"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

günaydın kızlar maalessef kötü haberle geldim 9 haftalık meleğimi kandil günü cennete gönderdim.allahım inşallah sizin melekleriniz sizi terketmez.allaha emanet olun.

günaydın kızlar maalessef kötü haberle geldim 9 haftalık meleğimi kandil günü cennete gönderdim.allahım inşallah sizin melekleriniz sizi terketmez.allaha emanet olun.

ahh canım benim çok geçmiş olsun üzülme rabbim sınıyor işte inşallah tez zamanda hamile kalırsın vede bu sefer kucaklarsın kendine iyi bak..Şeniz

ŞİŞKO PATATES lülülülülülülülülülülülü:roflol::roflol::roflol:

delüüüü inş seninde hamiş görürürüz sende patlarsın benim gibi inşşşşolumunekankayizsmile
makbuşum çok geçmiş olsun canım degeri düşmü sevindim yaaakaydirigubbakcemile5
günüm bugn inş herşey ylunda gider snin için minigin senle olur inşşşş:Saruboceq:
kızlar bugün köye giidicem kısmet olursa epeyce giremem nete herkes kib geldigimde güzel haberler alırım inşşşopuyorumnanaktan

masalcım çok üzldüm canım rabbim herşeyin iyisini bilir sanada sabır versin inş yeniden melegini göndersin sanada canım inşş
nuruncum sen nasılsın tedaviye başladınmı canım inş herşey yolundadır
sevalim se nasılsın datlum memlekettemisin halen ?

inşallah canım yaa biran önce iyileşir
sağol canım öpmemmiii sizin için koklaya koklaya öpücem
bitanemm inan çok üzüldüm Rabbim sana sabır versin.dilerim meleğin en kısa zamanda kardeşini gönderir sana
sağol canım benim..bu arada kiloyu takma olurmu ben 75le hamile kaldım 91le doğuma girdim şuan 80 kiloyum.üstelik sadece 9 gün oldu doğum yapalı emin ol emzirdikçe veriyorsun kiloyu

allah sabır versın canım ınsallah en kısa zamanda yenıden kısmet eder Rabbım bı melek sana

destek olan herkese çok teşekkür ediyorum allah sizleri ve bebişlerinizi korusun.inanın kalp sesini duyduktan sonra kaybetmek çok zormuş.ama pes etmeyeceğim hiç korunmadan allahım izin verirse hemen başlayacağım meleğimin kardeşine kavuşmak için.neyse hepinize slm kızlar

kizlar transferim oldun embroyolarim cok iyi durumda degillerdi cozdurme islemini cok da saglikli atlatamamislar. ama Allah'tan umit kesilmez, sansim dusuk basladim, kismet.
hepinize desteginiz ve dualariniz icin cok cok tesekkur ederim.

canım RABBİM sabır versin ya gerçekten çok üzüldüm .inşallah çabıucak toparlanır ve tekrardan hamiş kalırsın .çok geçmiş olsun bitanem opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kanka nediyim inşallah
buarada demek köye gidiyosun neyse iyi bak kendine yorulma fazla çok öptüm seni
kizlar transferim oldun embroyolarim cok iyi durumda degillerdi cozdurme islemini cok da saglikli atlatamamislar. ama Allah'tan umit kesilmez, sansim dusuk basladim, kismet.

canım hadi hayırlı olsun hiç belli olmaz bakarsın çok güzel gelişirler rabbim bilir umarım herşey çok güzel olur .bol bol dinlen güzel haberler ver bize :Saruboceq:

kızlar mrb nasılsınız dün ben buraya çok uzun bi maj yazmıştım ama şimdik yok, acaba netim kesilmişti ondanmı gelmediki ???
günüm çok sevindim inşallah tutacak rabbim güzel günler hürmetine bebelerini versin sana..
ebrarcım sen nasılsın, gökçe tedaviye falan başlamadık hiç içimden gelmiyor artık, makber cici kızıylan uğraşıyordur allah sağlık versin kızına, turkuaz pinguu asuman seninde oğlan geliyormuş hadi sağlıcakla inşallah..
unuttuğum olabilir hep dualarımdasınız kendinize iyi bakın allaha emanet olun..

Allah'tan ümit kesişmez canım hakkında hayırlısı olsun inşallah dualarımız senınleopuyorumnanaktan

makbuşum hiç uğramamış bugün merak ettim herşey yolundadır inşallah
selinimizde iyidir umarım .

NURUM saol canım ben iyiyim sen nasılsın?hiç görüşemiyoruz artık iyce terkettin bizi .neyse sen iyi olda gerisi önemli değil .çok öptüm canım

selam fıstıklar ebroşum merak etmişsin beni bugünde kan verdik değer düşmüş ama öyle aşırı değil yarın başka bi doktora götürücez kızımı inşallah yarına kadar dahada iyi hale gelir..sizlere haber veririm yine..bende uykusuzluktan dolayı sürekli baş ağrısı çkiyorum gelemememin tek sebebide bu.hepinizi kocaman öpüyorum dualarınızda selinimide unutmayın..

çok geçmiş olsun cnm dualarımızdasınızolumunekankayizsmile

canım ya çok merak ettim çok şükür iyisiniz .
selinime herzaman dua ediyorum bugünlerde geçicek kuzum .bazı bebeklerde sarılık 3 aya kadar devam ediyormuş .inşallah sizinki kısa sürer .sende dikkat et kendine selin uyuyunca sende yatıp dinlen kuzum çok öptüm seniopuyorumnanaktan

selam kızlar nasılsınız.cumanız mubarek olsun
ben mide bulantısından ölüyorum çokk kötüyüm bakalım nasıl geçiçek bu 4 5 ay
allaha emanet olun

çok geçmiş olsun cnm dualarımızdasınızolumunekankayizsmile
sağol canım Allah razı olsun..
sağol canım benimm ya dün gece hiç uyumadık sabah 6ydı yatabildim nedense çok huzursuz emzirip yatırıyorum yine ağlıyor gece boyu ağladım sinirden (
ayrıca doktora gitmedik bugün huzursuz diye pazartesi götürücez..
neyse o uyurken acık dinleniyim bende hepinizi öpüyorum kocaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…