- 18 Ağustos 2011
- 1.316
- 419
-
- Konu Sahibi mulberry8092
- #5.021
yok canım ya ilk kez beyaz çıkıyor. ama bir topicte (burası da olabilir) birisi sanki 2 çizginin de beyaz çıktığını yazmıştı.
testin markası ACON
evet bu dediklerim test yapmadan önce oldu canm birde koyusarı akıntı geliyordu
tamam tamam bişey demiyorum:) çok umutluyum bn tamam mı,hamileyim işte hamileyim bebeğim benimle hissediyorum,bu akıntılar da yerleşme kanaması,oldu mu famusaycım
Canım hayırlısı olsun
ALLah tamamına erdirsin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
o zaman hamilesindirr geçmiiş baksana sen o idrar testine pek aldırma bence umutsuzluğa da kapılma kan testi kesin sonucu verir
biraz daha bekle bakalım inşallah sevindirici haberler duyarz
canım allah hayırlısını nasibeder inşallah hepimize benim yazdıklarımı okudunmu sen ne diyorsun bacım
güzelim kan testi yapsana. kalbim dayanmaz diyosan 2 gün sonra tekrar idrar testi yap
anlayacagın yine hamileliğe yani huniye bagladım konuyu:)))
canım kalbim dayanır psikolojim dayanmıyor daha önce de burada belirttim hani hastanede test sonucunu yazan belgeyi elimize tutuşturuyorlar orada referans değeri görüyoruz ya"0.01" ebeniiiiiiiiiiiiin tövbe tövbe sövesim geliyor hcg'ye.bi de doktor diyor ki"gebe değilsiniz ayşe hanım"iyice çıldırıyorum gitmeyecem kan testine inat ettim bekleyecem hafta başına kadar eğer olmazsma adet pazartesi bi daha yapacam
kızlar nerdesiniz merak ettim sizi bugün yoksunuz
merhaba arkadaşlar bende bu ay ümitliyim test yaptım 2.çizgi çok çok silik çıktı bazı belirtilerimde var ve merak ettiğim eğer biliyorsanız cevap verir misiniz el tırnaklarımın rengi değişti sanki üzerinde beyaz oje var gibi hamilelikte olur mu böyle şeyler
kızlar yardım edin lütfen
famusay bacım kimsecikler yok senle benim:)
halvet yaptıktaaa ovulasyon zamanım geçti rahatladım ondan canım istemiyor halvet falan adetede 5 gün var yapalım dedik nsl olsa adete kdr yapmayız.. bi sorun var çok agrılı oldu... kasıklarım acaip agrıdıı deişik hisettim snaki hamiaşim gibi nebilimm..komple iki kasıgım e aynı izada sırt tarafım agrıyor.. hayır olsun inşş... çok merak ediyorum bu ay sonucu ciddennn belirtim var bakalımm:)
sende durumlar ne alemde famusay bacımmm sancın falan varmı
cnm aynen bende iki ay önce totoma baka baka geri geldim ondan idrar testinde silik görmeden gitmem:)
ben 2 ay önce bebetime ve cetain marka test yaptım ve ikisindede silik çıktı yani bende hiç şasn yok resmen iki testte hamilesin dedii tabi ben öle mutlu oldum anlatamam sabahın köründe kan testine ittim ögleden sonra koskoca 0.1 negtif sonucunu aldım resmen yıkıldım ya evde adet olsaydım bukdr üzülmezdim.. ondan hastahane benim canımı daha sıkıyor beklemek daha mantıklı.. 1 hafta sonunda evde yine tst yap negatif çıkarsa gitme bacım 2 hafta hasta olmassan git ama
teyy teyy teyyyy hamilemiz var kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar:))))))))))))))
canım ilgin için çok teşekkür ederim ama kan testi yaptırmadım kesinliği yok yani yarın yaptırcam kısmet olursa
ben kısaca belirtilerimi yazayım sizde yorumlayın bakalım
1. göğüslerim dolgun ve rengi koyulaştı
2. kasıklarım dolgun ve batmalar oluyor
3. pazar gününden bu yana ara ara gözüm kararıyor düşecek gibi oluyorum
4. sık idrara çıkıyorum gece bile uyanıyorum hiç uyanmazken
5. bu gün ayrıca tanıdıkla öpüşmek için duvara dayandım kasımlarım üzerinden sonrasında mide bulantısından öldüm tabi bu belirtiyse
6. çok sık acıkıyorum
7.bel ağrısı
evet şimdilik kadar yorumlarınızı bekliyorum....
kurban adet belirtim yok da yani şöyle diyim meşhur bi başağrım vardır benim o yok.belim de sanki olacakmışım gibi ağrıyor beş dakika sürmüyor geçiyor bi saat sonra falan yine öyle oluyor.kasıklarım son iki saattir sürekli ağrıyor ama adet olacakmışım gibi değil daha çok üşütmüşüm gibi.göğüslerim de biraz şiş ve sadece uçları sızlıyor.
aynen benim planım da bu canım.benim de ilk yaptığım test cetain di hani hiç çizgi çıkmayan dün sabha yaptığımda bebetıme dı.ya gidip fortel alacam ama bacım öyle pahalı ki::
nm öncelile testte silik çıktıysa hamilesin:) ztane en belirgin özellikte gözünün kararması bence:=) hayırlıı olsu tebrik edeirm:)