- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
- Konu Sahibi mulberry8092
-
- #4.261
kızlar merhaba..bende 9 aralık ta oldum adet bu hafta yumurtlama haftam sanırım umarım herşey gönlümüzce olur..ya ben eskiden çok kolay sanırdım şimdi kafam allak bullak oldu biz bu ay ilk kez deniyoruz yani yeni karar verdik en erken ne zaman belli olur acaba ?
renkdaşım, sarı-lacivert arkadaşım derya da umutlarını ocak ayına taşımış sanırım... yine birlikte bekleriz arkadaşım, ben şimdi kırmızılar kesilsin diye gün sayıyorum
sorma renkdaşım sorma..
dün akşam maçı izlerken beli etti zaten geleceğini.. ama hiç kondurmadım valla.. üstüne bile uğratmadım
kendimi dinlememeyee başlasamda çok geç olldu sabah wc ye gittim kiiii bizz geldiiiik dediler
mşlh vallaaa insan böle bebişleri görünce hemen dogurası geliyor:) hop diye hamile kalsak nolur sanki:)
cnm adetmi oldunnnnnn(((( hayırlısı fıstıgımmmm bende 8 gün sonra ocak ayına taşıncam sanırımmmm...allahım sgalık versin inş bebbişte gelir
ya bugun otobüste geliyorum benim yaşlarımda bi kadın kucagında 5-6 aylık bi bebek yanındada 3 ile 5 yaşları arasında iki çocuk 3 taneçocugu var yaaa öle bakakaldım önümde oturuyorlardı.. rabbim ona okdr verip bize vermiyorsa bi bildigi vardır elbet nediyim:)))))
çok alemsin sen çokk:))
evet canım maalesef..
benim umutlar yeni yıla kaldı..yeni yıla yeni umutlarla giricem inşalah.. . hiç birinizde yanıma gelmeyin inşallah
her saat farklı ateş çıkar cnm mesela ben 7.30 da ölçerim hep bugu yine ölçtüm 36.1 çıktı sonra uyuyakalmışım 8:30 da uyandım yine ölçtüm 36.2 olmuş anlıycagın dakikası dakikasına ölçmen lazım.. onun için 12 de yaptıgın ölçmlere bkarsam gayat güzel cnm yüksekte seyir ediyor ateşin düşmedikce sorun yok:)
kızlar merhabaa
bişey sormak istiyorum sizleree ...
ayın 21 i bat günüm engeç...
bugün 2 test aldım dayanamadım yapiim dedim ama beyaz çft çizgi çıktı ikisindede anlayamadımm bi fikri olan warmı acabaa???
şimdiden tşkrlrr:)
kızlar bugün rahim filmi çektirdim. o kadar canım yandı ki.anestezili de yapmıyolarmış.ağladım artık dayanamadım artık.bu kadar çabalıyorum ama değecek mi çok merak ediyorum.canım hiç bişeyyapmak istemiyor.kendimi o kadar sıkmışım ki tır çarpmış gibiym şimdi.off offfffffff.......
başım ağrıyooo kızlar(
geçmiş olsun neden film çektirdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?