Gebeliğe Hazırlık UMUT HEP VAR...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Çok güzel bi haber ve çok güzel bi duygu olsa gerek :) Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşAllahhh canm:) Darısı bizlere inşAllah.

Soğan kürü ve brokoli kürünün iyi etkisi olduğunu duydum canm. Bence de etkilidir diye düşünüyorum bende idrar yolu enfeksiyonu olmuştu 2 defa ictim soğan kürü bisey kalmadı. Şuan kür denemiyorum orası ayri da :)

Merabalar benim adetim 17si 6sinda 1 damla lekelenme ve 23undeyken 1 haftalik gecikmem oldu ama 1.20 cikti kan sonucu gebelik yok dendi 31 aralikda da 0 cikmisti yukselme var gibi dusunuyom.tarlusal yazdi ama icmek istemedim yukselirmi acaba

Merabalar benim adetim 17si 6sinda 1 damla lekelenme ve 23undeyken 1 haftalik gecikmem oldu ama 1.20 cikti kan sonucu gebelik yok dendi 31 aralikda da 0 cikmisti yukselme var gibi dusunuyom.tarlusal yazdi ama icmek istemedim yukselirmi acaba

Canım 0 ile 1,20 arasında bi fark yok. Önemli olan 5ten büyük mü küçük mü odur. O yüzden yükselme diye bi şey olamaz. Testte de çıkmadıysa doktor da muayene ettiyse doktorunun dediğini yapman en doğrusu olacaktır

peki neden adet olmadim
Onu bilemem, kimse de bilemez burdaki. Ancak yarım yamalak bilgilerle tahmin edilebilir. Bi doktora gidip ona danışsan daha iyi olur. Sanırım adet sökülmesi için de ilaç vermiş doktor. En doğrusunu onlar bilir. Geçmiş olsun arkadaşım :)

Arkadaşlar 1.5 yıldır çocuk istiyorum ve bir düşüğüm oldu. iki tüpümden biri tam biri biraz tıkalı çıktı hsg de. Brokoli kürünü kullandım 21 gün (7 gün içip 3 gün ara vererek) ve tam tüp bebek merkezine gittiğim ay hamile olduğumu öğrendim:) Paylaşmak istedim umarım herkese şifa olsun.

Kızlar ben bu ay o kadar rahatım ki eşim bir ay şehir dışında ayrıyız yani o yüzden yumurtlama takibi yok gebelik belirtisi yok heyecan yok ohh hiçbir şey yok kafam rahat :)

Brokoli kürü nedir? Biraz anlatabilir misiniz? Yumurta büyütüp çatlatmayada yarıyor mu acaba?

Canmm bnmde durumum seninle aynı herhalde ama ben tüp bebek suan düşünmyorm 3 yıl oldu olcak dış gebelk ve düşükten snra hsg cekldm ikisi tıkalı çıktı açtılar birini zorla diğeride tam değil bn brokli kürü yaptm ama devam ettrmedm fazla ama hala bişy yok

Kizlar ne var ne yok bende hiç bisey yok daha sadece adet araligim uzuyor anlamadim bnde. Gecen ay 40. Gunde olmustum bu ay 44.gunde oldum

Kafa tahatlığı önemli galiba ben tüp bebek yapyırcam artık bu kür işe yaramazsa dedim o ay kafam rahattı yumuttlamamı bile yakip etmedim aman tüp olsun nolcak dedim bu ay oldu şükür‍ Allah sana da isteyen herkese de hayırla sağlıkla nasip etsin

Aminnnnnnnnn duanda untma evet kafa rahtlığı en başlıca sebebi ama becermeddm gitti

Kizlar bugun kuzenimin hamile oldugunu ogrendim cok mutlu oldum 6 senedir olmuyordu 4 tup bebek basarsizdi simdi tutu 2ikizlere hamile Allah tum isteyenlere versin sanko ben hamileyim
Tüp bebek tedavisi ile mi ? bende başlıyorum tedaviye bu ay tabbim bana da nasip etsin .. seninde gözün aydın rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…