- Konu Sahibi mulberry8092
-
mikroskobu nerden aldın canım ya
kızlarrrrrrrr ADET oldum bugün konu sahibi yazabilirmi bat 26 aralık artık gerçekten aralık ayına kaldı umutlar ama nolurrr birisi bana ovulasyon için ateş ölçümünü anlatabilirmi ateşin en yüksek olduğu günmü oluyor ovulasyon
ekliyorum hemen canım.inşallah aralık ayı umut olurda gelir bebişin ...kızlarrrrrrrr ADET oldum bugün konu sahibi yazabilirmi bat 26 aralık artık gerçekten aralık ayına kaldı umutlar ama nolurrr birisi bana ovulasyon için ateş ölçümünü anlatabilirmi ateşin en yüksek olduğu günmü oluyor ovulasyon
canım etiketin üztünde yazan adresten yapılıyo.ama ingilizce.dene olmadı ben sana yardım ederim.ne ile ilgili istiyosun fıstıkkcanm mesajın altında çıkan tablon varya ondan bahsettim nasıl yaptın
mikroskop nedir kızlar bilen anlatabilirmi
bnmde umudum aralık ayı reglim bugün itibariyle bitti ateş ölçüyorum ve ovulasyon mikroskobumla yumurtlamayı takip ediyorum..
eeğer bu ayda olmazsa ocakta aşılama ile yolumuza devam edeceğiz..
bu arada 3 senedir bebek istiyoruz..
umarım sizde gönlünüz muradına aralık ayında erersiniz...
rabbim yar ve yardımcımız olsun.
ekliyorum hemen canım.inşallah aralık ayı umut olurda gelir bebişin ...
canım etiketin üztünde yazan adresten yapılıyo.ama ingilizce.dene olmadı ben sana yardım ederim.ne ile ilgili istiyosun fıstıkk
hayırlısı olsun arkadaşımm inşallah aralık ayında bekleyişinn mutlu son bulur
ruj boyutunda küçük bi mercek var ona sabahları tükürük damlatıyorsun ama tükrük deyip geçme köpüksüz tükrük olacak :)
sonra o kuruyor altında küçük bi tuş ona basınca ışık yanıyor sonra eğer yumurtlama varsa eğrelti otu şeklinde desen çıkıyor bunların azlığı çokluğu veya yokluğuna göre yorum yapıyorsun..eğer oldukça fazla ise yumurtlama günü :))
canım evlilik yılını yazzzzdenedim ama yapamadım
zahmet olmazsa bana da yap canm
bebişim yok daha bebişle ilgili olsun yine de
ekledim canımcım....slm benide eklermisiniz 8 aralık bat
gg den aldım ama ben memnun değilim tam algılamak fln gerçekten çok zor ..
ama düşünüyorsan idrarla olan ovulasyon kitlerini tavsiye ederim ondanda kullandım bi ara o en azından kolay algılanıyor..
ateş düştümü ovulasyon oluyor yani?canım bildiğim kadar yardımcı olayımm öncelikle her gün sabahh 6 ile 8 arası yataktan kalkmadan dijital bir dereceyle dil altından ölçüp kaydedeceksinn ovulasyon dönemindede ateşin 0.3 0.4 veya benzer derecede düşüş gösterip bir sonraki günde yükselişe geçecek aşağı yukarı o dönemde oluyorr tabi akıntılarınada dikkat etmen gerekirr benim bildiklertim bu kadar umarımm yardımcı olmuşturr
inşaallah canım ahh birde ovulasyon günümü anlasam
canım evlilik yılını yazzzz
ekledim canımcım....
kızlarrrrrrrr ADET oldum bugün konu sahibi yazabilirmi bat 26 aralık artık gerçekten aralık ayına kaldı umutlar ama nolurrr birisi bana ovulasyon için ateş ölçümünü anlatabilirmi ateşin en yüksek olduğu günmü oluyor ovulasyon
ne kadardı fiyatı o ecznelerde satılanlar pahalı en azından mikroskop 1 yıl kullanılıyor
ateş düştümü ovulasyon oluyor yani?
inşaallah canım ahh birde ovulasyon günümü anlasam
ay canım ya ben kızımda ovulasyon takibi neyin yapmadım.
ortalama ov. zamanında gün aşırı ilişkiyle hamiş kaldım kızıma....
ama şimdi ov. testi kullanıyorum....
anlarsın biraz takip et dinle kendini
canım evlilik yılını yazzzz
ekledim canımcım....
bu zormuş yav:)
köpüklü tükürük olmuycak dedin ya ben kesin hep köpüklü yaparım
neyse bu ay ateş ölçme ve ovulasyon testini deniyeyim olmassa senin dedigini alırım hepsini bu ay tüketmiyeyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?