Amin canim hepimize tum isteyenlereRabbim sizede boyle sevincler versin insallah canim benim saglikla dogum yapsin insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim hepimize tum isteyenlereRabbim sizede boyle sevincler versin insallah canim benim saglikla dogum yapsin insallah
Allah kucagina almayi nasip etsin canim.benim bi akrabamda 15 yildir cocuklari olmuyordu tedaviylede olmadi.artik son bi kere daha deneyelim demisler suan ucuz hamileKizlar bugun kuzenimin hamile oldugunu ogrendim cok mutlu oldum 6 senedir olmuyordu 4 tup bebek basarsizdi simdi tutu 2ikizlere hamile Allah tum isteyenlere versin sanko ben hamileyim
Cok guzel canim insan mutlu haber alinca seviniyorAllah kucagina almayi nasip etsin canim.benim bi akrabamda 15 yildir cocuklari olmuyordu tedaviylede olmadi.artik son bi kere daha deneyelim demisler suan ucuz hamile
Canim senin bebeis nasilAllah kucagina almayi nasip etsin canim.benim bi akrabamda 15 yildir cocuklari olmuyordu tedaviylede olmadi.artik son bi kere daha deneyelim demisler suan ucuz hamile
Iyi canim cok sukur daha kendilerini goremedik henuz tesrif etmedidun kesemizi gorduk cok sukur devamida gelir Allahin izniyle.cuma tekrar gidicemCanim senin bebeis nasil
Insallah canim allah kucagina nasip etsinIyi canim cok sukur daha kendilerini goremedik henuz tesrif etmedidun kesemizi gorduk cok sukur devamida gelir Allahin izniyle.cuma tekrar gidicem
Amin canim isteyen herkese hayirli evlatlar versin insallah RabbimInsallah canim allah kucagina nasip etsin
Kendinize sıkıntı yapmayin rahat birakin kolay gecsinKızlar yarın 2 de rahim filmi çekiliyorum çok stresliyim kendimi kötü hissediyorum
Anestezi istemedim nasıl olacak çok merak ediyorumKendinize sıkıntı yapmayin rahat birakin kolay gecsin
Korkulacak birsey yok kendinizi rahat birakin yeter onemli olan sonucunuz guzel ciksinAnestezi istemedim nasıl olacak çok merak ediyorum
Ben yaptirmadim ama stres yapma canim kendini rahat birak ve dua et surekli salavat getir o an insallah hissetmezsinKızlar yarın 2 de rahim filmi çekiliyorum çok stresliyim kendimi kötü hissediyorum
Çok şükür bitti kolay oldu. Solda tıkanıklık vardı açıldı bakalım nasip bundan sonrasıBen yaptirmadim ama stres yapma canim kendini rahat birak ve dua et surekli salavat getir o an insallah hissetmezsin
Insallah hamıle kalırdın canım.. bende 10 ay once yapmıstım tıkanıklık yoktu bende.. senın tıkanık oldugu ıcın belkıde hamılelık olusmadı ınsallah bundan sonra hemen hamıle kalırsınÇok şükür bitti kolay oldu. Solda tıkanıklık vardı açıldı bakalım nasip bundan sonrası
İnşallah canım doktorum da 3 ay gelmene gerek yok dedi bu süreçte büyük ihtimal olur dediInsallah hamıle kalırdın canım.. bende 10 ay once yapmıstım tıkanıklık yoktu bende.. senın tıkanık oldugu ıcın belkıde hamılelık olusmadı ınsallah bundan sonra hemen hamıle kalırsın
Insallah tez zamanda kavusursun bebislerine canim :)İnşallah canım doktorum da 3 ay gelmene gerek yok dedi bu süreçte büyük ihtimal olur dedi