selam kızlar sabah hastaneye gittik değerimiz yine yükselmiş 11den 15e çıkmış.
doktorla görüştüm 2 günde 2, 2 artmış önemli değil dedi nasıl geçer ilaç veya başka bi yöntem yokmu dedim mama takviyesi yapalım dedi emzirmeden önce az vericem..ayrıca araştırdığım kadarıyla bebekler ancak dışkıyla atarmış sarılığı benimki çok zor kaka yapıyor o nedenle yükselmişte olabilir inşallah mama fayda eder.kızlar dualarınızda unutmayın selinimide hatta sizlerinde bildiği yöntem varsa yazın onlarıda deniyim..
ah bi bilsem bitanem benimde canım çok sıkıldı deliricem en sonunda..MAKBUŞUM ay canım sıkıldı yaa niye yükseldi şimdi hayret bişey yaa .allahım tez zamanda sarılığının geçmesini nasip etsin mama işe yarar umarım .canım kaka yapamadığını ssöyledinmi onun için bişey dedimi doktorunuz .canım inanki hep dua ediyorum rabbim şifa versin selinime
GÖKCEM hoşgeldin kuzum nabersin?herşey yolundamı?
NURUM sen iyi olda canım arada uğrasanda sorun değil kız kış gelsin daha çok muhabbet ederiz inşallah .beni sorarsan aynıyım hayata devam işte .buarada ALLAH kabul etsin dualarda buluşalım inşallah çok öptüm
turkuazım sağol canım bende sık emziriyorum ama daha sık emzirmek gerek demekki yarım saatte bir uyandırıyım öyleysecanım bnm kuzenimin bebişi de olmuştu sürekli emzir ve çok uyumasına izin verme demişti doktoru, eğer düşmezse hastaneye yatırıcaz demişti,biz o gece hiç uyumadık, bebeği hep uyandırıp emzirdi annesi ertesi gün gittiğinde değer düşmştü,bilmiyorum olabilir mi ama aklıma şey gelddi hani kayısı falan kabızlığa iyi geliyor ya kaynatıp suyundan bi çay kaşığı falan versen olur mu belki faydası olur ama tabi yeni doğduğu için anne sütünden başka böyle bişe verilir mi bilemiyorum..inş değeri düşer biran önce cnm...
canım kusura bakma yanlış yazmşım ben deliği büyük değil dün aklım bulanıktı yazarken yanlış olmuş..mama olarak bizde aptamil aldık dün gece ve bu sabah kakasını yaptı ama baya zorlanarak..rengi sarı ve cıvık.yarın kontrolümüz var bende sorıyım bağırsak düzenleyiciyi..ayrıca mamayı çok sık vermiyorum zaten doktor 25-30 ml ver dedi ardından da hemen emziriyorum.sağol verdiğin bilgiler içinmakberim wee nin biberonunu başlarda bende denedim ama bak sende diyosun deliği büyük onun rahatlığına alışıyo bebek.chicconun deliği incecik 0 ay olanın.anne göğsünü nasıl kuvvetli emmesi gerekiyosa onu da öle emiyo
ama weede süt bebeğin ağzına emmeden bile akıyo buda bebeği tembelleştiriyo hatta ben ince delikli kullanmaya başladığım halde benimki beni emerken zorlanıyo bu yüzden sütüm de iyice azalmaya başladı bende mecburen arada emziriyorum arada sağıp veriyorum emerken ağlamaya başladı çünkü beni istemiyo biberona alıştı maalesef bende çok üzülüyorum bu duruma çünkü çok erken
biz mama olarak önce aptamil denedik ama bebeği çok rahatsız etti aptamil kakasını yaparken filan çok ağlamaya başlamıştı sonra mamayı değiştirdik herobaby aldık şimdi daha rahat doktorumuz özellikle bi mama önermiyorum zaten hepsi neredeyse aynı dedi iki dra götürdüm ikisi de aynı şeyi söyledi.mamanın ölçeğini drun sana söyler sonuçta senin sütünde iyi ne kadar vermen gerektiğini o söyler sana benim sütüm az olduğu için bana 4 saatte bir iki ölçek demişti ama o dört saatin aralarında emziriyodum da onu bi druna sor canım
kakasını yapamıyo demişsin yani hiç mi yapmıyo veya ne kadar zamanda bir yapıyo?kakasının rengi ve kıvamı nasıl? kabız olursa ıkınıp ıkınıp yapamaz ve yaptığında da kakası top top olurmuş böyle bi durummu var?bide benim kızımda kakasını yaparken çok ağlıyodu bi ara dedim ya az önce drumuz bize bağırsak düzenleyici verdi şimdi rahatlıkla yapabiliyo canım.
ayrıca mama vermeye başlarsan kakaasının rengi kıvamı da değişebilir korkma ben korkmuştum çünkü noluyo diye öpüyorum cnm seni sıkma canını düzelecek inşallah sormak istediğin bişiy olursa bakarım ara ara cnm
günüüüüüüüüüüüümmm taze hamişiiimmmm nasılsın cnm uğramamışsınnnn???
turkuazım sağol canım bende sık emziriyorum ama daha sık emzirmek gerek demekki yarım saatte bir uyandırıyım öyleyse
slm kızlar bayadır giremiyordum sizi çok özledim ve deee müjdeli haberlerle geldimmm sonunda bende hamileyim:))) :CüvCüv: allah isteyen bütün arkadaşlarıma da nasip etsin inşallah sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar versin yarabbim :Saruboceq:
ay canım nasıl sevindim yaa tebrik ederim tatlımslm kızlar bayadır giremiyordum sizi çok özledim ve deee müjdeli haberlerle geldimmm sonunda bende hamileyim:))) :CüvCüv: allah isteyen bütün arkadaşlarıma da nasip etsin inşallah sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar versin yarabbim :Saruboceq:
kizlar ben iyiyim kuzu kuzu gunler gecsin de ilk kontrolum olsun da Allah'in izniyle guzel haberler alayim siz de getireyim diye bekliyorum. Insallah herkes iyidir. derinimiz arada da olsa niye gelmiyor anlamadim o biryerlerden girerdi oysaki.bilgisi olan yazabilir mi gorusenler de cok selamimi soylesin lutfen.