CANIM İNŞALLAH HAMİLESİNDİR...DENİZ 1634 TE İLK OLARAK GÖĞÜSLERİNDE BİR ŞEYLER OLDUĞUNU SÖYLEMİŞTİ.ŞİMDİ HAMİŞ..
Ağzından bal akıyor..İnşallah ondaki şikayetler nelerdi hatırlıyormusun?Peki benim için daha erken değilmi belirtileri vrmesinde:bbo:
Canım onu bende araştırdım.Bildiğim kadarıylar kız spermler 4 5 gün kadar yaşıyormuş.Yani ovalasyon gününden 4 5 gün önce girilen ilişkide kız olma olasılığı yüksekmiş.Bende şaşırdım çünkü bende spermlerin 72 saat yaşadığını biliyordum.
yaa kızlar dedim yaa ben ateş ölçümü yaptım ama hiçbir değişiklik olmadı ateşimde diye demekki belirgin bir artış olmuyor bende..üzülünce eşim dediki belli olmaz bak ovulasyon gününde bile çıkmamış hiç belki olur dedi...adetime 8 gün var ve ben genelde 10 gün öncesinden hissetmeye başlarım..göğüslerim çok acımaya başlar hafiften kasıklarımda ağrılar başlar...hiç bir şey hissetmiyorum..bir mucize olurmuş allahım nasıl sevinirim yaaa..
kızlar bide benim adet dönemlerim çok ağrılı geçer doktora gitmiştim önceden bişey yok dedi ama kimiside diyorki kesin kist vardır,yada yumurta kalındır çatlarken zorlnaıyordur...çocuğun olmasına engel olabilir diyor.bunlar kulaktan dolma bilgilermi yoksa ağrıların gerçekten bunlarla ilgisi varmıdır.doktorada gideceğim zaten yakında ama sizede sorayım dedim
Ya bu arada benim de adet belirtilerim çoktaaan başlamış olmalıydı, göğüslerim hassaslaşmaya başlar benim de senin gibi ve 4 gün kaldı adet gününe, hiç adet belirtim yok! canım inşallah ikimiz de hayırlısıyla hamileyizdir:dance:yaa kızlar dedim yaa ben ateş ölçümü yaptım ama hiçbir değişiklik olmadı ateşimde diye demekki belirgin bir artış olmuyor bende..üzülünce eşim dediki belli olmaz bak ovulasyon gününde bile çıkmamış hiç belki olur dedi...adetime 8 gün var ve ben genelde 10 gün öncesinden hissetmeye başlarım..göğüslerim çok acımaya başlar hafiften kasıklarımda ağrılar başlar...hiç bir şey hissetmiyorum..bir mucize olurmuş allahım nasıl sevinirim yaaa..
kızlar bide benim adet dönemlerim çok ağrılı geçer doktora gitmiştim önceden bişey yok dedi ama kimiside diyorki kesin kist vardır,yada yumurta kalındır çatlarken zorlnaıyordur...çocuğun olmasına engel olabilir diyor.bunlar kulaktan dolma bilgilermi yoksa ağrıların gerçekten bunlarla ilgisi varmıdır.doktorada gideceğim zaten yakında ama sizede sorayım dedim
CANIM İNŞALLAH HAMİLESİNDİR...DENİZ 1634 TE İLK OLARAK GÖĞÜSLERİNDE BİR ŞEYLER OLDUĞUNU SÖYLEMİŞTİ.ŞİMDİ HAMİŞ..
Ağzından bal akıyor..İnşallah ondaki şikayetler nelerdi hatırlıyormusun?Peki benim için daha erken değilmi belirtileri vrmesinde:bbo:
canım günaydın.bende ayın 30 unu bekliyorum ama hiçbir belirti yok.Çok üzgünüm çoook
kızlar bugun hiç hareket yok sizde,nerelerdesiniz???olmuyo böyle ama..
kızlar beni listeden silin maalesef adet oldum ve artık bu sevdadan vazgeçtim oluruna bırakacam sıkıldım bu bekleyişten YÜCE RABBİM hepinizin yolunu açık etsin kucaklarınıza bebişleri versin dilek kapılariniz açık olsun
Canım üzülme, belki de oluruna bırakmak daha doğru.. düşünmeyince daha çabuk oluyo diyenler duydum.. inşallah tez vakitte müjdeyi ver bize, ok?a.s
Günaydın Kızlar
Nasılsınız bakalım?Bende tuhaf bir heyecan var neden bilmiyorum içim kıpuır kıpır.Adet olan arkadaşlar üzülmeyin ne olur inanın sayfaları okudukça adet olanları sanki kendi
m adet olmuşum gibi üzülüyorum benim daha 10 günüm var ama sanki içimden bir ses 'kızım sen hamilesin hareketlerine dikkat et ' diye durmadan bir ses uyarıyor gerçi eğer hamileysem bu sefer beni başka dert kaplayacak çünkü doktorum 9. haftada bana dikiş uıygulayacakfisfisfis Neyse sizlere çok alıştım uyanır uyanmaz ilk işim sayfaya bakmak oldu:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?