günaydın canım.
ne dikişi uygulicak?
ve bu arada hayırlısıyla müjde ver inşallah:dance:
23 haftalık bebeğimi rahim yetersizliğinden kaybetmiştim ya şimdi rahimi büzecekler bende korkuyorum:1no2:
İnşallah.Bu gebelikte beni üzen en çok olay kız oluşuydu.Ama Allahtan gelen birşey birşey diyemiyoruz.Allah oğluma ömür versin de aslına bakarsan Allah'ın işine karışmış gibi olacağım ama cinsiyet belirlemeye göre hamile kalmaya çalışıyorum
Şimdi bana kızacaksınız değil mia.s
ay hokus pokus desek te şu listedeki herkesin adı birden pembeye bürünse ne süper olur dimi fıstıklar
hokus pokus kış kış cinler kış yallah kötü enerji yallah :) allahım bu güllerin açmasına kucaklarının bebişlerle dolmasına vesile eyle. bizleri ve ailelerimizi mesut et hayırlısını ver. hertürlü verdiğine vermediğine sükürler olsun. amiiiiin
hokus pokus kış kış cinler kış yallah kötü enerji yallah :) allahım bu güllerin açmasına kucaklarının bebişlerle dolmasına vesile eyle. bizleri ve ailelerimizi mesut et hayırlısını ver. hertürlü verdiğine vermediğine sükürler olsun. amiiiiin
hamile kaldığınızda inşallah eşinize özellikle eşinize bu güzel haberi nasıl vereceğinizi hayal ediyorsunuzdur mutlaka kızlar nasıl söyleyeceksiniz. şıp diye hamile kalamıyoz bari o güzel hayalleri paylaşalım o güne kadar hadi söyleyin de kendimizi öyle hayal edelim hayallerin için den hayal beğenelim. birbirimizi öyle kafamızda canlandıralım ne dersiniz ? :) ay yazarken bile içim kıpır kıpır oluyo...
tabi canım allah isteyen herkese nasip etsin onlara kıyıp aldıracak olanlara da vermesin ben bu listedeki herkes istiyo bebiş diye öyle yazmıştım yanlış anladılsa eğer üzülürüm ben sadece güzel bi şeyler söyleyip hepimiz moral bulalım diye sevinelim diye yazmıştım yoksa isteyen herkesin biran önce bebişlerine kavuşmasını bende isterim apexnasipcim
hamile kaldığınızda inşallah eşinize özellikle eşinize bu güzel haberi nasıl vereceğinizi hayal ediyorsunuzdur mutlaka kızlar nasıl söyleyeceksiniz. şıp diye hamile kalamıyoz bari o güzel hayalleri paylaşalım o güne kadar hadi söyleyin de kendimizi öyle hayal edelim hayallerin için den hayal beğenelim. birbirimizi öyle kafamızda canlandıralım ne dersiniz ? :) ay yazarken bile içim kıpır kıpır oluyo...
ayy ne güzel hayal etmesi bile...ben aslında klasik olacak ama,bebekle ilgili bişey alıp hediye paketi yaptırıp vermeyi düşünüyorum.ama nasıl eşimle birlikte çalışıyoruz sabah akşam beraberiz...bi şekilde yolunu bulurum herhalde Allahım o günü bize gösterir inşallahta güzel şeyler yaparım.sizlerinde değişik fikirleri varsa paylaşalım arkadaşlar,belki farklı şeylrde olabilir..Şeniz
anaaaa bende aynı senin gibiyim karakız eşimle birlikte 24 saat birlikteyiz valla doğum günü hediyesi bile alabilemiyorum. hemen çakıyo. evliliğimizin ilk yıldönümünde bana bi yüzük almıştı eşim ve küçük bebek arabası içindeydi çok beğenmiştim ama içim burkulmuştu. eğer hamile kalırsam photoshopta kendimi hamile yapcam ama acayip şişmanlatcam abartıcam kesinlikle bide kapıkadar poster yapıcam evin kapısının içine asıcam onuda koycam tabi o resme yanıma bakalım ne tepki vercek nası fikir :)kafamçokkarıştı:roflol:
anaaaa bende aynı senin gibiyim karakız eşimle birlikte 24 saat birlikteyiz valla doğum günü hediyesi bile alabilemiyorum. hemen çakıyo. evliliğimizin ilk yıldönümünde bana bi yüzük almıştı eşim ve küçük bebek arabası içindeydi çok beğenmiştim ama içim burkulmuştu. eğer hamile kalırsam photoshopta kendimi hamile yapcam ama acayip şişmanlatcam abartıcam kesinlikle bide kapıkadar poster yapıcam evin kapısının içine asıcam onuda koycam tabi o resme yanıma bakalım ne tepki vercek nası fikir :)kafamçokkarıştı:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?