"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

makberim cnm yaa geçmiş olsun tekrar sarılığın geçmesi için sık sık emzirmek veya mama vermek gerek diye biliyorum yani bebek tok olmalı aslında bebeğinin kilo alımı aslında bebeğinin tok olduğunu gösteriyo bide mama dene bakalım ne olacak ama mamayı biberonla verirsen sana chicconun 0 ay biberonları var onlardan almanı tavsiye ederim çğnkğ diğer biberonlarla bebeğin sık sık genzine kaçıyo ve deliği büyük olan biberonlar bebeğin anneyi bırakmasına neden olabiliyo bebek kolaya lıştığı için canım benim de sütüm yetersiz olduğu için mama takviyesi yapıyorum ondan sana biberon konusunda tavsiyede bulunabilirim cnm inşallah değer bu sefer düşecek başka bildiğim yöntem de yok canım yaa bilenler varsa yazarlar öpüyorum seni

sağol ceylanımm aslında sürekli emziriyorum uzun sürüyor emzirme seanslarımız hatta doğduğundan beri 490gram almış tam 3 kilo tek sıkıntı kakasını yapamıyor işte belki mama bu konuda faydalı olur.biberonda weenin almıştım 0 ay damak memesiyle deliği büyük delik rahat emiyor arkasından da ben emziriyorum zaten inşallah brakmaz emmeyi.
ayrıca sen hangi mamayı ne kadar kullanıyorsun yazarsan sevinirim canım

MAKBUŞUM ay canım sıkıldı yaa niye yükseldi şimdi hayret bişey yaa .allahım tez zamanda sarılığının geçmesini nasip etsin mama işe yarar umarım .canım kaka yapamadığını ssöyledinmi onun için bişey dedimi doktorunuz .canım inanki hep dua ediyorum rabbim şifa versin selinime
GÖKCEM hoşgeldin kuzum nabersin?herşey yolundamı?
NURUM sen iyi olda canım arada uğrasanda sorun değil kız kış gelsin daha çok muhabbet ederiz inşallah .beni sorarsan aynıyım hayata devam işte .buarada ALLAH kabul etsin dualarda buluşalım inşallah çok öptüm

canım bnm kuzenimin bebişi de olmuştu sürekli emzir ve çok uyumasına izin verme demişti doktoru, eğer düşmezse hastaneye yatırıcaz demişti,biz o gece hiç uyumadık, bebeği hep uyandırıp emzirdi annesi ertesi gün gittiğinde değer düşmştü,bilmiyorum olabilir mi ama aklıma şey gelddi hani kayısı falan kabızlığa iyi geliyor ya kaynatıp suyundan bi çay kaşığı falan versen olur mu belki faydası olur ama tabi yeni doğduğu için anne sütünden başka böyle bişe verilir mi bilemiyorum..inş değeri düşer biran önce cnm...

makberim wee nin biberonunu başlarda bende denedim ama bak sende diyosun deliği büyük onun rahatlığına alışıyo bebek.chicconun deliği incecik 0 ay olanın.anne göğsünü nasıl kuvvetli emmesi gerekiyosa onu da öle emiyo
ama weede süt bebeğin ağzına emmeden bile akıyo buda bebeği tembelleştiriyo hatta ben ince delikli kullanmaya başladığım halde benimki beni emerken zorlanıyo bu yüzden sütüm de iyice azalmaya başladı bende mecburen arada emziriyorum arada sağıp veriyorum emerken ağlamaya başladı çünkü beni istemiyo biberona alıştı maalesef bende çok üzülüyorum bu duruma çünkü çok erken
biz mama olarak önce aptamil denedik ama bebeği çok rahatsız etti aptamil kakasını yaparken filan çok ağlamaya başlamıştı sonra mamayı değiştirdik herobaby aldık şimdi daha rahat doktorumuz özellikle bi mama önermiyorum zaten hepsi neredeyse aynı dedi iki dra götürdüm ikisi de aynı şeyi söyledi.mamanın ölçeğini drun sana söyler sonuçta senin sütünde iyi ne kadar vermen gerektiğini o söyler sana benim sütüm az olduğu için bana 4 saatte bir iki ölçek demişti ama o dört saatin aralarında emziriyodum da onu bi druna sor canım

kakasını yapamıyo demişsin yani hiç mi yapmıyo veya ne kadar zamanda bir yapıyo?kakasının rengi ve kıvamı nasıl? kabız olursa ıkınıp ıkınıp yapamaz ve yaptığında da kakası top top olurmuş böyle bi durummu var?bide benim kızımda kakasını yaparken çok ağlıyodu bi ara dedim ya az önce drumuz bize bağırsak düzenleyici verdi şimdi rahatlıkla yapabiliyo canım.

ayrıca mama vermeye başlarsan kakaasının rengi kıvamı da değişebilir korkma ben korkmuştum çünkü noluyo diye öpüyorum cnm seni sıkma canını düzelecek inşallah sormak istediğin bişiy olursa bakarım ara ara cnm

günüüüüüüüüüüüümmm taze hamişiiimmmm nasılsın cnm uğramamışsınnnn???

