Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."
kızlar mrb nabersiniz bakemm ukdecim inşş bu tedavinle birlikte meleginde sana gelir canım inşşşş hakkında hayırlısı.. yellowcum sende hoşgeldin aramıza umarım ugur getirir sana burası..,inşşşş
hoşbulduk ebroşum iyiyim cano sen nasılsın ya bende bi tuhaf oldum topiğin kapatldığını görünce sanki benim yakınım gibi sanki bişeyimi kaybetttim gibi geldi ama burda inş umutla devam etcez inş makbuşum saol cano iyiyim işte idare eder sennaptın bakem derinim sende burdasın bakimmmm ohh şükür kavuşturranaaa
kızlar temizlik değilde domates aldım kışlık sos yapıcam .anca fırsat buldum. valla muhabbet süper ama şimdilik kaçıyorum..hadi bol muhabetler size.. makbuşum yapıcam cano az daha bekliyim.. gökce hanım geç kaldın napıyım gidiyom işte opuyorumnanaktan
derinim daha giriyolar sınavlara bellli deil dua edin ki kazansın haa sınavı bizim için ii olur inş hayırlısı ile..ya deme derinim askerlik aklıma gelince acaip olyom off inş ogünü de atlatırız .. uhdecim bizde seni sevdik gel hep aramıza canım