"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

slm hanımlar herkes ii inşş
günüm hayırlı haberlerini alırız seninde inşşş canım az kaldı güzel haber al inşşşşş
ceylanım iyiyim datlum yaa köydeydim dün geldim iyice şişmye başladım gören çok kilo almışın diyo aslıda sinir oldum öyle demelerine sanki kendi elimde :KK43: neyse sen nasılsın miniş nasıl
ebroşum nuruncum derinim sevalim zeynim pingucum kızlar sizleride öpüyorum
ebroşş özledim seni haa delüüü
makbuşum bebegin sarılgıı inş iyice geçmişti sende güzel haber al inşş
skecim hayırlı olsun canım rabbim tamamına erdirsn darısı diger arkadaşlarıma olsun inş
bende dün köyden geldim bi dügün vardı dört saat oturduktan sonra eve geldim ayakalrım acaip şişiyo patates gibi olmuştu yaaaa napcam bilmiyorum artık tuzuda azalttım ama geçmiiyoo

bosver cnm yaaa hayatımızda kac kere hamıle olucaz sısmanlıycaz tabıı takma ben hıc takmıyorum soylenenlerı olumunekankayizsmile ben de kocaman opuyorummm:KK3:

selam fıstıklar bugün hastaneye gittik malesef düşen değer tekrar yükselmiş ya deliricem en sonunda bu makinelerdemi sorun var anlamadım :KK43:( en son yaptırdığımızda doktor değer düşüyorsa birdaha yükselmez demişti şimdi bu ne hiçbişey anlamadım..ayrıca sarılık belirtilerinden rengi dışında hiç biri tutmuyor sürekli emmek istiyor sürekli uyumak ister deniyor ama bizimki saat başı uyanıyor..doktor bugün yatırın bir iki gün dahada çabuk düşsün dedi selimde 2 gün daha bekleyip tekrar test yaptıralım değer düşmediyse yatırırız dedi..ne yapıcağımızı şaşırdık bizde..
neyse gün içinde uğramaya çalışırım yine öpüldünüz

selam fıstıklar bugün hastaneye gittik malesef düşen değer tekrar yükselmiş ya deliricem en sonunda bu makinelerdemi sorun var anlamadım :KK43:( en son yaptırdığımızda doktor değer düşüyorsa birdaha yükselmez demişti şimdi bu ne hiçbişey anlamadım..ayrıca sarılık belirtilerinden rengi dışında hiç biri tutmuyor sürekli emmek istiyor sürekli uyumak ister deniyor ama bizimki saat başı uyanıyor..doktor bugün yatırın bir iki gün dahada çabuk düşsün dedi selimde 2 gün daha bekleyip tekrar test yaptıralım değer düşmediyse yatırırız dedi..ne yapıcağımızı şaşırdık bizde..
neyse gün içinde uğramaya çalışırım yine öpüldünüz

canim ya hemen gecsin Insallah tatlim doktorun ne diyorsa onu yap kusura bakmasin babasi ama doktorun dedigi varken niye bekleyesinizki, minnosumuz yatarsa bir iki gune tamamen gecer yani arkadaslarimin bebekleri hep yatti ve genlde bir ya da iki gece kaldilar sadece. bize firsat buldukca haber ver tatlim.

kızlar merhaaba nasılsınız ine en size uğarayacm

iyimisiniz ben çarşamba dönüyom antalyaya kendinize iyi bakın
gökçoşum canım senle karşılşamadık canım kbroşum sende kendine iyi bak alalaha emanet
makboşum sanada geçmiş olsun canım inşalalh bebişin iyleşir canın sıkma
loçkaamdam çol selma söyleyin konuşursunuz
eboşm caanım kendine iyi bak
nurcum sen nasılsın canım sendne kendine iyi bak
diğer kızlarada selam söyleyin

selam cicişler yoğun ev hayatımdan dolayı gelemez oldum ama aklım hep sizlerde
makbuşum geçmiş olsun kuşumm selinim çabuk toparlar kendinifıstık
üzmez annesini benimkilerinde yüksekti 3 gün yattılar hastanede üzme kend,ini dr yatıralım derse yatırın iyi geliyo
gökçem takma kafaya şişme konusunu iyice şiş bence seniin şimdii şişmen lazım
ebroşum sen nasılsınn ne yapıyonnn
derinim sen nasılsınnn çok özledimseni fıstıkkk
günümhayırlı haberler alacan inşş minişin sana geleck bu defaaa
ceylancım senden naberr minnoşun nasılll
sevalim iyi yolculuklar canımm allah yolunu açık etsinnn
neyse canlar ben kaçar benimkiler başlaadı hepinizi çokk seviyommm
senoşum senide unutmadım canım sen nasılsınnnnn minişime iyi bakkkk

semoşum datlu annem benim kolay gelsin yaaa minişler seni çok yoruyo demi :) bende şişiyom bacı hemde nasıl gören ay kilo almıışın diyo snaki benim elimde olan bişe neyse kib öptm senide
senam sende iyisin inş bebşlerde ii inşş canım kib

