Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar maalessef kötü haberle geldim 9 haftalık meleğimi kandil günü cennete gönderdim.allahım inşallah sizin melekleriniz sizi terketmez.allaha emanet olun.
ŞİŞKO PATATES lülülülülülülülülülülülü:roflol::roflol::roflol:
inşallah canım yaa biran önce iyileşirmakbercim benim dr 6. gün en yüksek seviyeye ulaşır sonra düşüşe geçer demişti muhtemelen selinnazınki de düşüşe geçmiştir artık canım günden güne daha iyi olacak
gün canımmm rabbim yardımcın olsun inşallah bu sefer olur canımmmm allah dualarımızı kabul etsinn
derinnnnn selam yollamışsın selamın başüstüne canımm özledik gel artıkk
sağol canım öpmemmiii sizin için koklaya koklaya öpücemmakbercim insallah dahada iyi olucak kizin benim yerime kokusunu icine ceke ceke öp lütfen
gökcem kiloyu sorun etme ben kizimda 18 kilo almistim dogumdan sonra hepsi gitmisti simdide 6 kilo aldim hic takmiyorum nasil olsa gider
güncüm seninde transferin varmis rabbim hakkinda hayirlisini versin insallah bebegin tutunur sana
bitanemm inan çok üzüldüm Rabbim sana sabır versin.dilerim meleğin en kısa zamanda kardeşini gönderir sanagünaydın kızlar maalessef kötü haberle geldim 9 haftalık meleğimi kandil günü cennete gönderdim.allahım inşallah sizin melekleriniz sizi terketmez.allaha emanet olun.
sağol canım benim..bu arada kiloyu takma olurmu ben 75le hamile kaldım 91le doğuma girdim şuan 80 kiloyum.üstelik sadece 9 gün oldu doğum yapalı emin ol emzirdikçe veriyorsun kiloyudelüüüü inş seninde hamiş görürürüz sende patlarsın benim gibi inşşşşolumunekankayizsmile
makbuşum çok geçmiş olsun canım degeri düşmü sevindim yaaakaydirigubbakcemile5
günüm bugn inş herşey ylunda gider snin için minigin senle olur inşşşş:Saruboceq:
kızlar bugün köye giidicem kısmet olursa epeyce giremem nete herkes kib geldigimde güzel haberler alırım inşşşopuyorumnanaktan
günaydın kızlar maalessef kötü haberle geldim 9 haftalık meleğimi kandil günü cennete gönderdim.allahım inşallah sizin melekleriniz sizi terketmez.allaha emanet olun.
canım RABBİM sabır versin ya gerçekten çok üzüldüm .inşallah çabıucak toparlanır ve tekrardan hamiş kalırsın .çok geçmiş olsun bitanem opuyorumnanaktangünaydın kızlar maalessef kötü haberle geldim 9 haftalık meleğimi kandil günü cennete gönderdim.allahım inşallah sizin melekleriniz sizi terketmez.allaha emanet olun.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3delüüüü inş seninde hamiş görürürüz sende patlarsın benim gibi inşşşşolumunekankayizsmile
makbuşum çok geçmiş olsun canım degeri düşmü sevindim yaaakaydirigubbakcemile5
günüm bugn inş herşey ylunda gider snin için minigin senle olur inşşşş:Saruboceq:
kızlar bugün köye giidicem kısmet olursa epeyce giremem nete herkes kib geldigimde güzel haberler alırım inşşşopuyorumnanaktan
kizlar transferim oldun embroyolarim cok iyi durumda degillerdi cozdurme islemini cok da saglikli atlatamamislar. ama Allah'tan umit kesilmez, sansim dusuk basladim, kismet.
hepinize desteginiz ve dualariniz icin cok cok tesekkur ederim.
kizlar transferim oldun embroyolarim cok iyi durumda degillerdi cozdurme islemini cok da saglikli atlatamamislar. ama Allah'tan umit kesilmez, sansim dusuk basladim, kismet.
hepinize desteginiz ve dualariniz icin cok cok tesekkur ederim.
selam fıstıklar ebroşum merak etmişsin beni bugünde kan verdik değer düşmüş ama öyle aşırı değil yarın başka bi doktora götürücez kızımı inşallah yarına kadar dahada iyi hale gelir..sizlere haber veririm yine..bende uykusuzluktan dolayı sürekli baş ağrısı çkiyorum gelemememin tek sebebide bu.hepinizi kocaman öpüyorum dualarınızda selinimide unutmayın..
selam fıstıklar ebroşum merak etmişsin beni bugünde kan verdik değer düşmüş ama öyle aşırı değil yarın başka bi doktora götürücez kızımı inşallah yarına kadar dahada iyi hale gelir..sizlere haber veririm yine..bende uykusuzluktan dolayı sürekli baş ağrısı çkiyorum gelemememin tek sebebide bu.hepinizi kocaman öpüyorum dualarınızda selinimide unutmayın..
sağol canım Allah razı olsun..çok geçmiş olsun cnm dualarımızdasınızolumunekankayizsmile
sağol canım benimm ya dün gece hiç uyumadık sabah 6ydı yatabildim nedense çok huzursuz emzirip yatırıyorum yine ağlıyor gece boyu ağladım sinirden (canım ya çok merak ettim çok şükür iyisiniz .
selinime herzaman dua ediyorum bugünlerde geçicek kuzum .bazı bebeklerde sarılık 3 aya kadar devam ediyormuş .inşallah sizinki kısa sürer .sende dikkat et kendine selin uyuyunca sende yatıp dinlen kuzum çok öptüm seniopuyorumnanaktan