"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

arkadaslar hepinize cok cok tesekkur ederim, 11.gun degerim 100 cikti cok sukur. Rabbim devamini getirsin Insallah. tup bebek diye biraz tedirginim, kalp atisini almadan inanamayacgim gb.
makbercim cok sevindim, Selincigimizi benim icin de kokla.

allah çok sevindim bitanem tebrik ederim sağlıkla alıcaksın inşallah kucağına canım
bak umutsuzdun ama çok şükür canım yaa gözünaydın tekrardan
haydi halaya gerçi turkuazım başlamış bende devam edeyim
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:

makbuşum inşallah yükselmiycek canım sen korktunya onun için sarı geliyodur kuzum
selinimi kokla benim için öptüm senide canım

ya canlarim cok sagolun, inanin hani insan sevincle haykirir ya hamileyim diye oyle olamiyorum, Insallah Allah saglikla kucagima almayi nasip eder.
ebrarim turkuazcim derinim richim nuruncum darisi tez zamanda hem de dogal yolla basiniza olsun. isteyen bekleyen herkese Insallah.

ya canlarim cok sagolun, inanin hani insan sevincle haykirir ya hamileyim diye oyle olamiyorum, Insallah Allah saglikla kucagima almayi nasip eder.
ebrarim turkuazcim derinim richim nuruncum darisi tez zamanda hem de dogal yolla basiniza olsun. isteyen bekleyen herkese Insallah.

ayyy cnm bnm inşaallah ya inşaallah...
şuan sanırım şoktasın,hep umudum yok diyordun ya ondan sanırım ama bak kurban olduğum Allah'ım gönderdi sonunda meleğini,sen bol booolll dinlen cnaım
çok öpüyorum senii

evet turkuazcim sanki hala sonucunu bekliyorum sanki hala belli olmamis:)) galiba sok dogru diyorsun bir de korkuyorum:KK43:( hani sevinirim de dusuk olur sonra uzulurum cok diye:KK43:(
senacim cok sagol canim cok duygulandirdin beni.

ayyyyyyyyyyyyyyyy günüüüüüüüüüüümmmmm canımmm yaaaaaaaaaaa şimdi daha bi sevindimmm hadi canım inşallah bu sefer oldu gibi rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin canımmmmmmmmmmmmmmmmmm maaşalllahhh allah nazardan saklasınnnnnnnn

canım şoktdasın tabi
inşallah bebişini aldığında kucağına herşey daha farklı olcak
amin darısı biz demirbaşlara olsun canım :))a.s.a.s.:nazar:

ahanda oldu değilmi, günüm sana bakmaya geldim geri ebrarın msjındaki alıntıyı okudum ayh canım benim çok ama çok sevindim dur bi geçmişe bakayımda tam anlıyayım neler olmuş :ecrin_bebek:

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

ayh oynamakdan yoruldum günüm bebeğim ya çok sevindim vallahi yemin ederimki, rabbime hamdolsun inşallah ikizler geliyor ohhh ya allam sağlık versin sana ve onlara du topiğinede gelip oynayayım, ayh dayımın kızı doğurdu minicik pamuk bi oğlu oldu bukadan sevinmemiştim ben yasırnaşık şey

arkadaslar hepinize cok cok tesekkur ederim, 11.gun degerim 100 cikti cok sukur. Rabbim devamini getirsin Insallah. tup bebek diye biraz tedirginim, kalp atisini almadan inanamayacgim gb.
makbercim cok sevindim, Selincigimizi benim icin de kokla.

canımmmm cok sevındım senın adına ınan =) Allah'ın ıznıyle bebısın senınle ınan buna annesı alıstır kendını bu fıkre veee kendıneee cok cok dıkkat etttt:emir_bebek:

günüm gözün aydin tatlim rabbim hayirlisiyla tamamina erdirsin
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

kızlar köydeydim yeni geldim yarın evime geçicem kısmet olursa açar açazda güzel haberler okudum çok şükür
günüm canım arkadaşım hayırlı olsun rabbim saglıkla kucagına da almak nasp etsin darısı tüm isteyen arkadaşlarımızın başına olsun inşşşşşşş umarım herşey yolunda gider bu sefer inşşş canım kalp atışınıda duycaksın inşşşşşşş:emir_bebek::teytey::teytey::hooray::dance::dance::hooray::teytey::nazar::nazar::nazar:

makbuşum senin içinde çok sevindim canım sarılık düşmüş çok şükür minigin saglıkla büyüsün canım

