"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

güle güle makbuşum afiyet olsun canım
prensesim valla grp olmuşum işte ilaç kullanmaktan bıktım o benden gitmekten bıkmadı yaaa sen napıyon iisin
semoşum gebelik bölümünde en üstte sabit duruyoz canım umutla meleklerini bekleyenler die..ordan bulursun

şimdi daha iyiyim gökçecim sabahları ktüyümde sonra allaha şükür iyiyim
sen biraz önce iyi olmaya bak canım

ii olmaya çalışıyom semoş yaa zaten kocişinde morali bozuldu ben hasta olunca amannnn geçer gider boşverdimmm kız cinsiyeti ne zaman ögreniyıdun sen unuttum:)

ylnzcım rabbim bizlerede inş en yakın zamanda birer bebiş gönderir yada çifter de olabilir razıyım ben gönderir canım

valla kızlar bende iyiyim sağolun geçmiş olsun gökçecim yok evime girmedim daha

ya aglamacım acaba tekrar test yaptımı ben okudum yazdıgıını ama yeniden yapmamışmı kan vercekti hani?

cinsiyet bu gidişimde belki belli olur cumartesi kontrol var bakalım belli olcak mı
ynlz sağol canım sende sakın canını sıkma ben 5.yılımda gebe kalabildim sebepsiz infertliteydi zamanı şimdi geldi demek kiii herşeyin bi zamanı varr

kızlar en kısa zaman da allahım gönlünüze göre versin eli ayağı düzgün hayırlı evlatlarınız olsun inşş ben hiç inanmıyodum hamiş olacağımı halen daha inanamıyom yaa s

makbuşum canım benim çok sağolun kızlar ya ne güzel şeyler duyuyorum sizden benim dularım da sizinle canım...semam çok sevindim şimdi gördüm hayırlı olsun

opuyorumnanaktan insaallah bu ay olurda fazla beklemem..herseyde bir hayir vardir tabii ama beklemek zor..

aglam tanıymıyorum seni henüz ama hayırlı olsun canım

semam sağlıklı olsunlar sorun deil cinsiyet ben pek önemsemem zaten ama haber edersin cano okk
senacım hoşgeldin canım ii olmana sevindim
ylnzcım inş seninde güzel güzel tatlı akılı bebişlerin olur desene ikiz olma ihtimali yüksek:)

semacım ikiz anlaşılan aşılama falan mı?

senacım hoşgeldin canımmmmmmmm çok özlemiştim seni
nasılsın kuşummm

gökçe rana sağol birtanem.tanışıyo muyuz?yeni misin?

tüp bebek canım aşılamalarda olmadı nasip tüp bebeğeymiş
ikiz olduğu için risk çok bende tedbirimi alıyom ama takdir allahın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…