Insallah gerek kalmaz canim. Bu ay yine cok hamişimiz olacak insallahh
Bende de var gecmıyor ılıskıye gırmekten korkuyorum herseferınde
Bende hic bir sekılde gıris saglayamamısfık canım 14 ay boyunca sonra oraya bırseylerın girebileceğini parmak ve dilatör setiyle kanıksadım ve esli denemeye gectık boyle Boyle oldu cok sukur :) ilk gırıste hafif bir rahatsızlık hissediyorum sonra kendimi serbest bırakıyorm gecıyor birde kegel egzersizi cok onemli cişi tutarmıs gıbı yapıp bırakırsan gunlğk hayatta da cok isine yarar ınsallahBende de var gecmıyor ılıskıye gırmekten korkuyorum herseferınde
Canım ılıskıye girememe kendini kasma iliski esnasında cok zor Allah kimsenin Basına vermesınNe bu hastalik ?
Canım ben ılk gece korktum ve 18 aylık evlıyım ılıskıye her gırecegımız zaman hep korkuyla kendımı kasıp canımı acıtıyorum her defasında o yuzden sogdum bu durumdan ılıskıye gırmek ıstemıyorum hıc cocukta ıstıyoruz agrı ola ola boyle ısteBende hic bir sekılde gıris saglayamamısfık canım 14 ay boyunca sonra oraya bırseylerın girebileceğini parmak ve dilatör setiyle kanıksadım ve esli denemeye gectık boyle Boyle oldu cok sukur :) ilk gırıste hafif bir rahatsızlık hissediyorum sonra kendimi serbest bırakıyorm gecıyor birde kegel egzersizi cok onemli cişi tutarmıs gıbı yapıp bırakırsan gunlğk hayatta da cok isine yarar ınsallah
Canım ben de istemeye basladım afedersiniz ben isteyince hepsi daha kolay oluyor onu farkettim kendini olabıldıgınce ilişkiye bırakmak lazımCanım ben ılk gece korktum ve 18 aylık evlıyım ılıskıye her gırecegımız zaman hep korkuyla kendımı kasıp canımı acıtıyorum her defasında o yuzden sogdum bu durumdan ılıskıye gırmek ıstemıyorum hıc cocukta ıstıyoruz agrı ola ola boyle ıste
Amin canim bnde her seferinde ilk kez olcak gibi bir irkilirim ama sonrs bisey olmaz yani kasilma falanCanım ılıskıye girememe kendini kasma iliski esnasında cok zor Allah kimsenin Basına vermesın
Ben hıc bir sekılde aylarca giremedım esımde bende tecrubesizdk cahıldık. Her seferinde bosanma muhabbetini acardm aglaya aglaya ama esim bırakmadı sagolsun hakkını ödeyemem en cok onun ıcın sonra kendim ıcın yendim bu hastalığı. Kimseye söyleyemedik bilenler de naz yapıyorsun dediler ama cidden cok zor gunlerdi Rabbım kimseye yasatmasınAmin canim bnde her seferinde ilk kez olcak gibi bir irkilirim ama sonrs bisey olmaz yani kasilma falan
InsallahhhInsallah gerek kalmaz canim. Bu ay yine cok hamişimiz olacak insallahh
Rabbım kımseye yasatmasın gercekten cok zorCanım ben de istemeye basladım afedersiniz ben isteyince hepsi daha kolay oluyor onu farkettim kendini olabıldıgınce ilişkiye bırakmak lazım
Amin canım benim umarım sende de gecer ben cok sukur rahatım artıkRabbım kımseye yasatmasın gercekten cok zor
Amın canım ınsallahAmin canım benim umarım sende de gecer ben cok sukur rahatım artık
Amin canimBen hıc bir sekılde aylarca giremedım esımde bende tecrubesizdk cahıldık. Her seferinde bosanma muhabbetini acardm aglaya aglaya ama esim bırakmadı sagolsun hakkını ödeyemem en cok onun ıcın sonra kendim ıcın yendim bu hastalığı. Kimseye söyleyemedik bilenler de naz yapıyorsun dediler ama cidden cok zor gunlerdi Rabbım kimseye yasatmasın
Belli olmaz canım yine de, umudunu kaybetmeKizlar benim bu ay da bos gececek sanirim cunku cok akintim var sanirim enfeksiyon var. Iliski sonrasi resmen altimda zonk zonk aci hissediyorum yani