- 19 Ekim 2011
- 7.754
- 8.268
- 398
- 41
- Konu Sahibi mulberry8092
-
Bende akıntıyı takip eder oldum, akıntı yok derken lavaboya bi gittim, baya bi gelmiş...
bişey daha sorucam ov. testi pozitif olduğu günmü ilişkiye giricez
sen o hani yumurtlamaya yakın günlere kadar gün aşırı halvete gir canım..
eğer olanak varsada..çift çizgiyi gördüğün günün sabahı girin..birde ertesi akşam..
tamamdır... ayyy bebiş olsun adını ovulasyon koyucam heee bıktım valla ne yumurtlamaymış
ben karar verdim kız olursa halvetnaz...erkek olursa halvetcan olacak:60:
ben karar verdim kız olursa halvetnaz...erkek olursa halvetcan olacak:60:
hehehehe ovucan olsun dediler benimkine. kız olursa ovugül olsun bari :)) yada ovunur :))) bu arada internetten sipariş vericemde bir sorun çıkmaz dimi güvenilir yani
hehehehe ovucan olsun dediler benimkine. kız olursa ovugül olsun bari :)) yada ovunur :))) bu arada internetten sipariş vericemde bir sorun çıkmaz dimi güvenilir yani
merhaba kızlar nasılsınız
inşallah yeni yıla bebişlerimizle girmiş oluruz benim bat 21 aralık .... daha çok war yanii ...
Allahım dualarımızı kabul eder inşallah....
merhaba ıyı allaha sukur sız nasılsınız :) ınsallah insallah insallah :) benımde 1 aralık merkala beklıyorum az kaldı :) ama sanırım hamıleyım rahmımde acı var acı :) sol yumurtam zaten batıyor bu ay çikolata ve balık cok yedıminsallah bebek vardır :)
ayyy negüzellll inşallahhh gelmiştir bebişin seninledirrr
canım ekliyorum listeye...merhaba kızlar nasılsınız
inşallah yeni yıla bebişlerimizle girmiş oluruz benim bat 21 aralık .... daha çok war yanii ...
Allahım dualarımızı kabul eder inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?