arkadaslar hepinize cok cok tesekkur ederim, 11.gun degerim 100 cikti cok sukur. Rabbim devamini getirsin Insallah. tup bebek diye biraz tedirginim, kalp atisini almadan inanamayacgim gb.
makbercim cok sevindim, Selincigimizi benim icin de kokla.
ya canlarim cok sagolun, inanin hani insan sevincle haykirir ya hamileyim diye oyle olamiyorum, Insallah Allah saglikla kucagima almayi nasip eder.
ebrarim turkuazcim derinim richim nuruncum darisi tez zamanda hem de dogal yolla basiniza olsun. isteyen bekleyen herkese Insallah.
evet turkuazcim sanki hala sonucunu bekliyorum sanki hala belli olmamis:)) galiba sok dogru diyorsun bir de korkuyorum( hani sevinirim de dusuk olur sonra uzulurum cok diye (
senacim cok sagol canim cok duygulandirdin beni.
ya canlarim cok sagolun, inanin hani insan sevincle haykirir ya hamileyim diye oyle olamiyorum, Insallah Allah saglikla kucagima almayi nasip eder.
ebrarim turkuazcim derinim richim nuruncum darisi tez zamanda hem de dogal yolla basiniza olsun. isteyen bekleyen herkese Insallah.
arkadaslar hepinize cok cok tesekkur ederim, 11.gun degerim 100 cikti cok sukur. Rabbim devamini getirsin Insallah. tup bebek diye biraz tedirginim, kalp atisini almadan inanamayacgim gb.
makbercim cok sevindim, Selincigimizi benim icin de kokla.
canim benim cok sagol, Rabbim en kisa zamanda sana da nasip etsin. morelini asla bozma olmaz diye dusunuyor insan ama vakti gelince olmaz denen embroyodan bile oluyor cok sukur.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
ayh oynamakdan yoruldum günüm bebeğim ya çok sevindim vallahi yemin ederimki, rabbime hamdolsun inşallah ikizler geliyor ohhh ya allam sağlık versin sana ve onlara du topiğinede gelip oynayayım, ayh dayımın kızı doğurdu minicik pamuk bi oğlu oldu bukadan sevinmemiştim ben yasırnaşık şey
canımmmm cok sevındım senın adına ınan =) Allah'ın ıznıyle bebısın senınle ınan buna annesı alıstır kendını bu fıkre veee kendıneee cok cok dıkkat etttt
cok tesekkur ederim arkadaslar sizlerde en kolay dogumlarla kavusun bebislerinize Insallah.günüm gözün aydin tatlim rabbim hayirlisiyla tamamina erdirsin
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
sagol gokcecim, koyde oh mis gb gecmistir vakit temiz havada. Insallah canim kalp atisini yazdigim gunleri de yazmak nasip olur.kızlar köydeydim yeni geldim yarın evime geçicem kısmet olursa açar açazda güzel haberler okudum çok şükür
günüm canım arkadaşım hayırlı olsun rabbim saglıkla kucagına da almak nasp etsin darısı tüm isteyen arkadaşlarımızın başına olsun inşşşşşşş umarım herşey yolunda gider bu sefer inşşş canım kalp atışınıda duycaksın inşşşşşşş:teytey::teytey::hooray::dance::dance::hooray::teytey:
sağol canım güncüm inşallah yeni yılla birlikte bizde başlıcaz galiba, sen şimdik kendine bebelerine bak bebelerine diyorum ikiz olacak inşallah sağlıkla çok iyi bak...
makbercim dün tam sana yazacaktım elektirikler kesildi sonra giremedim, çok geçmişler olsun kızının görüp göreceği tek sıkıntısı bu olsun inşallah..
ebrarcım iyiyim giremiyom ya, bazen bakınıyom kimsede olmuyor, ramazanda geliyor mukabele başlayacak hayırlısıyla görüşürüz dua edelim bol bol dualarımınz buluşsun..
gökçe ske pnguu bersu derin turkuaz zorx ve bütün can arkadaşlarım allaha emanet olun, inşallah bir dahaki girişimde yani tez zamanda bi hamile daha duyarım herkese iyi günler..