- 18 Ağustos 2011
- 1.316
- 419
- 123
- Konu Sahibi mulberry8092
-
- #4.781
canım daha detaylı yazarsan yorum yapabiliriz eğer sol ayağının baş parmağıysa gebelik belirtisi olabilir yok sağ elinin başparmağıysa mümkün değil,soğanı doğrarken olmuştur:)))))))))
ay deli ya iyice espiriye bagladın sen sayende biraz açıldım sagol canım ama
yani şimdi demeden edemicem al belime sancı vuruyo acaba demiyimmi kıız:)
evet canım ben varım ayın 22si gelmiyooooor
gidip yatacam kızlar yoksa yarın ders mers anlatamam böyle ben anaaaaam tahta başında uyurum vallaha:)hadi iyi geceler
kızlar günaydınnnnn :))
son 5 günüm acayip merak ediyorum.
sabah ateşimi ölçtüm 36.4 çıktı düne nazaran yükselmiş.
adet olucak gibi kasıklarım ağrıyor. ay bide göbüşüm kaşınıyor sinir oldum yaaaa:))
herkese günaydın bayanlar :)
günaydın:) heyecan doruktaa.inş. bu ay bebiş gelir yüzün güler.Rabbim gönlüne göre versin
kızlar nasılsınız? dün artık 5günlük gecikmeden sonra test alıp yaptım sonuç koca bir NEGATİF neyse belki test hatalıdır dedim ama akşam müthiş bir ağrı vee sonuç yine KIRMIZI KART( çok moralim bozuk ya madem hamile değilim niye gecikiyor onu anlamıyorum. neyse inşallah bugün kızlardan hamiş haberleri alırızda keyfimiz yerine gelir...
Geçmiş olsun canım. gecikme stresten hava değişikliğinden olabilir ama sen yinede bir uzmana başvur. Üzülme hiç. daha önümüzde uzun aylar olur inşallah
kızlar nasılsınız? dün artık 5günlük gecikmeden sonra test alıp yaptım sonuç koca bir NEGATİF neyse belki test hatalıdır dedim ama akşam müthiş bir ağrı vee sonuç yine KIRMIZI KART( çok moralim bozuk ya madem hamile değilim niye gecikiyor onu anlamıyorum. neyse inşallah bugün kızlardan hamiş haberleri alırızda keyfimiz yerine gelir...
ay inşallah canımm allah herkesin gönlüne göre versin. sen nasılsın iyimisin ??
Günaydın. Kizlar:)bugun ateşim 0.1 derece düştu yinede mutlu uyandım Temizlikci kadın geldi evi temizlemeye fazla para verdim sevindi ise erken geldim cok enerjigim suanda hic belirtim yok hafif karın ağrım var okdr benim belirtiler aksam oluyor iki gündür sabah hafif midem bulandı ama adete yakın bulanıyor sanırım bide ishal oldum dün ezme salaya yedim belki onsandir ile iste :)hamile miyim bsy diyemiyorum:))bu arada dün bı arkadas baya akıllıca konuşmuş bence o hamiledir kizlar niye üstüne gidiyosunuz
Cnm beninm hayırlısı olsun Senelerdir 30-32 günde bır adet olan ben son iki aydır gecikiyor 5 gün ve 9 gün gecikti herkes rahim hamileliğe hazırlıyor ondan böle gecikiyor diyordu bakalım bu ay nolcak...ondan sende bu gecikmeyi hayra yor bacim bebis icin hazırlıyor rahim kendini:)
kızlar günaydınnnnn :))
son 5 günüm acayip merak ediyorum.
sabah ateşimi ölçtüm 36.4 çıktı düne nazaran yükselmiş.
adet olucak gibi kasıklarım ağrıyor. ay bide göbüşüm kaşınıyor sinir oldum yaaaa:))
Günaydın. Kizlar:)bugun ateşim 0.1 derece düştu yinede mutlu uyandım Temizlikci kadın geldi evi temizlemeye fazla para verdim sevindi ise erken geldim cok enerjigim suanda hic belirtim yok hafif karın ağrım var okdr benim belirtiler aksam oluyor iki gündür sabah hafif midem bulandı ama adete yakın bulanıyor sanırım bide ishal oldum dün ezme salaya yedim belki onsandir ile iste :)hamile miyim bsy diyemiyorum:))bu arada dün bı arkadas baya akıllıca konuşmuş bence o hamiledir kizlar niye üstüne gidiyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?