slm hanımlar herkes ii inşş
günüm hayırlı haberlerini alırız seninde inşşş canım az kaldı güzel haber al inşşşşş
ceylanım iyiyim datlum yaa köydeydim dün geldim iyice şişmye başladım gören çok kilo almışın diyo aslıda sinir oldum öyle demelerine sanki kendi elimdeneyse sen nasılsın miniş nasıl
ebroşum nuruncum derinim sevalim zeynim pingucum kızlar sizleride öpüyorum
ebroşş özledim seni haa delüüü
makbuşum bebegin sarılgıı inş iyice geçmişti sende güzel haber al inşş
skecim hayırlı olsun canım rabbim tamamına erdirsn darısı diger arkadaşlarıma olsun inş
bende dün köyden geldim bi dügün vardı dört saat oturduktan sonra eve geldim ayakalrım acaip şişiyo patates gibi olmuştu yaaaa napcam bilmiyorum artık tuzuda azalttım ama geçmiiyoo
selam fıstıklar bugün hastaneye gittik malesef düşen değer tekrar yükselmiş ya deliricem en sonunda bu makinelerdemi sorun var anlamadım( en son yaptırdığımızda doktor değer düşüyorsa birdaha yükselmez demişti şimdi bu ne hiçbişey anlamadım..ayrıca sarılık belirtilerinden rengi dışında hiç biri tutmuyor sürekli emmek istiyor sürekli uyumak ister deniyor ama bizimki saat başı uyanıyor..doktor bugün yatırın bir iki gün dahada çabuk düşsün dedi selimde 2 gün daha bekleyip tekrar test yaptıralım değer düşmediyse yatırırız dedi..ne yapıcağımızı şaşırdık bizde..
neyse gün içinde uğramaya çalışırım yine öpüldünüz
bende makber gec a,cak gelir yazar diye sana bakiyordum canim Insallah yarin dusmus olur deger hattta tamamen bitmis olur. kiyamam kizimiza bir an once iyilessin bebegimselam güzeller yarın sabah tekrar hastaneye gidiyoruz..tekrar tahl,l yaptırıcaz
normalde bizde yatırma taraftarıyız ama her doktor farklı söylüyor en son gittiğimiz özel hastane devlet hastanesinde fototerapi sistemi var oraya yatırın dedi oraya gidiyoruz gerek yok deniyor ne yapıcağımızı şaşırdık.yarında değer yüksek çıkarsa ve doktor yatmasına gerek yok derse selim dilekçe vericem diyor yatması için..inşallah yatarda çabucak iyileşir meleğim..dualarınızda kızımıda unutmayın emi..
ayrıca benimde dikişlerimin üst kısmında bi sertlik oluştu yürüdükçe hareket ettikçe batıyor nedendir bilmiyorum.selinin sıkıntısı bitmeden gidemiyorumda(
bugün .ok huzursuzdu meleğim galiba sıcaktan bunalıyor o nedenle gelemiyorum çok sık.
hepinizi kocaman öpüyorum kendinize iyi bakın
selam tatlışlar
MAKBUŞUM hayret ya niye öyle olduki bence hastanede sorun var .aslında yatırsaydınız keşke gerçi para içinde yapıyo olabilirlermi?hayırlısı bitanem rabbim şifa versin selinimize
GÖKCEM saol canom ben iyiyim sen nasılsın demek şişiyon haa kıyamam az kaldı sabret şansınızada buyıl çok sıcak oldu yaa .öptüm kuzumm
CEYLANIM saol canım ben iyiyim sen nasılsın?kulabiye nasıl öpüyorum sizi
SEMOŞUM karşılaşamadık kuzum özledim seni yaa .minişler büyüdü değilmi maşallah benim yerime öp onları teyzesi yesin .senide öptüm canım allahım kolaylık versin
SEVOOO demek dönüyosun canım .özliycem seni kendine iyi bak allaha emanet ol.
GÜNÜM sen nasılsın?hadi az kaldı heyecanla bekliyorum canım .öptüm çok
canım daha çok erken hiçbişey belli olmaz inanki oyüzden olumsuz düşünme inşallah tutunmuştur minişler .dediğin gibi nasip yaa allahım takdir ettiyse olucak .olumlu düşün tatlım .canim sagol sen nasilsin walla bekliyoz iste bir ara basim falan dondu birkac gun heycan olduk ama bicak kesmis gb kesildi bugun regle agrilarim da basladi( gerci agri hamilelikte de oluyor ama bas donmesi ates basmasi kismi kesildi ya umudum zaten azdi iyice azaldi ne yapalim ebrarim kismet kismette varsa gelmistir zaten ( sen neler yapiyorsun bir de richimiz ne yapti merak ettim.
canım kıyamam yaa bazısı öyle oluyogünaydın güzellerr
günüm rabbim hayırlısını nasip etsin inş minişin senledir canım
ebroşum sroma canım acaip şiştim vucut su topluyo yürümekte zorlannıyoum yaa
derinim senide özledm datlum benim
ebrarım kurabiyem çok yoruyo beni hiç susmuyo kaç gündür sıcaklardan sanırım yaaa hiç bişey yapamıyorum ev aldı başını gitti fırsat bulup temizleyemiyorum bile
makberim canım ya bende olmadı öle bi sertlik canım olmazsa bi gösteriver druna yada en azından telefonla sor canım bakalım ne diyecekk
oy gökçemm rabbim sana kolaylık versin canım ben bu kadar sıcaklara gelmediğim halde çok zorlanıyodum son zamanlar rabbim yardımcın olsun
günümm sen nasıl oldun datlumm??
kızlar öptüm hepinizi derinim sende gel artık kuşumm özledimm::))