"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

gökçem kaç kilo aldın ki toplamda
ben 53 le başladım 74 buçukla doğuma girdim şimdi hala maalesef 62 kilodayım ve düşmüyorum hala ne yazıkki emzirdiğim için diyette yapamıyorum ama geri kalanı da 1 sene içinde gider diyolar tek umudum bir sene içinde eski kiloma dönebilmek ama sanki veremicem gibi geliyo( neyse olsun kızım sağlıklı olsun da kilolar çok da dert deil allahtan vücudumda orantılı duruyo kilolar öle belli bi yerde birikmemiş ama hafif göbek kaldı tabi:)

Hepinizin kandili mübarek olsun Rabbim hayırlı dualarınızı kabul etsin.:Saruboceq:Makbuşum sende bebişini güle güle büyüt maşallah Allah nazardan saklasın şansı güzel olsun

canım ben tedavilerden sonra hamile kaldım 66 kilo ile hamile kaldım 80 kilo oldum normal kilom ise 53 tü ahh bu tedaviler beni mahvettti tedaviyi bıraktım sppor a başladım ama kıızm geldi benimde tek umudum 1 yıl içinde geri verebilmek ama inş önce kızımın saglıkla dünyaya gelmesi :) senine henüz bi sene dolmadı ki canım yaa az sabır et kaç hamile tanıdık var inan ki 1 yılda tamamen zayıfladılar ve eski kilodan daha zayıflar aah bizde oluruz inş öyle
kızlar ii geceler rabbim dualarımızı kabul etsin inş

canım 7. aya girdik çok şükür kısmet olursa ekimde dogum olucak canım inş rabbim hayırlısı ile sanada nasip etsin inşşşşşşşşşşş
makbuşum dualarım miniginle rabbim ona şifa versin hastanelerde sıkıntı acı çekmesin inş inş geçmiştir sarılıgı

kızlar biz birazdan hastaneye gidicez değerleri düşmediyse yatırıcaz mecburen ( off gelip gidip kan alıcaklar nasıl dayanıcam bilmiyorum..dua edin ne olur yatırsalarda ışın fayda etsin

canim masallah kizina adiyla yasasin cok tatli birseymis o annesi rabbim tez zamanda sifasini versin insallah:Saruboceq:

Hepinizin kandili mübarek olsun Rabbim hayırlı dualarınızı kabul etsin.:Saruboceq:Makbuşum sende bebişini güle güle büyüt maşallah Allah nazardan saklasın şansı güzel olsun

canim masallah kizina adiyla yasasin cok tatli birseymis o annesi rabbim tez zamanda sifasini versin insallah:Saruboceq:
canlarım çok çok sağolun Allah sizlerden razı olsun..hastanede kan aldılar tekrar çok şükür sabahkine göre düşük çıktı değeri ama o sıra içinde yaşadıklarım berbattı kızımdan kan alana kadar mahvettiler elinde bulamadılar damarı ayağını deldiler ordanda kan gelmeyince bağırta bağırta sıktılar ( o ağladıkça benim içim parçalandımafoldumbenşimdi evdeyiz yarın doktor çağırdı öğleden sonra tekrar gidicez hayırlısıyla atlatır inşallah

oyy ben kıyamam minişime
makbuşum çok geçmiş olsun bitanem bebişlerde genelde oluyo sarılık sezeryanla doğanlarda biraz daha yoğun geçiyormuş galiba .allahın izniyle buda geçicek .tabi kan alırken kötü oldun minicik ayakları elleri deliyolar ama onun iyiliği için .mübarek günün yüzü suyu hürmetine rabbim şifa versin selinimize .düşmüş olmasına sevndim .odanızda sarı ışık yak canım iyi geliyomuş bide yüzüne sarı tülbent örterlerdi oda alırmış sarılığı artık nederece doğru bilmemde eskiler hep öyle yaparmış.yarın güzel haberler alırsınız inşallah tekrardan geçmiş olsun kuzum

