Hosgeldin canimBen geldimm
Batları yazıyor muyuzHosgeldin canim
Yok canim cok zor oluyor ya sadece hamile isareti koyalim dedim simdi hamislerimizin isaretlerini koycamBatları yazıyor muyuz
Merhaba canimMerhaba arkadaslar
Saol canim insallah isteyen herkese ugurlu gelsin. Ben bu ay bisey yapmiyorum calismalarin da uzerinde durmuyorum bikac ay dinlenme molasi verdim kendime bakalmYeni konun hayırlı olsun canım:) senin konun bana uğurlu gelmişti:) inşallah sen de bir an önce hayırlısıyla hamile kalırsın, sağlıkla da kucağına alırsın
En iyisini sen bilirsin canım stres artıyor olmadıkça düşündükçe vücudun rahatlar bu arada kendiliğinden olur inşallah:)Saol canim insallah isteyen herkese ugurlu gelsin. Ben bu ay bisey yapmiyorum calismalarin da uzerinde durmuyorum bikac ay dinlenme molasi verdim kendime bakalm
Insallah canim havalar soguk diye usutmuşum birZ krem falan surdum karnima havlu isittim koydum kendimi cok kotu hissettim sanki yine ameliyat olmuşum gibi icim kotu oldu. Sanirim once bu durumu atlatmayi beklemem gerek saglikli bir gebelik icin. Rabbim hayirlisini versin artikEn iyisini sen bilirsin canım stres artıyor olmadıkça düşündükçe vücudun rahatlar bu arada kendiliğinden olur inşallah:)
Hgs den snraki ay gebelik sansi yuksek diyoar cani hadi hayirlisi bakalmBende bu aya HSG ile başlıyorum inşallah hepimiz için güzel olur.. Cumaya gün aldık inşallah sonuçlarda güzel olur
Bu sefer bat yazmiyorum listeyi degistirmek cok zor oluyoCanim benim bat 26 aralik