güle güle makbuşum afiyet olsun canım
prensesim valla grp olmuşum işte ilaç kullanmaktan bıktım o benden gitmekten bıkmadı yaaa sen napıyon iisin
semoşum gebelik bölümünde en üstte sabit duruyoz canım umutla meleklerini bekleyenler die..ordan bulursun
ii olmaya çalışıyom semoş yaa zaten kocişinde morali bozuldu ben hasta olunca amannnn geçer gider boşverdimmm kız cinsiyeti ne zaman ögreniyıdun sen unuttum:)
cinsiyet bu gidişimde belki belli olur cumartesi kontrol var bakalım belli olcak mı
ynlz sağol canım sende sakın canını sıkma ben 5.yılımda gebe kalabildim sebepsiz infertliteydi zamanı şimdi geldi demek kiii herşeyin bi zamanı varr
kızlar en kısa zaman da allahım gönlünüze göre versin eli ayağı düzgün hayırlı evlatlarınız olsun inşş ben hiç inanmıyodum hamiş olacağımı halen daha inanamıyom yaa s
makbuşum canım benim çok sağolun kızlar ya ne güzel şeyler duyuyorum sizden benim dularım da sizinle canım...semam çok sevindim şimdi gördüm hayırlı olsun
semam sağlıklı olsunlar sorun deil cinsiyet ben pek önemsemem zaten ama haber edersin cano okk
senacım hoşgeldin canım ii olmana sevindim
ylnzcım inş seninde güzel güzel tatlı akılı bebişlerin olur desene ikiz olma ihtimali yüksek:)