- Konu Sahibi barbiebabe
Nerde başladın devlet mi özel mi işleyişi anlattılar mı. Rahim dinlendirme yapacaklar mı sanada benim toplandıktan sonra 2 regl dinlenme olca
Aslında bizde hemen girmek istemiyorduk ama rutin komtrol için gittiğim ilk özel hastanede amh 05 çıktı ve beni muayene bile etmeden tüp bebeğe başlamam gerektiğini hatta her an menopoza giriceğimi söylemişti (yaş 21) dünyam başıma yıkıldı sonra başka bi özel hastaneye gittim muayene de folikül 18-19 tane çıkıyordu ama bana test sonucun yanlış demedi aşılama yaptı ( allah gerçekten doktoruna rast getirsin hepsi para peşinde) rahim filmi çektirdim herşey yolundaydı ocak ayının sonunda gittiğim tüp bebek merkezinde ki doktorum yumurtalıkların çok bu amh değeri yanlış bütün testleri tekrar istedi ve amh 2,5 çıktı diğer hormonlarda güzel çıktı sebepsiz infertilite tanısı koydu eşimdede bir sıkıntı yok gerşey normal inşallah yolun sonunda bu süreçleri atlatıp bebeklerimizin kaçıncı haftaya geldiğini konuştuğumuz döneme geliriz ben bütün çabalayan anne adaylarına çok çok dua edicem sizde bana edin olur muAşılamadan önce bakıldı dimi heşeye tüplerin açıklığına filan. Yumurta takibinde gelişim nasıldı. Aslında çok olmamış evleneli ama bu kararı vermekle en iyisini yapmışsın bence şimdiki aklım olsa bende 2buçuk sene beklemezdim. Karar veremedim birtürlü normal yoldan olacağına inancım çok yüksekti ama kısmet işte. Şimdi bu yolda hep birlikte bebişlerimize kavuşalım inşallah![]()