Zamanı gelmeyince ne yapsak boş sanırımHmm Hsg sonrası hamilelik şansı artıyo diyolar insAllah sende de öyle olur canm. Benim ilk Hsg de tüpler tıkalı çıktı, ameliyat geçirdim 2 ay sonra tekrarladık o zaman gitti ilaç açılmıştı yani. Ilk Hsg den bu yana 5. ay ikinci Hsg den sonrası 3. ay ve reglim.. Hayırlısı hakkımızda.
Zamanı gelmeyince ne yapsak boş sanırım
Beni de yazarmısın canımKizlar listede ekli olmayanlar soyleyebilir ben gorduklerimi kaydetmeye calisiyorum
Kızlar nerelerdesiniz
Dedim yoksa hep umutsuz vaka mı olduk :)Ben buralardayım :)
Ne guzel allah tamamini erdisin canim benim normal yollami hamile kaldiniz yoksa tedaviylemiKizlar herkes nerde iyice sessizlesmis burasineyse ben size guzel bir haber veriyim en son keseyi gormustum.bugunde hem bebisimi gormeye hemde kalp atisini duymaya gittim.vee ben 1 beklerken 2 kalp atisi duydum cift yumurta ikiziymis meleklerim.hala soktayim kimseye soylemedim sizinle paylasmak istedim ve daha once 8 aylik bebegimi kaybetmistim biliyorsunuz.onun sat 2016 19 kasimdi.bunlarin 2018 20 kasim yani 1 gun arayla tam 2 sene sonra ikizlerime hamile kaldim.Rabbim resmen bir aldi iki verdi çok şükür.isteyen herkese bu güzel duygulari yasatsin bu sefer insallah kucagimizada almak nasip olur
Oh maşallah sağlıcakla dünyaya gelsinler canım bende ikiz çok istiyorum tabi Allah hayırlısını versinKizlar herkes nerde iyice sessizlesmis burasineyse ben size guzel bir haber veriyim en son keseyi gormustum.bugunde hem bebisimi gormeye hemde kalp atisini duymaya gittim.vee ben 1 beklerken 2 kalp atisi duydum cift yumurta ikiziymis meleklerim.hala soktayim kimseye soylemedim sizinle paylasmak istedim ve daha once 8 aylik bebegimi kaybetmistim biliyorsunuz.onun sat 2016 19 kasimdi.bunlarin 2018 20 kasim yani 1 gun arayla tam 2 sene sonra ikizlerime hamile kaldim.Rabbim resmen bir aldi iki verdi çok şükür.isteyen herkese bu güzel duygulari yasatsin bu sefer insallah kucagimizada almak nasip olur
Öyle şeyler artık gerçekten zaman kaybı gibi geliyor bana daKizlar pazartesi ilk asilamami yapicam aslinda sebebsiz inf deniliyo ama analamdim umudumu kaybetmek istemiyorum bu arada femera kullanipda kc yumurta elde etdiniz ben bi kere kullanmisdim hic olmamsdi simdi doktorum israrla femera dedi klomenle ise bes tanesi olmusdu
Sagol canim klomen ve catlatma ignesi kullandim ilac olarak.ama dogal yollardan baya birsey yapmistim o ayNe guzel allah tamamini erdisin canim benim normal yollami hamile kaldiniz yoksa tedaviylemi
Sagol canim insallah gonlune gore verir Rabbim ben hep hayirlisiyla ikiz olsun diye dua ettim.cok sukurOh maşallah sağlıcakla dünyaya gelsinler canım bende ikiz çok istiyorum tabi Allah hayırlısını versin
Sen anlatırken içimm kıpır kıpır oldu Allahım o muhteşem duyguyu herkese nasşp etsnnn banada inşallahKizlar herkes nerde iyice sessizlesmis burasineyse ben size guzel bir haber veriyim en son keseyi gormustum.bugunde hem bebisimi gormeye hemde kalp atisini duymaya gittim.vee ben 1 beklerken 2 kalp atisi duydum cift yumurta ikiziymis meleklerim.hala soktayim kimseye soylemedim sizinle paylasmak istedim ve daha once 8 aylik bebegimi kaybetmistim biliyorsunuz.onun sat 2016 19 kasimdi.bunlarin 2018 20 kasim yani 1 gun arayla tam 2 sene sonra ikizlerime hamile kaldim.Rabbim resmen bir aldi iki verdi çok şükür.isteyen herkese bu güzel duygulari yasatsin bu sefer insallah kucagimizada almak nasip olur
inanamıyorum ne kadar güzel bir mutluluk maşallah süphanallah çok tebrik ederim hayırlısı olsun inşallah allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinKizlar herkes nerde iyice sessizlesmis burasineyse ben size guzel bir haber veriyim en son keseyi gormustum.bugunde hem bebisimi gormeye hemde kalp atisini duymaya gittim.vee ben 1 beklerken 2 kalp atisi duydum cift yumurta ikiziymis meleklerim.hala soktayim kimseye soylemedim sizinle paylasmak istedim ve daha once 8 aylik bebegimi kaybetmistim biliyorsunuz.onun sat 2016 19 kasimdi.bunlarin 2018 20 kasim yani 1 gun arayla tam 2 sene sonra ikizlerime hamile kaldim.Rabbim resmen bir aldi iki verdi çok şükür.isteyen herkese bu güzel duygulari yasatsin bu sefer insallah kucagimizada almak nasip olur
Insallah canim Rabbim isteyen herkese nasip etsinSen anlatırken içimm kıpır kıpır oldu Allahım o muhteşem duyguyu herkese nasşp etsnnn banada inşallah
Sagol canim benim insallah seninde asilaman tutar ve boyle guzel haberler verirsininanamıyorum ne kadar güzel bir mutluluk maşallah süphanallah çok tebrik ederim hayırlısı olsun inşallah allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
AminnnnnnnnnInsallah canim Rabbim isteyen herkese nasip etsin