geçde olsa cumanızı kutlarım, makber çok çok geçmiş olsun, ske hamilemisin ben atlamışım ya hayırlı olsun inşallah, ebrarcım giriyorum ama kimse olmuyor bide bi kaç kez yazdım cevap alamayınca bende alındım, giresim gelmiyo işte bazen, şimdide günümü çok merak ettim inşallah tutar bebeleri hep aklıma ikiz geliyor ondan bahsedince rabbim sağlıklı hayırlı bebekler nasip eylesin..
geçde olsa cumanızı kutlarım, makber çok çok geçmiş olsun, ske hamilemisin ben atlamışım ya hayırlı olsun inşallah, ebrarcım giriyorum ama kimse olmuyor bide bi kaç kez yazdım cevap alamayınca bende alındım, giresim gelmiyo işte bazen, şimdide günümü çok merak ettim inşallah tutar bebeleri hep aklıma ikiz geliyor ondan bahsedince rabbim sağlıklı hayırlı bebekler nasip eylesin..
ayy kotu mu gecyor kıss ben hıc yasamadım bulantı kusma ne sanslıyım genelde herkesın boyle oluyor aman nazar degdırmeyım kendıme :)selam kızlar nasılsınız.cumanız mubarek olsun
ben mide bulantısından ölüyorum çokk kötüyüm bakalım nasıl geçiçek bu 4 5 ay
allaha emanet olun
sağol canım Allah razı olsun..
sağol canım benimm ya dün gece hiç uyumadık sabah 6ydı yatabildim nedense çok huzursuz emzirip yatırıyorum yine ağlıyor gece boyu ağladım sinirden(
ayrıca doktora gitmedik bugün huzursuz diye pazartesi götürücez..
neyse o uyurken acık dinleniyim bende hepinizi öpüyorum kocaman..
kızlar bugün dktr gittim 6 haftalık olmuşuz ve ilk kez kalp atışlarını duydum,çokk heycanlıydı
rabbim isteyen herkeze nasip etsin işlh.
canım allah yardımcın olsun inşallah çok az bir zaman sonra geçicektir .selam kızlar nasılsınız.cumanız mubarek olsun
ben mide bulantısından ölüyorum çokk kötüyüm bakalım nasıl geçiçek bu 4 5 ay
allaha emanet olun
oyy kıyamam kuzuma yerim ben onu annesi belki gazı vardır yaa ondan huzursuzdur .sağol canım Allah razı olsun..
sağol canım benimm ya dün gece hiç uyumadık sabah 6ydı yatabildim nedense çok huzursuz emzirip yatırıyorum yine ağlıyor gece boyu ağladım sinirden(
ayrıca doktora gitmedik bugün huzursuz diye pazartesi götürücez..
neyse o uyurken acık dinleniyim bende hepinizi öpüyorum kocaman..
canım galiba benim topicden bahsediyosun .olabiliyo kuzum kusura bakma arkadaşların hepsi çok iyi aslında ama muhabbetin ortasında geldiysen bazen kaynıyo .geçde olsa cumanızı kutlarım, makber çok çok geçmiş olsun, ske hamilemisin ben atlamışım ya hayırlı olsun inşallah, ebrarcım giriyorum ama kimse olmuyor bide bi kaç kez yazdım cevap alamayınca bende alındım, giresim gelmiyo işte bazen, şimdide günümü çok merak ettim inşallah tutar bebeleri hep aklıma ikiz geliyor ondan bahsedince rabbim sağlıklı hayırlı bebekler nasip eylesin..
canım maşallah kuzuna rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinkızlar bugün dktr gittim 6 haftalık olmuşuz ve ilk kez kalp atışlarını duydum,çokk heycanlıydı
rabbim isteyen herkeze nasip etsin işlh.
ceyloşum nasılsın canım ?günümm hadi canım hayırlı olsun transferin olmuş allah büyüktür inşallah bu sefer olur canım
ske canım allah tamamına errdirsin kucağına aldığın günleri de görürüz inşallah
makberim yaa dmek öle yapıyoo ama zamanla düzene girer inşallah akşamları ışık açık tutmamaya bak gece gündüz farkını bilmesi için canım ben abajur yakıyorum gece loş oluyo yattığı yer yada karanlık oluyo
kızlar öpüyorum derin hala gelememişşş???
kızlar nerledesnşzi
nurcum canını sıkın seninde benim gibi biziz alıngan eden şu beişlerimizizn gelmeemesiseni çok iyi anlıyom bende çok ağlıyom he şeye darılıyom
canım karşılaşmadık eskiksi gibi kims eyokbilmiyorumkismileboshayallersmile
günümm hadi canım hayırlı olsun transferin olmuş allah büyüktür inşallah bu sefer olur canım
makberim yaa dmek öle yapıyoo ama zamanla düzene girer inşallah akşamları ışık açık tutmamaya bak gece gündüz farkını bilmesi için canım ben abajur yakıyorum gece loş oluyo yattığı yer yada karanlık oluyo
canım allah yardımcın olsun inşallah çok az bir zaman sonra geçicektir .
