- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.839
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neler neler yapmadım ki ilişkiden sonra ayağa kalmazdım altıma yastık koyardım ayaklarımı havaya kaldırıdım eşim ayaklarımda tutp çocuk sallar gibi baş aşşa sallardı bei daha sonra olmuyor siye aşılama yaptırdık aşılamadan 14 gün sonra çok yoğun bi şekilde adet oldum ondan sonra bi dahada adet olmadım hamile kaldım aşılama tutmayınca eşime dedim kü bak olmuyor olmıcakta dedüm ben çok yıprandım bi kaç zaman duymak istemiyorum 2 3 ay sakın konusunı dahi açma meğersem psikolojik miş hemen hamile kaldımAy canim bnm çok sevindim ya hamile kalmak için yaptığınız belli başlı bşy varmı kusura bakma ama özel olucak
Ne kadar korundum canım bide nasıl korundu. Hap ile mi((( keşke evlendikten itibaren hiç korUnmasaydım
Sanki beni anlatmışsınız bir ara psikopata bağlamıştım .Bende sen gibiydim içini açardım flasla bakarsım sonra balkona öıkıp gün ışığında bakarsım her odaya gidip bakarsım şuan 17 haftalık hamileyim allah sanada nasip etsin inşallah
Canım o kadar evham yapma . Bende ailemden ayriyim başka sehirdeyim ever zor ama eşine sarıl evliligin tadını çıkar . Rabbim en kisa sürede verir çokta kafaya takmamak lazimEvet yanlizim ailemden daha yeni ayrildim yurtdışına geleli 3 ay oldu cevremde kimsemde yok ama bide cok istedimden dolayi olmazsa korkusu sariyor sürekli beni
Hahah bilirim bilirimSanki beni anlatmışsınız bir ara psikopata bağlamıştım .
Ya benimde var mı (((Testlerini paylaşan arkadaşlar gebelik var gözüküyor koyulaşmayı takip edip kan testi yaptırın . İnşallah sağlıkla ilerler .
Sağlıkla alın kucağınızaHahah bilirim bilirim
Ya benimde var mı (((
İçini acınca gördüm ama dışardan gözükmüyordu sonrada giderek koyulaştı iki halinide atıyorum size nolur aydınlatın beni
Adetime 5 gün var erken gebelik testi yaptım dayanamayıp ((Teste göre var gibi ama takip et ve kan ver istersen adetin kaç gün geçti ? İnşallah bebeğin seninledir
Adetime 5 gün kaldığı için vermek istemiyorum erken gebelik testi yaptım dayanamadım kafam allak bullak ((Su hamilelik testini heryerde gordum bugun testin icini disina cikartmissin bacim gitsene bi acile versene kanini suphen varsa eger bak ben gittim totoma baka baka dondum
Amin inşallah canım en kısa zamanda allah sana da nasip eder inşallahSağlıkla alın kucağınıza
Stres spermleri geri itiyor biliyorsun deme canım düşünmemek gerekiyormuşHayırlısı cnm olur inş bnm çok olmadı ama bn şimdiden evham yapıyorum sanırım ((
Daha varmış canım kendini strese sokma , üzme olur muAdetime 5 gün var erken gebelik testi yaptım dayanamayıp ((
Amin inşallah canım en kısa zamanda allah sana da nasip eder inşallah
Evet adet günüme kadar beklicem cok stres yaptımStres spermleri geri itiyor biliyorsun deme canım düşünmemek gerekiyormuş
Yapmıcam test adet günüme kadar karar aldım çok üzülüyorum sonraDaha varmış canım kendini strese sokma , üzme olur mu
Yumurtlama gunlerınde bırlıkte oluyor musunu?2018 eyluldeylülde hamile kaldım 6+5 te düştü kürtaj oldum hatta korunurken hamile kaldım sonrasında kist falan oldu . Marttan beri korunmuyoruz daha hamile kalamadim 1 senelik evliyim 27 yaş
Evet canim hiç kaçırmıyorum hatta şu an yumurtlama donemindeyimYumurtlama gunlerınde bırlıkte oluyor musunu?