hayatım ben yalnış anlamadım seninde yalnış birşey yazdığını okumadım ben sadece doğurup sokağa atan annelere çok kızıyorum çünkü bizler o kadar istememize rağmen allah onlara veriyor ve onlar kıymetini bilmiyor bunu anlatmaya çalıştım ama sanırım kendimi yalnış ifade ettim:1hug:
eveeeeet hemde kongre üyesi deli ötesi fenerli hehhehheh üçüz olduk mu?
oleeyyy ben simdi dısarı çıkıyorum eşimle :) bi saate gelirim burdaysanız konuşuruz. kendinize iiii bakın kızlar üçüzlerim:dance:
kıssslar bende yeni başladım çalışmalara kürtaj oldum dün ilk günümdü ama hazır hissetmiyom daha korkuyorm yine ölürse diyee duaedin hamiş kalcakmıyım acaba
Kızlar benım gecen adetımın bıtımınden 2 gün sonra göğüs agrılarım başladı ve hala devam ediyorve adete 8 gün kaldı.Bu gidişle adet olana kadar agrıcak .deli olucam nıye bu ay boyle oldu,önceden 1 hafta kala baslardı
kızlar beni listeden silin maalesef adet oldum ve artık bu sevdadan vazgeçtim oluruna bırakacam sıkıldım bu bekleyişten YÜCE RABBİM hepinizin yolunu açık etsin kucaklarınıza bebişleri versin dilek kapılariniz açık olsun
Günaydın Kızlar
Nasılsınız bakalım?Bende tuhaf bir heyecan var neden bilmiyorum içim kıpuır kıpır.Adet olan arkadaşlar üzülmeyin ne olur inanın sayfaları okudukça adet olanları sanki kendi
m adet olmuşum gibi üzülüyorum benim daha 10 günüm var ama sanki içimden bir ses 'kızım sen hamilesin hareketlerine dikkat et ' diye durmadan bir ses uyarıyor gerçi eğer hamileysem bu sefer beni başka dert kaplayacak çünkü doktorum 9. haftada bana dikiş uıygulayacakfisfisfis Neyse sizlere çok alıştım uyanır uyanmaz ilk işim sayfaya bakmak oldu:1rolleyes:
naber kızlar ya sizi çooooooooooooooook özledim nasılsınız:)
yeni hamiş varmı buarada
Aylin T Canim çok Sağol Vallahi Bana Iş Birakmamişsin Yine Liste Süper Olmuş Ellerine Sağlik..
Ceylan Bayiliyorum şu Pozitifliğine Hokus Pokusta Nereden çikti?alemsin çok Güldürdün Beni.istersen Canim Listenin Hepsini Hokus Pokusa Gerek Kalmadan Pembişe Boyarim Ama Pembişleri Nasil Hamiş Yaparim Onu Bilmiyorum..bu Arada E Okul Tam Başimiza Dert Oldu Ya Sorma..(aslinda Burada Bu Kadar Yazişana Kadar O Yazililari E Okula Girerdik Ama Burasi Beni Mutlu Ediyor E Okul Mutsuz Ediyor Girmek Istemiyorum) Branşin Ne Canim?
ben de. ve ben de eşimle çalışıyorum ama geçenlerde ondan habersiz iki tane minicik yenidoğan şapkası aldım, hani şu tepesi düğümlülerden, evde görebileceği bi yere koymayı düşünüyorum, yastığının üstü ya da kravat çekmecesi gibi.. ama bak o da fenerli ve bu keşke gelseymiş aklıma:çok üzgünüm: feneriumdan bişe alsaymışım:1rolleyes: neyse işte öyle bişeler var aklımda:1rolleyes: hakkaten şöle farklı bi fikre değişirim bu fikri, yok mu başka:uhm:
hep aynı hayallerimiz.bebişlerde aynı hevesde valla kızlar...:smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?