ŞİŞKO PATATES lülülülülülülülülülülülü:roflol::roflol::roflol:

canım nasılsın uzun zamandır görüşemedik herşey yolunda inşallah çok öptüm seni

kızlar DERİNİMİN hepinize çok selamı var malesef neti olmamış çok özlemiş hepinizi ve çok çok öpüyor

oyy makberim düşmüş demek ne güzel ama sen sık sık emzir 1 saatte bir bile emzirebilirsin sarılığı çabuk atlatır bidde ne kadar doğru bilmem ama ebrarın dedii ği gibi bende başucuna sarı tülbent koymuştum yüzünü örtmemiştim aallaha şükür yükselmedi pek tülbenttenmidir bilmem artık da:)

gökçem olsun yaa boşver önemli olan minnoşlar iyi olsun yeter ne yollardan geçtik onlara kavuşmak için rabbim isteeyen bütün herkese versin inşallah:)

oy birtanem benim tuh tuh Masallah yerim ben onu. (haa bu resmine makbusum)
canim demek zor oldu kan alisi walla yazini okurken icim acidi ama annesi unuttu o dundu simdi hatirlamiyor aciyi prenses artik.
makbercim sarilik hep oluyor uzulme tamamen dusucek, ozellikle sezeryanla alinan bebeklerde daha cok goruluyor ama cok sukur geicek ve azalmis bile.

kizlar herkese merhaba, yarin transferim olucak eger embroyolar cozulurse, hayirlisi olsun ruyamda cok fare gordum iyi degildi ama ne diyeyim hayirlisi(
hepinizi opuyorum yarin haber vermeye gelirim.

canım haklısın her yenidoğanda görülüyomuş ama bizim sıkıntımız doktorlar oldu hiçbir bilgi verilmedi bu konuda (odamızda ışığımız yanıyor sürekli bide güneş ışığında tutuyorum oda iyi geliyormuş.inşallah dediğiniz gibi atlatır biran önce
canım sürekli emiyor zaten maşallah ne zaman ben yatsam o uyanıyor :))

kizlar herkese merhaba, yarin transferim olucak eger embroyolar cozulurse, hayirlisi olsun ruyamda cok fare gordum iyi degildi ama ne diyeyim hayirlisi(
hepinizi opuyorum yarin haber vermeye gelirim.
ah canım hatırlamaz olurmu hiç sürekli iç çekiyor meleğim korkmuş ( bugünde kolundan aldılar kan yine kıyameti koparttı..bugünki değerde düşük çıktı çok şükür doktor düşüşe geçmiş tedaviye gerek yok dedi.perşembe yeniden gidip kan vericez inşallah dahada düşmüş olur..
bu arada seninde transfer oluyomuş inşallah meleğin bu defa sana gelir canım ben çok inanıyorum hayırlısıyla gelip o güzel haberi vericeksin bize

makbercim benim dr 6. gün en yüksek seviyeye ulaşır sonra düşüşe geçer demişti muhtemelen selinnazınki de düşüşe geçmiştir artık canım günden güne daha iyi olacak

gün canımmm rabbim yardımcın olsun inşallah bu sefer olur canımmmm allah dualarımızı kabul etsinn

derinnnnn selam yollamışsın selamın başüstüne canımm özledik gel artıkk

GÜNÜM yarın inşallah embriyolar çözünür ve sana sıkı sıkı tutunurlar canım allshım yardımcın olsun dualarım seninle bitanem
MAKBUŞUM değer düşmüş çok şükür dahada düşücek kuzum .

kızlar hepinizi çok çok öptümmm

makbercim insallah dahada iyi olucak kizin benim yerime kokusunu icine ceke ceke öp lütfen
gökcem kiloyu sorun etme ben kizimda 18 kilo almistim dogumdan sonra hepsi gitmisti simdide 6 kilo aldim hic takmiyorum nasil olsa gider
güncüm seninde transferin varmis rabbim hakkinda hayirlisini versin insallah bebegin tutunur sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…