"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

opuyorumnanaktan
merhaba arkadaslar.ben kadinlar kulübüne bugün katildim.1 yillik evliyim 4 aydir bebek istiyoruz.pek bilgim yoktu hemilelik hakkinda netten arastirirken burayi kesfettim ve 4 aydir takip ediyorum sizleri..cok faydanizi gördüm itiraf etmeliyim a.s. insallah rabbim isteyen herkese yavrusunun kokusunu almayi nasip eder...benide onlarin icinden ayirmaz..

hosgeldin guzelim uc bes bebek deneyenler gelince cok seviniriyorum cunku onlarin yakinda hamile kalacagi umudu cok cok yuksek; Insallah tabii Allahin takdiri.
reglelerin duzenli midir kacgunde bir gelir eger 28 gunse 12 ve 16 gunler arasinda iyi calisin tabii reglenin ilk gunu basliyorsun birinci gun olarak saymaya. ilk yardimci bilgi aklima bunu yazmak geldi. Insallah mujdeyi bu ay verirsin. :nazar:

hoşgeldin canım evet ben burda kaldım tek başıma yasık bana yafff sen geldin ama nasılsın gökçecimm

ylnz cım sende aramıza hoşgeldin canım rabbim sanada ve isteyen herkesede bebek sahibi olmayı nasip etsin inşşş

ohh topik kalabalıklaştı hoşgeldiniz calarım
makbuşum ellerine sağlık canımm

slm kızlar nasılsınız valla zorla buldum burayı yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun rabbim tek tek hamiş haberleri vermeyi nasip etsin

merhaba arkadaslar.ben kadinlar kulübüne bugün katildim.1 yillik evliyim 4 aydir bebek istiyoruz.pek bilgim yoktu hemilelik hakkinda netten arastirirken burayi kesfettim ve 4 aydir takip ediyorum sizleri..cok faydanizi gördüm itiraf etmeliyim a.s. insallah rabbim isteyen herkese yavrusunun kokusunu almayi nasip eder...benide onlarin icinden ayirmaz..
canım hoşgeldin aramıza dilerim dahada memnun kalırsın...

kızlar ben geldim bi cee diyip kaçıcam ama daha yeni yemek yedik bulaşıklarımı yıkayıp anneme gidicez maç izlicekmiş beyimiz orda da girerim öpüyorum hepiciğinizi kendinize muhkem bakınız..ŞenizŞenizŞenizŞeniz

ben evdeyim biraz daha iyiyim allaha şükür göbek büyütüyom
geçmiş olsun canım dikkat et kendine bu havalar tehlikeli

opuyorumnanaktan

hosgeldin guzelim uc bes bebek deneyenler gelince cok seviniriyorum cunku onlarin yakinda hamile kalacagi umudu cok cok yuksek; Insallah tabii Allahin takdiri.
reglelerin duzenli midir kacgunde bir gelir eger 28 gunse 12 ve 16 gunler arasinda iyi calisin tabii reglenin ilk gunu basliyorsun birinci gun olarak saymaya. ilk yardimci bilgi aklima bunu yazmak geldi. Insallah mujdeyi bu ay verirsin. :nazar:

verdigin bilgiler icin tesekkürler canim,benim reglim düzenlidir 31 günde bir gelir.ama ilk defa gecen ay 7 gün gecikti ve cok ümitlendim idrardan yapilan testten yaptim ikinci cizgiyi silik gördüm.birkac gün sonra doktorda kan testi yaptirdim negatif cikti:sinifsinif: hayirlisi tabi ama üzüldümmafoldumben doktor hamilelige rahim kendini hazirladigi anda test yapmissiniz o yüzden pozitif cikmis dedi..ben pek anlamiyorum nasil oluyo öyle..bu ayda 5 gün var reglime bekliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

afiyet olsun semoşumm :))))
şaka bir yana beğenmenze çok sevindim kızlarr

kolay gelsin makbuşum geri gel ama
kızlar bu topiğe hangi başlıktan giriyoz ben bulamadım
makbuş bana linki atmıştı oradan girdimmm ynlz hoşgeldin aramızaa enkısa zaman da bebişin sanagelir inşşş

hoşgeldin makbuşum naber gızzz
prensesim hoşgeldin canım naber nasılsın yeni evine geçtinmi canım

nasısın güzel hamiş
gökçecim sen nasılsın
makbuş sen nasılsın valla çok yoğunum uğrayamıyorum
ynlzcım sende aramıza hoşgeldin canım

canım hoşgeldin aramıza dilerim dahada memnun kalırsın...

kızlar ben geldim bi cee diyip kaçıcam ama daha yeni yemek yedik bulaşıklarımı yıkayıp anneme gidicez maç izlicekmiş beyimiz orda da girerim öpüyorum hepiciğinizi kendinize muhkem bakınız..ŞenizŞenizŞenizŞeniz

tesekkür ederim insallah bir bebegim olunca coooooooooook memnun kalcam:emir_bebek:

prensesim hoşgeldin balım beniyiyim allaha şükür pek giremiyodum girdiğimde de kimsecikler yoktu neyseki bu akşam tek değilimmm

valla semoşum biraz daha iyiyim ama işte tedavi öncesi üşütmem kötü oldu bakalım baskılayıcı ignelere etkisi olmz ama asıl tedavide ilaç kullanamazsın dedi inş erkn geçer yaa senin bulantıların durdu mu kuşummm

bütün arkadaslar cok tesekkür ediyorum..hosbuldum insaallah:ecrin_bebek:

X