- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 26
Baska yaptigim birsey yok canim
İnşaAllahh kuzmm inşallah duaa etHayirlisiyla insallah sende bu ay gor pozitifi canim benimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baska yaptigim birsey yok canim
İnşaAllahh kuzmm inşallah duaa etHayirlisiyla insallah sende bu ay gor pozitifi canim benimm
Etmez miyim hic canım benim rabbin isteyen kimseyi geri cevirmesin insallah. Kimseyi de cok bekletmesinİnşaAllahh kuzmm inşallah duaa et
Aminnn Allahım bu ay biizmde yüzümüzü güldürsnEtmez miyim hic canım benim rabbin isteyen kimseyi geri cevirmesin insallah. Kimseyi de cok bekletmesin
Hayırlı olsunHamileyimm
Saol kuzum darısı isteyen herkesin basina insallahhHayırlı olsun ❤
Aminn bize de dua et canımSaol kuzum darısı isteyen herkesin basina insallahh
Ediyorum merak etmeyinAminn bize de dua et canım
Aaa cok sevindim canim benim yaa rabbim kucagimiza almayi da nasip etsin insallahhhSelamlar herkese bu grubun ilk açıldığı zamanlarda yazıyordum bende gezinirken gördüm grup hala aktifmiş:)) EceCigdem hayırlı olsun ne tesadüftür ki bugün bende gebe olduğumu öğrendim o zamanlar birlikte gün beklerken aynı dönemde hamile kalmışız çok şükür
Ben simdi verdim kani sonuc bekliyorum bakalm ne cikacak. Kadin dogumcu da izindeymis acilden verdim kaniİnşallah canım benim adetim bir gün geçti beta hcg 202 senin nasıl durumlar :)
canım değerini yaz çok sevindim sağlıkla aliriz bebeğinizikucagimiza inşallahBen simdi verdim kani sonuc bekliyorum bakalm ne cikacak. Kadin dogumcu da izindeymis acilden verdim kani
Insallahhhh canim aminnn. 87.2 cıktı sonucumcanım değerini yaz çok sevindim sağlıkla aliriz bebeğinizikucagimiza inşallah
gözün aydın cnmInsallahhhh canim aminnn. 87.2 cıktı sonucum
Gözün aydın canım :)Insallahhhh canim aminnn. 87.2 cıktı sonucum
Canım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla doğurup kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallahHamileyimm
Aminnn canim rabbim sana da saglikli dogumlar versin insallahCanım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla doğurup kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah