Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bizde yarın başlıyoruz tedaviye arkadaşlar .. Allah hepimizin yardımcısı olsun .Umarım hepimiz hamile olur sağlıkla bebeklerimize ulaşırız ❤
hayırlı olsun canım sağsağlim kucağına al inşallahkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr sonunda oldu hamileyimmmmmmmmmmmmmm
aminnnn darısı tez zamanda hepinizde başına inşallahhhhhayırlı olsun canım sağsağlim kucağına al inşallah
amin cnm inşaalahaminnnn darısı tez zamanda hepinizde başına inşallahhhh
kaç aydır bekliyordunuz canımkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr sonunda oldu hamileyimmmmmmmmmmmmmm
biz 16 aydır uğraşıyorduk canım. klomen ilaçlarını başından beri kullandım. 1 çatlama iğnesi ve 2 aşılama geçirdim baktım olmuyor ara verdim. ara vermişken ovülasyon testini deneyim dedim. 3.denememde tuttu çok şükürkaç aydır bekliyordunuz canım
Rabbim kucağında göremyi nasip etsin kuuzmbiz 16 aydır uğraşıyorduk canım. klomen ilaçlarını başından beri kullandım. 1 çatlama iğnesi ve 2 aşılama geçirdim baktım olmuyor ara verdim. ara vermişken ovülasyon testini deneyim dedim. 3.denememde tuttu çok şükür
Canimmmm tebrikederim rabbim kucagina almayi da nasip etsin insallahhh cok sevindim yaakızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr sonunda oldu hamileyimmmmmmmmmmmmmm
bende senin adına çok sevindim canım darısı tez zamanda diğer arkadaşlarımızında başına inşallahhhhCanimmmm tebrikederim rabbim kucagina almayi da nasip etsin insallahhh cok sevindim yaa
Canimmmm tebrikederim rabbim kucagina almayi da nasip etsin insallahhh cok sevindim yaa
Kizlarrr hayirli olsun bir bakiyim diye girdim ikinizde hamileymissiniz cok mutlu oldum masallah saglikla kucaginiza alirsiniz insallah bebislerinizi :) bizimde 1 haftamiz falan kaldi heyecan doruktabende senin adına çok sevindim canım darısı tez zamanda diğer arkadaşlarımızında başına inşallahhhh