ah bi bilsem bitanem benimde canım çok sıkıldı deliricem en sonunda..
duaların içinde Allah razı olsun canım
turkuazım sağol canım bende sık emziriyorum ama daha sık emzirmek gerek demekki yarım saatte bir uyandırıyım öyleyse
canım kusura bakma yanlış yazmşım ben deliği büyük değil dün aklım bulanıktı yazarken yanlış olmuş..mama olarak bizde aptamil aldık dün gece ve bu sabah kakasını yaptı ama baya zorlanarak..rengi sarı ve cıvık.yarın kontrolümüz var bende sorıyım bağırsak düzenleyiciyi..ayrıca mamayı çok sık vermiyorum zaten doktor 25-30 ml ver dedi ardından da hemen emziriyorum.sağol verdiğin bilgiler için

makberim kakası normal bence ama bu bebekler nedense zorlanıyolar kakalarını yaparken hele benimkızla annem dalga geçiyodu artık bizi yırtıyodu bütün düşün ellerimize sarılıyodu kıs gören de çocuk doğuruyon sanır diye takılıyodu annem
bağırsak sistemleri yeni yeni oturduğu için öyle oluyo aslında kakası cıvık olduğuna göre kabızlık yok rengi de normal takılma kaka olayına canım yapası gelmemiştir minnoşunun

bide benimki pek fena kakasını yaparken konsantresi bozuluyosa ayvayı yedin yapmıyo ertesi güne kadar:))

biberonun da ince delikliyse sorun yok demek canım hadi inşallah bu sefer olcak
ya sarılık varken saat başı emzirmek iyi diye biliyorum makberim sen yarım saate de düşürme bu sefer emzik eder seni kendine sonra akşama kadar memişlerde yapışır kalır aklında olsun çok da sık kaldırmas saat başı yeterli

sonuçta tokluk ne kadar önemliyse bebekler için verimli uykular da çok önemlii canım kendine iyi bak selinimize de öpüyorum seni çok

slm kızlar bayadır giremiyordum sizi çok özledim ve deee müjdeli haberlerle geldimmm sonunda bende hamileyim:))) :CüvCüv: allah isteyen bütün arkadaşlarıma da nasip etsin inşallah sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar versin yarabbim :Saruboceq:

turkuazım sağol canım bende sık emziriyorum ama daha sık emzirmek gerek demekki yarım saatte bir uyandırıyım öyleyse

canım bi saat arayla falan emziriyordu ama ceylan daha iyi bilir tabi sonuçta bebişten dolayı kıdemli...
ALLAH ŞİFA VERSİN

canim Masallah, Allah saglicakla kucagimiza alacagimiz gunleri de gostersin berbaer gobek buyutecegiz Insallah.

makbercim Insallah bir iki gune tamamen gecer canim, Selinim cirkin bebisimiz sana okuyalim ufleyelim biraz kucuk prenses, guzel haberlerin gelsin Insallah bu geceye yarin sabaha bitsin artik Insallah.

kizlar ben iyiyim kuzu kuzu gunler gecsin de ilk kontrolum olsun da Allah'in izniyle guzel haberler alayim siz de getireyim diye bekliyorum. Insallah herkes iyidir. derinimiz arada da olsa niye gelmiyor anlamadim o biryerlerden girerdi oysaki.bilgisi olan yazabilir mi gorusenler de cok selamimi soylesin lutfen.

ay günüm hamilemisin cnm çok sevindim cnm ya rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm ya bide halayımı çekeyim tam olsun:teytey::teytey::teytey::teytey:

ay canım nasıl sevindim yaa tebrik ederim tatlım
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

canım bol bol dinlen ve su iç
inşallah ogünleride görücez hatta doğumunun haberini alıp bayram edicez canım .
herşey gönlünce olsun opuyorumnanaktan

buarada HAYIRLI RAMAZANLAR herkese
geçen yıl DERİNİM,BEN VE MAKBUŞUM sahura kadar muhabbet ederdik .şimdi yanlız kaldım derinimde yok kim davul çalcak mafoldumbençok özledim eski günleri .neyse duygusala bağladım hepinize hayırlı geceler

slm hanımlar
hayırlı ramazanlar olsun inş
bu sene tutamıyorum ama kocişim için yemek düşünmeye şimdiden başladım :)
itiuanacım çok sevindim canım yaaaa rabbim saglıkla kucagına almanıda nasip etsin inşşş hayırlı olsun canım kaç haftalık nasıl oldu azcuk anlat geldiginde ..sositosositohihoyyythihoyyyt
günüm sabırla bekle canım bu mubarek günlerde rabbim yüzünü güldürdü inş sonuna kadarda herşey ii gider saglıkla kucaklarsın minigini
makbuş çok geçmiş olsun canım yaa selinimiz inş daha iyidir
ceylanım ebroşum derinim zeynim pingum ske cim nuruncum asumancım hepinjizi öpüyorum görüşürüzz

ebroşum iyiyim datlum eve geldim temizlik yaptım herşey mahvolmuştu sanki onla ugraşıyom iki gündür giremedim siteye sen nasılsın kuşum benim öptm

GÜNÜM HAMISMISSIN BITANEM COK SEVINDIM CNM ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN SAGLICAKLA HAYIRLISIYLA KUCAGINA ALMAYIDA NASIP ETSIN INSALLAH CNM a.s.:1hug:KENDINE DIKKAT ETopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…