ay hayırlısı inşşş gökçem yaaa...herşey güzel olacak içini ferah tut sen canım.derinim daha giriyolar sınavlara bellli deil dua edin ki kazansın haa sınavı bizim için ii olur inş hayırlısı ile..ya deme derinim askerlik aklıma gelince acaip olyom off inş ogünü de atlatırız ..
uhdecim bizde seni sevdik gel hep aramıza canım
merhaba yellowhot sende benim gibi yenisin burda galiba sanada uğur getirsin bu topik canım
sağol cnm inşallah yaaaaa
uhdecim hiç hsg yada laparaskopi felan denediniz mi yani sebepsiz infertilde bunlar yapılır
hadi kızlar bende kaçar çay bıraktım biraz bende uzanayım kib görüşrüzzzzzzzzzz
slm kizlaarr derinim cok sagol canim benim inss birgün sende hepimizde tadacaz bu duyguyu canim benim ben hala süpheliyim bilmiyorum hayirlisi bakalim canlarim ama hep vardir diyosunuz inss hakli cikarsiniz canlarim test hala elimde ne garip bi duygu tek cizgi ciktiginda hemen cöpe atardim bu defa elimden düymüyooo
makbuşum yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun
hepimize uğurlar getirsin inş ellerine sağlık en kısa zaman da bütün topiğimiz hamiş olcak inşşş
ağlamacım tebrik edeerim canım allah tamamına erdirsin burada ki bütün arkadaşlarımada rabbim en kısa zaman da bu duyguyu yaşatsın inşşşş
merhaba arkadaslar.ben kadinlar kulübüne bugün katildim.1 yillik evliyim 4 aydir bebek istiyoruz.pek bilgim yoktu hemilelik hakkinda netten arastirirken burayi kesfettim ve 4 aydir takip ediyorum sizleri..cok faydanizi gördüm itiraf etmeliyim a.s. insallah rabbim isteyen herkese yavrusunun kokusunu almayi nasip eder...benide onlarin icinden ayirmaz..