• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık UMUT HEP VAR...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Umarım hepimiz hamile olur sağlıkla bebeklerimize ulaşırız ❤️

:dua: biz 16 aydır uğraşıyorduk canım. klomen ilaçlarını başından beri kullandım. 1 çatlama iğnesi ve 2 aşılama geçirdim baktım olmuyor ara verdim. ara vermişken ovülasyon testini deneyim dedim. 3.denememde tuttu çok şükür
Rabbim kucağında göremyi nasip etsin kuuzm

Kızlar ben yazmayı atlamışım hamile oldum diye :) benim gebelikte soğan suyunun faydalı olduğunu düşünüyorum şuraya bırakayım ❤️ Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inşallah 😘❤️

Canimmmm tebrikederim rabbim kucagina almayi da nasip etsin insallahhh cok sevindim yaa :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK49::KK36:
bende senin adına çok sevindim canım :KK200: darısı tez zamanda diğer arkadaşlarımızında başına inşallahhhh:dua:
Kizlarrr hayirli olsun 😍 bir bakiyim diye girdim ikinizde hamileymissiniz cok mutlu oldum masallah saglikla kucaginiza alirsiniz insallah bebislerinizi :) bizimde 1 haftamiz falan kaldi heyecan dorukta 🤗

Bana da bildirim gelince gördüm😊 EceÇiğdem’i biliyordum. suz35 suz35 seni de tebrik ederim canım çok sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah💕🌺
zeydemor zeydemor canım senin nasıl 1 haftan kaldı 34.haftada görünüyorsun kafam karıştı🤔 ikiz miydi yoksa senin?

Back