Gebeliğe Hazırlık UMUT HEP VAR...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:dua: biz 16 aydır uğraşıyorduk canım. klomen ilaçlarını başından beri kullandım. 1 çatlama iğnesi ve 2 aşılama geçirdim baktım olmuyor ara verdim. ara vermişken ovülasyon testini deneyim dedim. 3.denememde tuttu çok şükür
Rabbim kucağında göremyi nasip etsin kuuzm

Kızlar ben yazmayı atlamışım hamile oldum diye :) benim gebelikte soğan suyunun faydalı olduğunu düşünüyorum şuraya bırakayım ❤️ Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inşallah 😘❤️

Canimmmm tebrikederim rabbim kucagina almayi da nasip etsin insallahhh cok sevindim yaa :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK49::KK36:
bende senin adına çok sevindim canım :KK200: darısı tez zamanda diğer arkadaşlarımızında başına inşallahhhh:dua:
Kizlarrr hayirli olsun 😍 bir bakiyim diye girdim ikinizde hamileymissiniz cok mutlu oldum masallah saglikla kucaginiza alirsiniz insallah bebislerinizi :) bizimde 1 haftamiz falan kaldi heyecan dorukta 🤗

Bana da bildirim gelince gördüm😊 EceÇiğdem’i biliyordum. suz35 suz35 seni de tebrik ederim canım çok sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah💕🌺
zeydemor zeydemor canım senin nasıl 1 haftan kaldı 34.haftada görünüyorsun kafam karıştı🤔 ikiz miydi yoksa senin?

X