"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

inşallah derinimmm ilk günki gibi devam eder her yeni gün yeni hamiş haberleri alırız inşallahhh

tşk canım isteyen herkese Allahım nasip etsin bebişini

hoşbulduk ebroşum iyiyim cano sen nasılsın ya bende bi tuhaf oldum topiğin kapatldığını görünce sanki benim yakınım gibi sanki bişeyimi kaybetttim gibi geldi ama burda inş umutla devam etcez inş
makbuşum saol cano iyiyim işte idare eder sennaptın bakem
derinim sende burdasın bakimmmm ohh şükür kavuşturranaaa

kızlar benim işler duruyo biraz kaçıcam ben daha sonra görüşürüz olurmu?öpüyorum sizi..
gökce hanım gelmedin ben kaçıyorum ..öptüm senide

tamam ebroşumm kendine iyi bak canım kolay gelsin sana bu arada fazla da yorulma belli olmaz ayrıca yeniden test yap

saolasın derinim iyi diyelim ii olalım inşşş yaa bildiğiniz gibi uğraşıp duruyom kociş uzakta özkedimm onu pennnn

yaff delü ebroşş ne kaçıyon hemen beee sen ben geldim gidiyon aaa kızcem bak neyse kibnaniknanik

canım benim çok tşk ederim
hepiniz çok tatlısınız yaa sizi tanıdığıma gerçekten çok memnun oldummmopuyorumnanaktan

saolasın derinim iyi diyelim ii olalım inşşş yaa bildiğiniz gibi uğraşıp duruyom kociş uzakta özkedimm onu pennnn

ah canım benim.dur daha bizimkiler askere gidince asıl özlem başlayacak.Allah geçici ayrılıklar versin.sınav nasıl geçmiş bu arada?

slm söle makbuş anneciğine ellerinde öperim onun
yaa harbiden ceylan gelmez oldu yaa hayrola inşş

kızlar temizlik değilde domates aldım kışlık sos yapıcam .anca fırsat buldum.
valla muhabbet süper ama şimdilik kaçıyorum..hadi bol muhabetler size..
makbuşum yapıcam cano az daha bekliyim..
gökce hanım geç kaldın napıyım gidiyom işte opuyorumnanaktan

amin canım tşk ederim aranızda olmaktan bende çok mutluyum arkadaşlar

derinim daha giriyolar sınavlara bellli deil dua edin ki kazansın haa sınavı bizim için ii olur inş hayırlısı ile..ya deme derinim askerlik aklıma gelince acaip olyom off inş ogünü de atlatırız ..
uhdecim bizde seni sevdik gel hep aramıza canım

sagol yellowcum o senin tatlılıgın canım bnmopuyorumnanaktan
kızlar ben şimdilik kaçıyom gelicem yine bi ara.öptüm hepinizi.Şeniz

merhaba yellowhot sende benim gibi yenisin burda galiba sanada uğur getirsin bu topik canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…