Gebeliğe Hazırlık UMUT HEP VAR...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa ilk ayin mi ooo daha coook yolun var rabbim tez zamanda versin insallah canim
Amin yazmısım dır belki daha önce bir bucuk yıllık evliyim evlenmeden once bır yıl korunuurm ondan sonra cocuk sahibi olurum evime alısıırm evlılıgume alısıırm diye attım tuttum buyuk bir sınavdan gectım vajinusmus belası. 14 ayımı en guzel gunlerim mahvoldu ıkı ay oldu yenelı ve hemen bebek istiyoruz ınsallah bir de bununla sınanmayız Rabbım hayırlısını versin :)

Amin canim insallah tez zamanda kucaginiz dolar

Canım vajınusmusu nasıl yendın

Bende burdayımmm cnm .. benımde ıgneden sonra 15 gundeyım test yapmaktan korkuyorum yıne olmadı sankı cunku hıcbır belırtım yok

Ne iyi düşünmüşsünüz boyle bir konu acmakla sagolun

Kızlar benim adetim gecikti diye doktora gitmiştim tarlusal verdi (11 Aralık’ta battı olmadım 17sinde doktora gittim)ilaç geçen hafta Cumartesi bitti dün sabah kahrengi akıntı geldi ve ara ara pembe kan ve yine kandengi akıntım oluyor kimyasal gebelikte aynı bu şekilde olmuştu acaba yerine yerleşme kanaması mı yaşıyorum anlamadım ya. Acaba sökülemiyormuyum anlamadım.Kendimi biraz yorunca geliyor yatarken uyurken herhangi bir şey olmuyor. Sizce olabilir mi umutlanmak istemiyorum açıkçası üzülüyorum sonra
EceCigdem

Kizlar listede ekli olmayanlar soyleyebilir ben gorduklerimi kaydetmeye calisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…