oyy kıyamam kuzuma yerim ben onu annesi belki gazı vardır yaa ondan huzursuzdur .
canım napıcaksın o iyi olsunda anneler fedakardır yepyeni bir hayat başladı sizin için .
rabbim sağlık sıhhat nasip etsin minişine
buarada sarılığı yüksek olan bebekler çok uyurmuş uyumuyo olması düştüğünü gösterirmiş kuzum
canım galiba benim topicden bahsediyosun .olabiliyo kuzum kusura bakma arkadaşların hepsi çok iyi aslında ama muhabbetin ortasında geldiysen bazen kaynıyo .
aslında sen aşılama yaptığın dönem herkes soruyodu seni ama denk gelmedi demek
canım maşallah kuzuna rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ceyloşum nasılsın canım ?
minik kuzun nasıl hala devammı gaz sancıları .kokla annesi benim için çok öptüm canım
sevalim bugün konuştuk gerçi seninle
canım geçicek bugünlerde inşallah öpüyorum senide
ayy kotu mu gecyor kıss ben hıc yasamadım bulantı kusma ne sanslıyım genelde herkesın boyle oluyor aman nazar degdırmeyım kendıme :)
tatlı bulantılar annesı olsun gecer dusunme oyle :)
ne demek canımm :)
aa 6 haftalıkken kalp atıslarını duymanız ne kdr guzel sans ıste :)
benımkı 8haftalıkken duyulmustu opuyorumnanaktan
sağol canım benim.ay sen alındınmı bitanem bende çok sık giremiyorum ama girdikçe hepinize yazmaya çalışıyorum..sakın sıkıntı yapma emii öpüyorum kocamangeçde olsa cumanızı kutlarım, makber çok çok geçmiş olsun, ske hamilemisin ben atlamışım ya hayırlı olsun inşallah, ebrarcım giriyorum ama kimse olmuyor bide bi kaç kez yazdım cevap alamayınca bende alındım, giresim gelmiyo işte bazen, şimdide günümü çok merak ettim inşallah tutar bebeleri hep aklıma ikiz geliyor ondan bahsedince rabbim sağlıklı hayırlı bebekler nasip eylesin..
yok be canım geçmedi hala değer düşüyor ama yavaş yavaş doğumdaki doktor hani şu hiç muayene bile etmeyen tek kelime demeyen doktor hala yatması gerek diyor.diğer doktora gidiyoruz düşüşe geçmiş gerek yok diyor deli olucam yani..yazık gözlerinin içi bile sapsarı meleğiminkiz seni yerim ikiz geciren gonlun sagolsun canim cumlemize ikiser ikiser versin Rabbim Insallah. 10 gun sonra belli olur nuruncum sonucum/
ayrica kim sana cevap vermez kizz deli mutlaka ya gorulmemistir ya arada kaynamistir aliganlik yapma bakem opuyorumnanaktan tup bebege gecmeyi dusunmuyormusun?
makbercim kiyamam Selinime ben, gecmedi mi daha canim Rabbim saglik huzur versin minnosumuza birkac gune tamamen gecti haberlerini getir Insallah bize. mis mis kokla benim icin melegimizi
canım normalde karanlıkta yatıyoruz zaten salonda tv açık oluyor ama doktor ışıkta tutun diyince bi kaç gece ışıkları kapamadım hiç belkide dediğin gibi ondan huzursuzdur.dün gecede hiç uyutmadı muhtemelen gaz sancısıda çekiyor meleğimgünümm hadi canım hayırlı olsun transferin olmuş allah büyüktür inşallah bu sefer olur canım
evet ebroşum muhtemelen gazı oluyor ne yaptıysam çıkarmadı eczaneden panason çayı alıcam bugün gaz için birebir o hem uykuda yapıyor belki fayda eder..canım allah yardımcın olsun inşallah çok az bir zaman sonra geçicektir .
oyy kıyamam kuzuma yerim ben onu annesi belki gazı vardır yaa ondan huzursuzdur .
canım napıcaksın o iyi olsunda anneler fedakardır yepyeni bir hayat başladı sizin için .
rabbim sağlık sıhhat nasip etsin minişine
buarada sarılığı yüksek olan bebekler çok uyurmuş uyumuyo olması düştüğünü gösterirmiş kuzum
canım galiba benim topicden bahsediyosun .olabiliyo kuzum kusura bakma arkadaşların hepsi çok iyi aslında ama muhabbetin ortasında geldiysen bazen kaynıyo .
