Gebeliğe Hazırlık UMUT HEP VAR...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bugun kuzenimin hamile oldugunu ogrendim cok mutlu oldum 6 senedir olmuyordu 4 tup bebek basarsizdi simdi tutu 2ikizlere hamile Allah tum isteyenlere versin sanko ben hamileyim
Allah kucagina almayi nasip etsin canim.benim bi akrabamda 15 yildir cocuklari olmuyordu tedaviylede olmadi.artik son bi kere daha deneyelim demisler suan ucuz hamile:21:

Kizlar yumurtlama oncesi iliski baya onemli heralde demi boyle denk gelipte hamile kalan cok galiba

Bata 2 gün var sürekli akintim var, her yönüyle farkliydi bu ay ama test yaptım ve tek çizgi. Regl olsam da kurtulsam moduna girdim artık. Halbuki bu ay bayağı umutlanmistim diğer aylardan çok farkliydi. Ama nasip değilmiş. Hamile arkadaşlara hayırlı hamilelikler diliyorum. Sağlıkla kucsginiza alırsınız inşallah. Diğer arkadaşlara da en hayırlı zamanda gebe kalmalarını diliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Kizlarr:KK54:herkes nerde ya.iyice sessizlesmis burasi kimler hangi asamada neler yapiyorsunuz:KK39:ben bugun yine doktordan geldim kesemizi daha net gordu doktor ama henuz bebisim yok 15 gun sonra insallah gorurum:emir_bebek:

Çok şükür bitti kolay oldu. Solda tıkanıklık vardı açıldı bakalım nasip bundan sonrası
Insallah hamıle kalırdın canım.. bende 10 ay once yapmıstım tıkanıklık yoktu bende.. senın tıkanık oldugu ıcın belkıde hamılelık olusmadı ınsallah bundan sonra hemen hamıle kalırsın

Insallah hamıle kalırdın canım.. bende 10 ay once yapmıstım tıkanıklık yoktu bende.. senın tıkanık oldugu ıcın belkıde hamılelık olusmadı ınsallah bundan sonra hemen hamıle kalırsın
İnşallah canım doktorum da 3 ay gelmene gerek yok dedi bu süreçte büyük ihtimal olur dedi

X