- 20 Ağustos 2008
- 3.625
- 15
merhaba arkadaslar.ben kadinlar kulübüne bugün katildim.1 yillik evliyim 4 aydir bebek istiyoruz.pek bilgim yoktu hemilelik hakkinda netten arastirirken burayi kesfettim ve 4 aydir takip ediyorum sizleri..cok faydanizi gördüm itiraf etmeliyim a.s. insallah rabbim isteyen herkese yavrusunun kokusunu almayi nasip eder...benide onlarin icinden ayirmaz..
canım hoşgeldin aramıza dilerim dahada memnun kalırsın...merhaba arkadaslar.ben kadinlar kulübüne bugün katildim.1 yillik evliyim 4 aydir bebek istiyoruz.pek bilgim yoktu hemilelik hakkinda netten arastirirken burayi kesfettim ve 4 aydir takip ediyorum sizleri..cok faydanizi gördüm itiraf etmeliyim a.s. insallah rabbim isteyen herkese yavrusunun kokusunu almayi nasip eder...benide onlarin icinden ayirmaz..
opuyorumnanaktan
hosgeldin guzelim uc bes bebek deneyenler gelince cok seviniriyorum cunku onlarin yakinda hamile kalacagi umudu cok cok yuksek; Insallah tabii Allahin takdiri.
reglelerin duzenli midir kacgunde bir gelir eger 28 gunse 12 ve 16 gunler arasinda iyi calisin tabii reglenin ilk gunu basliyorsun birinci gun olarak saymaya. ilk yardimci bilgi aklima bunu yazmak geldi. Insallah mujdeyi bu ay verirsin.
canım hoşgeldin aramıza dilerim dahada memnun kalırsın...
kızlar ben geldim bi cee diyip kaçıcam ama daha yeni yemek yedik bulaşıklarımı yıkayıp anneme gidicez maç izlicekmiş beyimiz orda da girerim öpüyorum hepiciğinizi kendinize muhkem bakınız..ŞenizŞenizŞenizŞeniz