kızlar bişi sorcam size,ben dün biraz rahatsızlandım.doktora gittik eşimle mide bulantım,baş dönmem vardı.neyse tahliller yapıldı idrar yollarımda iltihap çıktı.bir sürü ilaç verdi.bol su iç dedi.ve benim ovulasyon dönemim şuan.antibiotik kullanıyorum,biliyorsunuz bebek istiyorum.doktorada söledim günün geçince gel dedi.ya bi sorun olurmu acaba ya tutmazsa bu ayki ümitlerimde suya düşmesin istiyorum.
selam kızlar
nasılsınız bugün bakalım?Ya size birşey soracağım benim göğüslerim çok büyüdü ve sıkınca uçları ağrıyor.Sizce??olabilir mi?:1shok:
canım ben de o sebeple gitmiştim bi kez dr.a korunmuyoruz diyince gebeli ihtimalini düşünerek iğne veremem, hap vericem demişti ve antibiyotik vermişti... sanırım gebeliğe rağmen kullanılabilen riski çok düşük ilaçlar var.. hem unutma tedavi olmadan gebe kalırsan bebeğini kaybedebilirsin Allah korusun..:1no2:
MERHABA KIZLAR
BENDE 15 MAYISI BEKLİYORUM.VÜCUDUMDA PEK Bİ DEĞİŞİKLİK YOK.FAZLA ÜMİTLENMEK İSTEMİYORUM AMA YİNE DE HEYCANLANIYORUM.BENDE HİÇ BELİRTİ YOK ŞİMDİLİK
kızlar nerdesiniz ya? neden yazmıyorsunuz?sanırım benim canım sıkılıyor:roflol::roflol:
canım senin gününe az kalmış bana bak bide 30unu bekliyorum varmı sende belirtiler insan heyecanlanıyo yaaaa bide benim ilk deneme ilk bebek:))
mayıs güzelleri nerelerdesiniz ufffff gelin de muhabbet edelim hadiii
selam kızlar
nasılsınız bugün bakalım?Ya size birşey soracağım benim göğüslerim çok büyüdü ve sıkınca uçları ağrıyor.Sizce??olabilir mi?:1shok:
selam gizemcim hoşgeldin nasılsın canım accık enerjik olayım dedim evde sıkıldım bi sürü işim var aslında okulla ilgili ama hiçbirini yapmıyorum o sayfa senin bu sayfa benim dolanıyorum sitede:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?