- Konu Sahibi mulberry8092
-
- #6.521
bacım topigi açsakta burdayız :) bu ay bitsin öle gececez:)
ben diyorumkii öle bi siim olsun hep orda duralım heray topik açmayalım.. her ayın sonunda listeyi güncelleriz sadece..
mesela sallıyorum şimdi bi kaç isim
KANKALARLA 2012
BEBİŞLİ 2012
SABREDENLER KULÜBÜ 2012
3.cü isimi ben sevdim sanki:)
iyiyim canım nasıl olayım valla... kanama daha yeni bitti...iyiyim tatlım sen nasılsın buayda fazla takılmamayı deneyim dedim ama olmuyortatlımm bu ay umutluyum senden cok vesvese yapma gelcek bebişin inşallah
iyi dielim iyi olsun cnmmm sen nslsın bakim:)
güzellll :))) sabreden anne adayları da olabilir hadi aç topiği oleeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
SABREDENLER KULÜBÜ 2012 bu güzelmiş.......
bizler sabır abideleriyiz.....
iyiyim canım nasıl olayım valla... kanama daha yeni bitti...
neyine umut bağlayayım bilmiyorum...
benim umudum yok bu aydan maleseff...
iyiyim bende canım ne olsun adet olmuşsun bi bakıma zamanında geldiğine sevindim en azından bebek var ya da yok diye kendini strese sokmadın....
cnm benim kimyasal gebelikten sonra cabuk hamıle kalanlar var yaww tatlım benm 7 aydır olmuyor senn kadr umutsuz değilm en azından biliyorsun ki hamıle kalabılıyorsun bu ay olmazsa bı dahakı ay sen panik olmaz stres yapma yeter cnm
yeni topiğimizi minikgelin açma aşamasında SABREDENLER KLUBÜ 2012
Ocağı şubatı martı bırakın koşun geli gariiiii!....
yeni topiğimizi minikgelin açma aşamasında SABREDENLER KLUBÜ 2012
Ocağı şubatı martı bırakın koşun geli gariiiii!....
bu arada ben neden adet olmuyorum ki baş ağrılarım arttı iyice bugün akıntımda var biraz
valla canım iyi oldu böyle hem burada hepimiz birbirimizi tanıdıkharika yawww en azından topic topic gezilmez herkes bi yerde toplanır
bu arada ben neden adet olmuyorum ki baş ağrılarım arttı iyice bugün akıntımda var biraz
topik açıldı kızlarrrr :)))))))))
cnm benim kimyasal gebelikten sonra cabuk hamıle kalanlar var yaww tatlım benm 7 aydır olmuyor senn kadr umutsuz değilm en azından biliyorsun ki hamıle kalabılıyorsun bu ay olmazsa bı dahakı ay sen panik olmaz stres yapma yeter cnm
kimyasal değildi işte... bebek 1.5 aylıkmış...
çünküüüüüüüüü
kudurtmayın beni akşam akşammm cuma günü negatif çıkan test 4 günde pozitifmi olacak :))))))) ahhhh bir hamişşş olsam kocaman bir pizza ısmarlıycam kendime hehehehe
canımm forum---> gebelik---> hamilelik belirtileri---> bizim topicben bulamadım.....
arama motoruna yazdım çıkmadı...
kudurtmayın beni akşam akşammm cuma günü negatif çıkan test 4 günde pozitifmi olacak :))))))) ahhhh bir hamişşş olsam kocaman bir pizza ısmarlıycam kendime hehehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?