aslında sen aşılama yaptığın dönem herkes soruyodu seni ama denk gelmedi demek
canım maşallah kuzuna rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ceyloşum nasılsın canım ?
minik kuzun nasıl hala devammı gaz sancıları .kokla annesi benim için çok öptüm canım
sevalim bugün konuştuk gerçi seninle
canım geçicek bugünlerde inşallah öpüyorum senide
ceylanım sende panason çayı alabilirsin gaz için biz her yiğenime kullandık anason ve papatya oluyor içinde geceleri 1-2 kaşık içirdimmi rahat rahat uyur kuzun..ebrarım gaz sancılarımız biraz azaldı gibi ama sıcaklardan çok rahatsız minnoşum yaaa sürekli evin içinde bi odadan bi odaya taşınıyoruz yavrum benimm akşam olunca rahatlıyo biraz serinleyince neyse şurda 1 ay daha sıcak olur sonra yavaştan serinlemeye başlar o zaman rahat ederiz canım
oyy kıyamam ben ona yaa rabbim azaltsın sancılarını minik kuşumun .ebrarım gaz sancılarımız biraz azaldı gibi ama sıcaklardan çok rahatsız minnoşum yaaa sürekli evin içinde bi odadan bi odaya taşınıyoruz yavrum benimm akşam olunca rahatlıyo biraz serinleyince neyse şurda 1 ay daha sıcak olur sonra yavaştan serinlemeye başlar o zaman rahat ederiz canım
canım yaa inşallah sürmez ama inanıyorumki pazartesi gittiğinizde baya düşmüş olcak .dualarım sizinle bitanemsağol canım benim.ay sen alındınmı bitanem bende çok sık giremiyorum ama girdikçe hepinize yazmaya çalışıyorum..sakın sıkıntı yapma emii öpüyorum kocaman
yok be canım geçmedi hala değer düşüyor ama yavaş yavaş doğumdaki doktor hani şu hiç muayene bile etmeyen tek kelime demeyen doktor hala yatması gerek diyor.diğer doktora gidiyoruz düşüşe geçmiş gerek yok diyor deli olucam yani..yazık gözlerinin içi bile sapsarı meleğimin( pazartesi yeniden gidicez inşallah dahada iyi sonuç alırız..
inşallah senden de güzel haberler alıcaz bitanem belkide nurun dediği gibi ikiz olur
canım normalde karanlıkta yatıyoruz zaten salonda tv açık oluyor ama doktor ışıkta tutun diyince bi kaç gece ışıkları kapamadım hiç belkide dediğin gibi ondan huzursuzdur.dün gecede hiç uyutmadı muhtemelen gaz sancısıda çekiyor meleğim
evet ebroşum muhtemelen gazı oluyor ne yaptıysam çıkarmadı eczaneden panason çayı alıcam bugün gaz için birebir o hem uykuda yapıyor belki fayda eder..
ayrıca dediğini bende duydum sürekli uyur ve emmek istemezmiş maşallah benim miniş sürekli meme arıyor :))duyduğum kadarıyla bazı bebeklerde 3 ay bile sürebiliyormuş sarılığın geçmesi inşallah o kadar uzun sürmez
ceylanım sende panason çayı alabilirsin gaz için biz her yiğenime kullandık anason ve papatya oluyor içinde geceleri 1-2 kaşık içirdimmi rahat rahat uyur kuzun..
makberim günden güne daha iyi olacak canım
biz gaz için zinco kullanıyoduk bi halta yaramadı diyebilirim sana
geçen gün dr kontrolümüzde ilacı değiştirdi babuline verdi sanırım ondan biraz fayda gördük inşaallah artık haafifliyodur gerçekten bide yavrumun çoraplarını bile çıkarmıyorum gazı olmasın diye o halde o derece yanii neyse hahifliyo galiba artıkk kıyamam ben ona yaaa
derinin neti hala yapılmadımı kızlar haber alabilen varmıı??
günn senlede karşılaşamıyoruz cnm yaaa nasıl hissediyosun kendini heyecan vvarmı canımm??
gökçem ebrarım siz nasılsınız kızlar ya ben pek uğrayamıyorumm öpüyorum ikinizi de canlarr kendinize ii bakn
makbercim yatmasi gerekir diyen doktor birkac gunden bahsediyorsa yatsa mi acaba minnosumuz, daha cabuk gecer belki. kiyamam ona pazartesi mujde getir bize makbercim gecmis diye, dua edicegiz selinimize.
kizlar hepiniz iyisiniz umarim. derincim gel gari ozledik seni cok.
ben de bekliyorum iste gunler gecsin bu pazartesi degil obur pazartesi test gunum.