Aynen oyle bu ay bnde o sekilde dusunuyorum. rabbim ol dedikten sonra adam ceketini atsa ustumuze olur yaniiiHerseyin bir zamanı var arkadaslar ve o zamanı Rabbım cok guzel ayarlıyor herseyin hayırlısı olsun
Aynen :) benim ilk ayım daha hıc bir caba sarfetmeıdm önce cabalayanların kucakladı dolsun ınsallah:)Aynen oyle bu ay bnde o sekilde dusunuyorum. rabbim ol dedikten sonra adam ceketini atsa ustumuze olur yaniii
Aaa ilk ayin mi ooo daha coook yolun var rabbim tez zamanda versin insallah canimAynen :) benim ilk ayım daha hıc bir caba sarfetmeıdm önce cabalayanların kucakladı dolsun ınsallah:)
Amin yazmısım dır belki daha önce bir bucuk yıllık evliyim evlenmeden once bır yıl korunuurm ondan sonra cocuk sahibi olurum evime alısıırm evlılıgume alısıırm diye attım tuttum buyuk bir sınavdan gectım vajinusmus belası. 14 ayımı en guzel gunlerim mahvoldu ıkı ay oldu yenelı ve hemen bebek istiyoruz ınsallah bir de bununla sınanmayız Rabbım hayırlısını versin :)Aaa ilk ayin mi ooo daha coook yolun var rabbim tez zamanda versin insallah canim
Amin canim insallah tez zamanda kucaginiz dolarAmin yazmısım dır belki daha önce bir bucuk yıllık evliyim evlenmeden once bır yıl korunuurm ondan sonra cocuk sahibi olurum evime alısıırm evlılıgume alısıırm diye attım tuttum buyuk bir sınavdan gectım vajinusmus belası. 14 ayımı en guzel gunlerim mahvoldu ıkı ay oldu yenelı ve hemen bebek istiyoruz ınsallah bir de bununla sınanmayız Rabbım hayırlısını versin :)
Insallah canım benim seninde ınsallahAmin canim insallah tez zamanda kucaginiz dolar
İnşallah canım :)Hgs den snraki ay gebelik sansi yuksek diyoar cani hadi hayirlisi bakalm
Canım vajınusmusu nasıl yendınAmin yazmısım dır belki daha önce bir bucuk yıllık evliyim evlenmeden once bır yıl korunuurm ondan sonra cocuk sahibi olurum evime alısıırm evlılıgume alısıırm diye attım tuttum buyuk bir sınavdan gectım vajinusmus belası. 14 ayımı en guzel gunlerim mahvoldu ıkı ay oldu yenelı ve hemen bebek istiyoruz ınsallah bir de bununla sınanmayız Rabbım hayırlısını versin :)
Ne iyi düşünmüşsünüz boyle bir konu acmakla sagolunKizlar ocak ayi subat ayi yada catlatma ignesi ovulasyon testi diye sinirlandirmak istemedim. Cunku ne yeni yil ne yeni ay nede yeni bir yontem hiçbir şey onemli degil bence. Umut her zaman var... Kür yada tedavi uygulamadiginiz zamanda bile hic beklemediginiz yada calisma yapmadiginiz zamanda bile... O yuzden sadece konusup birbirimizi rahatlatacagimiz bilgi alisverisi yapacagimiz bir topik olsun istedim. Hepinizi bekliyorum benim hep umudum var peki ya sizin ???
Burdaki vajinusmus topiği sayesinde canım parmak egzersizi ve dilatör setiyle egzersiz yaparak canım cok sukurCanım vajınusmusu nasıl yendın
Cok sukur canım gecmısBurdaki vajinusmus topiği sayesinde canım parmak egzersizi ve dilatör setiyle egzersiz yaparak canım cok sukur
Cok sükür cok. Esımle imtihandu gecti duyırz cok sukur :)Cok sukur canım gecmıs
Rica ederim canim artik butun konular hakkinda bilgi sahibi olduğumuz icin birbirimize daha iyi yardim edebiliyoruz karisik oluncaNe iyi düşünmüşsünüz boyle bir konu acmakla sagolun
Bende de var gecmıyor ılıskıye gırmekten korkuyorum herseferındeCok sükür cok. Esımle imtihandu gecti duyırz cok sukur :)
Ne bu hastalik ?Bende de var gecmıyor ılıskıye gırmekten korkuyorum herseferınde