kızlar doktora gittim rahim ve yumurtalıklar normal ,hormonlarım da iyi durumda çıktı Allaha şükür.Eşimin tahlil sonucunu bekleyeceğiz.Salı günü tahlil verecek sonrasıonda doktorla tekrar görüşeceğiz.hepinizi seviyorum ve kocaman öpüyorum,Rabbimin izniyle tez zamanda hepimiz hayırlı ve sağlıklı evlatlara kavuşacağız aminnn.
üzülme canım ikimizde aynı durumdayız zamanlama bile aynı 5. ayım benidme bekliyorum işte doktorada gitmedim genel kontrol için 6 ay bitsin bakalım öyle gidicem işallah bişey çıkmaz canım haber ver doktordan sonra neler dicek
Bulcuk benimde 5.ayım 23 aralık reg oldum bende..
Ama doktora gittim dayanamadım çünkü..
Herşey normal dedi.Kis yok dedi iltihap bile yokmuş bugün yarın olur dedi..Allah verirse olur inş.. 1 sene olmassa gelin diyo doktorlar..inş önümüzdeki ay hamile kalırız amin..
Allah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatları verir inşallah bize arkadaşım.Benim de bu ay 6.ayım artık ve benim de 21 aralıktı,yakın tarihlerimiz.İnşallah müjdeyi tez zamanda veririz birbirimize.Allah herkese versin.Eşin sperm tahlili yaptırdı mı?sonuçlar nasıl?yaş kaç bu arada?
aybala42 ve trackeki okudumda yazdıklarınızı benimde 5.ayım sat13 aralık bende dr gittim hiçbişey yok dedi 1 yıl olmazsa tedaviye başlıyorlarmış bakalım hepimiz için hayırlısı olur benim ilk defa bu ay 2 gün geçti hiç böylr bişey olmazdı 3.günün gecesinde regl oldum kesin hamileyim dedim çünkü ilk defa gecikme oldu die kısmet değilmiş demekki bide sorayım size 30.gün adet olunca yumurtlamayı nasıl hesaplıyosun kafam karıştı da bide anneme sordum hani kızlar anneye çekermiş ya annemde 6.ayında kalmış içim rahatladı biraz bakalım doğru çıkacakmı inşallah üçümüzde aynı zamanda hamile kalırız inşallah ayrı şehirlerde aynı mutluluğu yaşarız iyi seneler diliyorum arkadaşlar
aybala42 ve trackeki okudumda yazdıklarınızı benimde 5.ayım sat13 aralık bende dr gittim hiçbişey yok dedi 1 yıl olmazsa tedaviye başlıyorlarmış bakalım hepimiz için hayırlısı olur benim ilk defa bu ay 2 gün geçti hiç böylr bişey olmazdı 3.günün gecesinde regl oldum kesin hamileyim dedim çünkü ilk defa gecikme oldu die kısmet değilmiş demekki bide sorayım size 30.gün adet olunca yumurtlamayı nasıl hesaplıyosun kafam karıştı da bide anneme sordum hani kızlar anneye çekermiş ya annemde 6.ayında kalmış içim rahatladı biraz bakalım doğru çıkacakmı inşallah üçümüzde aynı zamanda hamile kalırız inşallah ayrı şehirlerde aynı mutluluğu yaşarız iyi seneler diliyorum arkadaşlar
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR forum altlara düşmüşşşşşşşşşşşşşşşşş olmuyor böyle,Nurrrrrrrrrrrrr,gizemx,Asyacan,sevcan,burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?