makberim allah allah niye öle oldu acaba yaa hayret bişiy inşallah bian önce düşer canım değer
gökçem öle olcak tabi cnm yaaa insan şişiyo hamilelikte benide geçen bi arkadaş gördü diyo ne kadar kilo almışsın sennnn kız dedim ben çocuk doğurdum normal değil Mİ:))))
ebrarıms sen nasılsın canım
semacım sende uğramışsın öpüyorum seni de kendinize ii bakın kızlar kalamıyorum pek kzıım çok huzursuz bu ara sürekli ağlıyo gündüzleri sıcaktan galiba çünkü geceleri sakinleşiyo kendinize ii bakın canlar görüşürüz yine

selam tatlışlar
MAKBUŞUM hayret ya niye öyle olduki bence hastanede sorun var .aslında yatırsaydınız keşke gerçi para içinde yapıyo olabilirlermi?hayırlısı bitanem rabbim şifa versin selinimize
GÖKCEM saol canom ben iyiyim sen nasılsın demek şişiyon haa kıyamam az kaldı sabret şansınızada buyıl çok sıcak oldu yaa .öptüm kuzumm
CEYLANIM saol canım ben iyiyim sen nasılsın?kulabiye nasıl öpüyorum sizi
SEMOŞUM karşılaşamadık kuzum özledim seni yaa .minişler büyüdü değilmi maşallah benim yerime öp onları teyzesi yesin .senide öptüm canım allahım kolaylık versin
SEVOOO demek dönüyosun canım .özliycem seni kendine iyi bak allaha emanet ol.
GÜNÜM sen nasılsın?hadi az kaldı heyecanla bekliyorum canım .öptüm çok

selam güzeller yarın sabah tekrar hastaneye gidiyoruz..tekrar tahl,l yaptırıcaz
normalde bizde yatırma taraftarıyız ama her doktor farklı söylüyor en son gittiğimiz özel hastane devlet hastanesinde fototerapi sistemi var oraya yatırın dedi oraya gidiyoruz gerek yok deniyor ne yapıcağımızı şaşırdık.yarında değer yüksek çıkarsa ve doktor yatmasına gerek yok derse selim dilekçe vericem diyor yatması için..inşallah yatarda çabucak iyileşir meleğim..dualarınızda kızımıda unutmayın emi..
ayrıca benimde dikişlerimin üst kısmında bi sertlik oluştu yürüdükçe hareket ettikçe batıyor nedendir bilmiyorum.selinin sıkıntısı bitmeden gidemiyorumda :KK43:(
bugün .ok huzursuzdu meleğim galiba sıcaktan bunalıyor o nedenle gelemiyorum çok sık.
hepinizi kocaman öpüyorum kendinize iyi bakın

selam güzeller yarın sabah tekrar hastaneye gidiyoruz..tekrar tahl,l yaptırıcaz
normalde bizde yatırma taraftarıyız ama her doktor farklı söylüyor en son gittiğimiz özel hastane devlet hastanesinde fototerapi sistemi var oraya yatırın dedi oraya gidiyoruz gerek yok deniyor ne yapıcağımızı şaşırdık.yarında değer yüksek çıkarsa ve doktor yatmasına gerek yok derse selim dilekçe vericem diyor yatması için..inşallah yatarda çabucak iyileşir meleğim..dualarınızda kızımıda unutmayın emi..
ayrıca benimde dikişlerimin üst kısmında bi sertlik oluştu yürüdükçe hareket ettikçe batıyor nedendir bilmiyorum.selinin sıkıntısı bitmeden gidemiyorumda :KK43:(
bugün .ok huzursuzdu meleğim galiba sıcaktan bunalıyor o nedenle gelemiyorum çok sık.
hepinizi kocaman öpüyorum kendinize iyi bakın
bende makber gec a,cak gelir yazar diye sana bakiyordum canim Insallah yarin dusmus olur deger hattta tamamen bitmis olur. kiyamam kizimiza bir an once iyilessin bebegim :nazar:
canim yaa sezeryan olanlar bir desin sana neden oyle olmus belki de cok normaldir bilmis gun bu konuda cok bilmemis Insallah bir gun ogrenirim bu alani da aklinialirimsmile
cok opuyorum seni canim olabildigince dikkat et kendine de. selinimizin sana cok ihtiyaci var annesi.

