"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

makbuşum öpüyom annecigini tontişimi canommŞenizselamlaropuyorumnanaktan
kızlar ceylanım hiç ugramadı yaaa.okulda olsa girerdi arada iyidir inşallah yaaa((

makbuşum saolsun canım anneciğin .inşallah hayırlı gelicek topic...

canım benim çok geçmiş olsun sanada Allahım bebiş isteyen herkese en kısa zmanda versin :Saruboceq:

canım çok çok geçmiş olsun sanada Allahım görüyordur bizleri hazinesinde çok var inş. bizlerede nasip edecek yeterki umudumuzu kaybetmeyelim :Saruboceq:
sağol canım Allah razı olsun inşallah hepimiz anne olucaz:Saruboceq:
canım benim tşkler h.b listeye benimde adımı yazarmısın şekercimm hep beraber dualrla bekleyelimkaydirigubbakcemile5
canım tekrar hoşgeldin ekledim senide listeye uğurlu gelir inşallah

kızlar yaa sizede oldumu bilmiyom ama ilk topicimizin kapanış mesajını okuyunca içimden bişy koptu:sinifsinif:gözlerim doldu resmen yaaa.

canım benim çok geçmiş olsun sanada Allahım bebiş isteyen herkese en kısa zmanda versin :Saruboceq:

sagol uhdecim inşallah canım.bakalım bi ara kontrole gitmek istiyorum sırf kistler azaldı mı diye merak ediyorum.

aynen derinimm yaa acısıyla tatlısıyla ne günlerimiz geçti orda (( dün gibi aklımda hepimizin ilk tanıştığı günler..

ya gerçekten bende merak ediyorum ceylanımı .niye uğramıyoki?inşallah sorun yoktur..

ya kızlar bende çok kötü oldum söylemek istemedim ama negünlerimiz geçti çok zor geldi nedense bana .hatta hala içimde bir sızı var..

kızlar mrb nabersiniz bakemm
ukdecim inşş bu tedavinle birlikte meleginde sana gelir canım inşşşş hakkında hayırlısı..
yellowcum sende hoşgeldin aramıza umarım ugur getirir sana burası..,inşşşş

ya kızlar bende çok kötü oldum söylemek istemedim ama negünlerimiz geçti çok zor geldi nedense bana .hatta hala içimde bir sızı var..
aynennnn çok duygusala bagladım yafff mafoldumbeniçim sızladı okuyunca uzmanın yazdıklarını...ne günler geçirdik dedigin gibi makbuşum yaaa..ama inşallah bu topicimizde daha da güzel günlerimiz olacak...senam ve günümün olayından sonra yeni topic fikri banada iyi geliyodu iyi de oldu.yeni başlangıçlar olsun inşallah:Saruboceq: keşke de daha boncugum dediginde açsaymışık ama o zamanda beticim ortalarda yoktu danışmadan istemedik açmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…