Canım evet önemli çünkü yumurta çatladığı zaman spermle karşılaşma ihtimali daha yüksek oluyor. O yüzden yumurtlama öncesi 2 gün, yumurtlama günü ve sonrasındaki 1 ya da 2 günü değerlendirmek gerekiyor.Kizlar yumurtlama oncesi iliski baya onemli heralde demi boyle denk gelipte hamile kalan cok galiba
yarın benim de randevum varKizlarrherkes nerde ya.iyice sessizlesmis burasi kimler hangi asamada neler yapiyorsunuz ben bugun yine doktordan geldim kesemizi daha net gordu doktor ama henuz bebisim yok 15 gun sonra insallah gorurum
Hadi inşallah kalbini bile duyarsın canım:) benim de yarın randevum var neredeyse 3 haftadır gitmiyorum napıyor içerde bebiş merak ediyorum:)Canım evet önemli çünkü yumurta çatladığı zaman spermle karşılaşma ihtimali daha yüksek oluyor. O yüzden yumurtlama öncesi 2 gün, yumurtlama günü ve sonrasındaki 1 ya da 2 günü değerlendirmek gerekiyor.
yarın benim de randevum var7+5 olacak yarın kalp atışı için gideceğiz. Bebek görünür mü hiç bir fikrim yok şimdilik yarını heyecanla bekliyorum.
İnşallah iyidirler canımHadi inşallah kalbini bile duyarsın canım:) benim de yarın randevum var neredeyse 3 haftadır gitmiyorum napıyor içerde bebiş merak ediyorum:)
İnşallah canım:)benim bulantı çok şiddetliydi özellikle geçen hafta zirve yaptı resmen ama bu hafta rahatım çok şükür ki. İnşallah hayırlı haberler alırız yavrucuklardanİnşallah iyidirler canımyarın ikimiz içinde güzel geçer inşallah randevularımız. Bulantı falan hiç belirtim olmadığı için yarın gelsin de kalp atışını duyayım istiyorum bir an önce
Insallah canım rabbım hayırlısını nasıp etsın ınsallahİnşallah canım doktorum da 3 ay gelmene gerek yok dedi bu süreçte büyük ihtimal olur dedi
Gorursun canim insallah nerdeyse 8 haftalik kalp atisinida duyarsin buyuk ihtimalle :) guzel haberlerini bekliyoruzCanım evet önemli çünkü yumurta çatladığı zaman spermle karşılaşma ihtimali daha yüksek oluyor. O yüzden yumurtlama öncesi 2 gün, yumurtlama günü ve sonrasındaki 1 ya da 2 günü değerlendirmek gerekiyor.
yarın benim de randevum var7+5 olacak yarın kalp atışı için gideceğiz. Bebek görünür mü hiç bir fikrim yok şimdilik yarını heyecanla bekliyorum.
İnsallah canım :)Insallah tez zamanda kavusursun bebislerine canim :)
İnşallah kaçırmamışsındır canım ama dikkat et bir daha yapmaya özen göster çünkü bir gün de koyulaşıp silikleşebiliyor. Çoğu kişinin testinde öyleydi. En azından testi yapamadığın günleri değerlendir aklında soru kalmaz. Gerekiyorsa yanında taşı canım testi dışarda yap. Benim yapmışlığım var yani haftasonu gezi için dağ taş gezerken susuzluktan ölmeme rağmen dayandım. Saatim gelince de hemen lavabo bulup yapmıştım ve koyu çizgiyi yakaladığım gündüKızlar benim bat 24 ocak bu ay ovulasyon testi ile denemek istiyorum ama bugün testi yapamadım dün yaptığım testi ekledim bugün henüz çatlama olmamıştır değil mi kaçırmak istemiyorum
Çok şükür canım bebeği gördük kalp atışı da duyulduGorursun canim insallah nerdeyse 8 haftalik kalp atisinida duyarsin buyuk ihtimalle :) guzel haberlerini bekliyoruz
Çok şükür canım bebeği gördük kalp atışı da duyuldurabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Bu ay batım 24 Ocak. Eşim iş için şehir dışına çıkıyor çok şükür yumurtlama döneminde yanımda inşallah bu ay olur da bebişim arkadaş olur bana
Allah güzel sonuçlar nasip etsin hepimizeBenim bat da 7 şubat a kaldı. Klomene bugün, rahim küçüklüğü için ilacıma ise cuma günü başlayacağım. Ve yanı sıra brokoli kürü testere dişli aslanpecesi kürü ve icebilirsem soğan kürü deneyeceğim. Ovulasyonla denememin 4. ay'ı olcak bu ay, ovulasyona da cuma günü başlıycam.. Hormon testimi de tekrar yaptırabilirim kararsızım. Sorun çıkmamıştı hormon testinde ama yinede aklımda soru işareti kalsın istemiyorum. Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin, nasip ettiklerine hayırlısıyla sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin, kucaklarına almayı nasip ettiklerine de hayırlısıyla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşAllahhh.
Herkesten hayırlısıyla güzel haberler gelsin inşAllah.
Allah güzel sonuçlar nasip etsin hepimize
İkimizde de sorun yok. Bir senedir istiyoruz bu ay HSG çekildim o da temiz çıktı hayırlısı artıkAminn inşAllah. Sorun var mı sizde? Ne zamandır istiyorsunuz?
İkimizde de sorun yok. Bir senedir istiyoruz bu ay HSG çekildim o da temiz çıktı hayırlısı artık