonunda inşallah bu günlerine değecek çektiğin sıkıntılara canım öperim uyanınca tatlımmm

makberim hadi gözün aydın kuşummmm evdeymişsiniz çok sevindim canım benimm

ebrarım ne edeyim ya gece gündüz minnoşla takılmaktan fırsat bulamıyorum pek girmeye

bersu hoşgeldin canımm nasıl gidiyo hamilelik

kızlar öptüm hepinizi kendinize iyi bakın canlar

ay makbuşum çok sevindim yaa çok şükür
bidaha böyle sıkıntılar yaşamazsınız inşallah
selinimi öpüyorum senide tabi kuzum
canım az kaldı sabret inşallah sağlıkla gelicek minişler
anne olmak çok zor şimdiden sıkıntı stres .hayırlısıyla doğsunlarda bunlarda geçicek inşallah

haklısın canım bebiş bakmak kolaymı helede şuanda tam ilgi zamanı biraz büyüse eline oyuncak verrsin oyalanır ama şimdi mızmız herzaman başında olucaksın .olsun ogünlerde gelicek yeterki minişler iyi olsun opuyorumnanaktan

hayırdır canım yaa ne dusuk tehlıkesı ben uzak kalmısım nedır olayyyyeyvahedigeldismile

cokk sevındım makbercımmm hadı gozunuz aydınnnn:kedi:

döllenmenin mi 9.günü regl gecıkmesının mı 9.gunu canım? eger dollenmenın 9.günüyse deger süper :) bende döllenmenin 12. günü kan tahlılı yaptırmıstım degerım 75di. 14.günse 235 di :) bır hafta sonra fılan da kesecıgımıze bakmıstık :kedi:sen moralını yuksek tut Allah'ın ıznı ıle bebısın senınle
öptümm cnm kocamannn

canim gözün aydin cok sevindim insallah pazartesiye kadar degerin dahada yükselir:Saruboceq:
sagol canim cok sükür simdilik hersey yolunda pazartesi 26. haftamiza giricez allahin izniyleolumunekankayizsmile

gözün aydin canim cimcimeni kocaman öp benim icinŞeniz

arkadaslar hepinize cok cok tesekkur ederim, 11.gun degerim 100 cikti cok sukur. Rabbim devamini getirsin Insallah. tup bebek diye biraz tedirginim, kalp atisini almadan inanamayacgim gb.
makbercim cok sevindim, Selincigimizi benim icin de kokla.

arkadaslar hepinize cok cok tesekkur ederim, 11.gun degerim 100 cikti cok sukur. Rabbim devamini getirsin Insallah. tup bebek diye biraz tedirginim, kalp atisini almadan inanamayacgim gb.

günümmm çok sevindim canım benim:teytey::teytey::teytey:
inş kalbinin pıtpıt atışlarınıda duyacaksın,kucağına aldığın günleride göreceksin Allah'ın izniyle...
darısı bize inşaallahhhh:Saruboceq:

makbercim seninde gözün aydın canım...
senacım seninde inş zamanında olacak canım...

Son düzenleme:
canım benim sağol..sende sıkıntı yapma inşallah zamanında gelicek minişlerin
sağol ceylanım benimm
canım sağol yarın her ihtimale karşı tekrar test yaptırıcaz inşallah yükselme olmamıştır sanki hep sarıymış gibi geliyor bana
sağol pingucum
sağol canım öperim tabii
canım benim çok sevindim yaa maşallah değerin çok güzel ilerlemiş Allahın izniyle devamıda gelicek
makbercim seninde gözün aydın canım...
senacım seninde inş zamanında olacak canım...
sağol tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…