selam tatlışlar
MAKBUŞUM hayret ya niye öyle olduki bence hastanede sorun var .aslında yatırsaydınız keşke gerçi para içinde yapıyo olabilirlermi?hayırlısı bitanem rabbim şifa versin selinimize
GÖKCEM saol canom ben iyiyim sen nasılsın demek şişiyon haa kıyamam az kaldı sabret şansınızada buyıl çok sıcak oldu yaa .öptüm kuzumm
CEYLANIM saol canım ben iyiyim sen nasılsın?kulabiye nasıl öpüyorum sizi
SEMOŞUM karşılaşamadık kuzum özledim seni yaa .minişler büyüdü değilmi maşallah benim yerime öp onları teyzesi yesin .senide öptüm canım allahım kolaylık versin
SEVOOO demek dönüyosun canım .özliycem seni kendine iyi bak allaha emanet ol.
GÜNÜM sen nasılsın?hadi az kaldı heyecanla bekliyorum canım .öptüm çok

canim sagol sen nasilsin walla bekliyoz iste bir ara basim falan dondu birkac gun heycan olduk ama bicak kesmis gb kesildi bugun regle agrilarim da basladi:KK43:( gerci agri hamilelikte de oluyor ama bas donmesi ates basmasi kismi kesildi ya umudum zaten azdi iyice azaldi ne yapalim ebrarim kismet kismette varsa gelmistir zaten:KK43:( sen neler yapiyorsun bir de richimiz ne yapti merak ettim.

günaydın güzellerr
günüm rabbim hayırlısını nasip etsin inş minişin senledir canım
ebroşum sroma canım acaip şiştim vucut su topluyo yürümekte zorlannıyoum yaa
derinim senide özledm datlum benim

ebrarım kurabiyem çok yoruyo beni hiç susmuyo kaç gündür sıcaklardan sanırım yaaa hiç bişey yapamıyorum ev aldı başını gitti fırsat bulup temizleyemiyorum bile

makberim canım ya bende olmadı öle bi sertlik canım olmazsa bi gösteriver druna yada en azından telefonla sor canım bakalım ne diyecekk

oy gökçemm rabbim sana kolaylık versin canım ben bu kadar sıcaklara gelmediğim halde çok zorlanıyodum son zamanlar rabbim yardımcın olsun

günümm sen nasıl oldun datlumm??

kızlar öptüm hepinizi derinim sende gel artık kuşumm özledimm::))

selam hanımlar
MAKBUŞ mesaj çekti hastanedeler sarılığı düşmediği için hepinizden dua etmenizi istedi çok selamı var haber veriyim dedim .
inşallah selinimizin sarılığı düşerde hayırlısıyla evlerine dönerler

canim sagol sen nasilsin walla bekliyoz iste bir ara basim falan dondu birkac gun heycan olduk ama bicak kesmis gb kesildi bugun regle agrilarim da basladi:KK43:( gerci agri hamilelikte de oluyor ama bas donmesi ates basmasi kismi kesildi ya umudum zaten azdi iyice azaldi ne yapalim ebrarim kismet kismette varsa gelmistir zaten:KK43:( sen neler yapiyorsun bir de richimiz ne yapti merak ettim.
canım daha çok erken hiçbişey belli olmaz inanki oyüzden olumsuz düşünme inşallah tutunmuştur minişler .dediğin gibi nasip yaa allahım takdir ettiyse olucak .olumlu düşün tatlım .
oda iyi canım değişiklik yok
bende temizlikle uğraşıyorum buara çok yoruldum inanki öpüyorum seni canım
günaydın güzellerr
günüm rabbim hayırlısını nasip etsin inş minişin senledir canım
ebroşum sroma canım acaip şiştim vucut su topluyo yürümekte zorlannıyoum yaa
derinim senide özledm datlum benim
canım kıyamam yaa bazısı öyle oluyo
çok zor rabbim yardımcın olsun opuyorumnanaktan
buarada özledim seni olumunekankayizsmile
ebrarım kurabiyem çok yoruyo beni hiç susmuyo kaç gündür sıcaklardan sanırım yaaa hiç bişey yapamıyorum ev aldı başını gitti fırsat bulup temizleyemiyorum bile

makberim canım ya bende olmadı öle bi sertlik canım olmazsa bi gösteriver druna yada en azından telefonla sor canım bakalım ne diyecekk

oy gökçemm rabbim sana kolaylık versin canım ben bu kadar sıcaklara gelmediğim halde çok zorlanıyodum son zamanlar rabbim yardımcın olsun

günümm sen nasıl oldun datlumm??

kızlar öptüm hepinizi derinim sende gel artık kuşumm özledimm::))

oyyy teyzesi yesin kıyamam ona yaa .annesi sıcaklardandır yoksa usludur kurabiye yaa
canım temizlii boşver yeterki o iyi olsun opuyorumnanaktan

makbuşum rabbim minik kızına şifa versin hastanelerde perişan olmasın inş geçsin sarılıgı inşş canım
kızlar hepiinize güzel bi gün diliyorum

selam kızlar ben hala hastanedeyim telefondan bağlandım nete.sabah 7de kan tahlili yapıldı değer 19dan 14e düşmüş ki gece sürekli yatmadı gözündeki bant yüzünden şimdi karnı doyup yatıyor eğer akşam yapılıcak tahlilde değer 8lere kadar düşmüşse bu gece çıkıcaz dua edinde düşmüş olsun iyice hepinizi öpüyorum kocaman

X