Gebeliğe Hazırlık UMUT HEP VAR...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beni de eklesene kız 28 ocak

kızlar günaydın, dün aşılama için çalışmalara başladık. Bir sürü ilaç içiyorum klomeni geçen ay içtiğim için bu ay 5 gün yardım kullan dedi, aspirin içiyorum, glikofen ve gynositol diye bi ilaç içiyorum, bunlardan sonra 8 ocakta yumurta kontrolüne gidicem sonrasına doktor karar verecek allahım yardım etsin bu ayda

Rabbim bos cikarmasin insallah canim hadi hayirlisi bu ay guzel haberlerini alacagiz insallah

günaydınlar bende varım bu topikte

Hadi hayirlisiyla seninde guzel haberini alalim canim :) bal tarcin corekotu yapsana sende yumurtalari kaliteli yapiyormus

Kizlar gecen ay 16. Gunde vurdurmustum ignemi bugun de 16. Gunum. Dun kasik sancim vardi acaba yumurtlama donemime girmis olabilir miyim ? Dunu degerlendirdik ama gun asiri degerlendirme yapsak mi bu hafta yine
Canim ben gun asiri yapiyordum hep olmadi oyle.bu ayda hergun yapiyim dedim.ovulasyon zamani hergun yaptim cok sukur tuttu yavrum

Canim ben gun asiri yapiyordum hep olmadi oyle.bu ayda hergun yapiyim dedim.ovulasyon zamani hergun yaptim cok sukur tuttu yavrum
Bu ay gun asiri olsun da bakalm onumuzdeki ay ucin bnde ovulasyon testi almayi dusunuyorum o zaman her gun olur artik

Hadi hayirlisiyla seninde guzel haberini alalim canim :) bal tarcin corekotu yapsana sende yumurtalari kaliteli yapiyormus
ya geçen ay yapmıştım klomen içince çok büyümesinden korktum bırak. Şimdi bayağı ilaç kullanıyorum riske atmıcam hiç havuçta yemicem ideal büyüklükte olsunda aşılama tutsun oyüzden bu ayda yapmam artık ya

Kizlar bugun de yumurtlama agrilarim var sizce bu aksami da mi degerlendirelim yoksa yarini mi bekleyelim

Canım eşinde sıkıntı yoksa değerlendir. Yumurtlama günü, öncesi ve sonrası ihtimal yüksek ya o yüzden yumurtlama günün olduğunu hissediyorsan değerlendir canım.
Gecen ay klomen ve catlatma ignesi kullanmistim ve 16. Gunde igneyi vurdurmustum. Simdi bugun de 16. Gunum vr dunden beri kasik agrim var yani. Dun degerlendirdik yani aslinda bebek icin diye dusunmedik de hazır baslamisken bu haftayi degerlendirsek mi bilemedim kararsizim

Kizlarrbugun doktor kontrolum vardi.dun degerim 2333 cikti bugunde 5.7 mm keseyi gorduk cok sukur.cuma tekrar gidicem kese buyuyormu diye bakicakmis doktor.cok sukur artik kafam rahatladi
Masallah canim kucagina almak nasip olsun insalah

Canım değerlendir beklentiye girmeden belki kafan rahat olursa daha iyi olur. Bu ara bolca havuç tüket canım yumurtanın çatlaması için faydalı olur. İnşallah güzel haberi en kısa zamanda alırsın.

Canım değerlendir beklentiye girmeden belki kafan rahat olursa daha iyi olur. Bu ara bolca havuç tüket canım yumurtanın çatlaması için faydalı olur. İnşallah güzel haberi en kısa zamanda alırsın.
Insallah canim saolasin

Kizlar bugun kuzenimin hamile oldugunu ogrendim cok mutlu oldum 6 senedir olmuyordu 4 tup bebek basarsizdi simdi tutu 2ikizlere hamile Allah tum isteyenlere versin sanko ben hamileyim
Rabbim sizede boyle sevincler versin insallah canim benim saglikla dogum yapsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…