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

ayh oynamakdan yoruldum günüm bebeğim ya çok sevindim vallahi yemin ederimki, rabbime hamdolsun inşallah ikizler geliyor ohhh ya allam sağlık versin sana ve onlara du topiğinede gelip oynayayım, ayh dayımın kızı doğurdu minicik pamuk bi oğlu oldu bukadan sevinmemiştim ben yasırnaşık şey
canim benim cok sagol, Rabbim en kisa zamanda sana da nasip etsin. morelini asla bozma olmaz diye dusunuyor insan ama vakti gelince olmaz denen embroyodan bile oluyor cok sukur.
canımmmm cok sevındım senın adına ınan =) Allah'ın ıznıyle bebısın senınle ınan buna annesı alıstır kendını bu fıkre veee kendıneee cok cok dıkkat etttt:emir_bebek:

günüm gözün aydin tatlim rabbim hayirlisiyla tamamina erdirsin
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
cok tesekkur ederim arkadaslar sizlerde en kolay dogumlarla kavusun bebislerinize Insallah.
kızlar köydeydim yeni geldim yarın evime geçicem kısmet olursa açar açazda güzel haberler okudum çok şükür
günüm canım arkadaşım hayırlı olsun rabbim saglıkla kucagına da almak nasp etsin darısı tüm isteyen arkadaşlarımızın başına olsun inşşşşşşş umarım herşey yolunda gider bu sefer inşşş canım kalp atışınıda duycaksın inşşşşşşş:emir_bebek::teytey::teytey::hooray::dance::dance::hooray::teytey::nazar::nazar::nazar:
sagol gokcecim, koyde oh mis gb gecmistir vakit temiz havada. Insallah canim kalp atisini yazdigim gunleri de yazmak nasip olur.
kizlar sagolun sizlerin tebrikleriyle biraz daha hamile oldugumu anlamaya basladim olumunekankayizsmile

günüm köyde güzel geçti vakit canım keşke seninde imkanın olsada gitsen buralara gelirsen beklerim ama gzediririm seni canım
kızlar nirdesinizz gelsenizde konuşsak yaaaaaaaaaaaaa:gitme:

sağol canım güncüm inşallah yeni yılla birlikte bizde başlıcaz galiba, sen şimdik kendine bebelerine bak bebelerine diyorum ikiz olacak inşallah sağlıkla çok iyi bak...

makbercim dün tam sana yazacaktım elektirikler kesildi sonra giremedim, çok geçmişler olsun kızının görüp göreceği tek sıkıntısı bu olsun inşallah..

ebrarcım iyiyim giremiyom ya, bazen bakınıyom kimsede olmuyor, ramazanda geliyor mukabele başlayacak hayırlısıyla görüşürüz dua edelim bol bol dualarımınz buluşsun..

gökçe ske pnguu bersu derin turkuaz zorx ve bütün can arkadaşlarım allaha emanet olun, inşallah bir dahaki girişimde yani tez zamanda bi hamile daha duyarım herkese iyi günler..

sağol canım güncüm inşallah yeni yılla birlikte bizde başlıcaz galiba, sen şimdik kendine bebelerine bak bebelerine diyorum ikiz olacak inşallah sağlıkla çok iyi bak...

makbercim dün tam sana yazacaktım elektirikler kesildi sonra giremedim, çok geçmişler olsun kızının görüp göreceği tek sıkıntısı bu olsun inşallah..

ebrarcım iyiyim giremiyom ya, bazen bakınıyom kimsede olmuyor, ramazanda geliyor mukabele başlayacak hayırlısıyla görüşürüz dua edelim bol bol dualarımınz buluşsun..

gökçe ske pnguu bersu derin turkuaz zorx ve bütün can arkadaşlarım allaha emanet olun, inşallah bir dahaki girişimde yani tez zamanda bi hamile daha duyarım herkese iyi günler..

ıns hem duyarsın hem de verırsınkaydirigubbakcemile2

selam kızlar sabah hastaneye gittik değerimiz yine yükselmiş 11den 15e çıkmış.
doktorla görüştüm 2 günde 2, 2 artmış önemli değil dedi nasıl geçer ilaç veya başka bi yöntem yokmu dedim mama takviyesi yapalım dedi emzirmeden önce az vericem..ayrıca araştırdığım kadarıyla bebekler ancak dışkıyla atarmış sarılığı benimki çok zor kaka yapıyor o nedenle yükselmişte olabilir inşallah mama fayda eder.kızlar dualarınızda unutmayın selinimide hatta sizlerinde bildiği yöntem varsa yazın onlarıda deniyim..

X