"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ay hayırlısı inşşş gökçem yaaa...herşey güzel olacak içini ferah tut sen canım.
hoşçakalın canlarımŞeniz

aaaa derinim sende mi gidiyon hadi kib güle güle canım görüşürüz inşş
ii dileklerin için saol canım rabbim büyük bakalım hayırlısı olsun inş

güle güle derinim öpüyorum aşkitom seni :))
bende kaçıyorum kızlar bi sigara içiyimde acık tvye bakıcam malum anam içerde içirmiyor balkona çıkıcam :)))
öpüldünüz hepiniz kocaman kocaman
uhdecim ekledim canım seni listeye ilk sayfada bakabilirsin

gğle güle makbuşum kib öpüyorum canım seni görüşmek üzre
hadi bakalımyeni listemiz çoğalmaya başladı hergelenle inş yeni umutlarda gelirr...

uhdecim hiç hsg yada laparaskopi felan denediniz mi yani sebepsiz infertilde bunlar yapılır

hadi kızlar bende kaçar çay bıraktım biraz bende uzanayım kib görüşrüzzzzzzzzzz

uhdecim hiç hsg yada laparaskopi felan denediniz mi yani sebepsiz infertilde bunlar yapılır

canım hsg yapıldı ama laparaskopi yapılmadı birde ben dr. yana şanssızdım biraz burası doğu olduğu için dr. lar çok durmuyo tam tedaviye başlıyorum dr. gidiyor 5-6 dr öyle oldu hepsinde aynı testler baştan oldu ama hiçbiri birşey bulamadı şimdi yeni dr. buldum klomenden başladık bakalım bu inş. gitmeyecegim dedi kısmet işte canım

slm kizlaarr derinim cok sagol canim benim inss birgün sende hepimizde tadacaz bu duyguyu canim benim ben hala süpheliyim bilmiyorum hayirlisi bakalim canlarim ama hep vardir diyosunuz inss hakli cikarsiniz canlarim test hala elimde ne garip bi duygu tek cizgi ciktiginda hemen cöpe atardim bu defa elimden düymüyooo

merhaba canım hayırlı olsun demek istiyorum Allahım inş. kucagına almayı nasip eder. ne zamandır bekliyodun canım bebişini

makbuşum yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun
hepimize uğurlar getirsin inş ellerine sağlık en kısa zaman da bütün topiğimiz hamiş olcak inşşş
ağlamacım tebrik edeerim canım allah tamamına erdirsin burada ki bütün arkadaşlarımada rabbim en kısa zaman da bu duyguyu yaşatsın inşşşş

kiz yerim sizi 13 hafta olmussunuz bile cok sukur, kocaman bir Masallah.

merhaba arkadaslar.ben kadinlar kulübüne bugün katildim.1 yillik evliyim 4 aydir bebek istiyoruz.pek bilgim yoktu hemilelik hakkinda netten arastirirken burayi kesfettim ve 4 aydir takip ediyorum sizleri..cok faydanizi gördüm itiraf etmeliyim a.s. insallah rabbim isteyen herkese yavrusunun kokusunu almayi nasip eder...benide onlarin icinden ayirmaz..

hoşgeldin canım aramıza burda hepimiz birikimlerimizi bildiklerimizi paylaşıyor destek oluyoruz birbirimize Allahım en kısa zmanda bizlerede nasip eder bebişlerimizi inş.:Saruboceq:

yaw bizi sabitlemisler yukariya ben de altlarda bizi ariyorum, kendi yolladigim mesajlardan girip buluyordum burayi sonunda cozdum :smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…