- Konu Sahibi mulberry8092
-
- #4.141
amin balım amin ne güzel dua etmişsin ohhhh gül gül sefamız olsun.
haklısın galiba üşütmüş olabilirim anlatamam bunu ama bi uyandıgımda belim havada uyyodum nasıl yaptıgımı ben bile anlayamadım.sırt üstü yatmısım ama belimi kaldırmısım cok değişik bi pozisyon.bi de her uyandıgımda eşiminde benm de üstümüz acık artık kim acıyor bilemiorum o mu ben mi :) sabah anlattım belim havada uyudugumu da gülmekten ölüodu ya.zaten benm uyku hallerim baslıbasına macera sorma gitsin.
anam ders zili çaldı teneffüste gelecem beni özleyin anacıııııııııııııııııııııım:)
ATEŞİM YÜKSELMİYOR ondan canım sıkkın bugun kıslar baksanıza hep aynı hep aynı
396e39 Ovulation charts on FertilityFriend.com
iyiyim cnm bnm batım 27 aralık...belirti aşırı şişim gaz var bolca gögüslerim agrıyor agzım hep kuru.. kasık agrısından çok sızısı var okdr.. ama ateş tabloma görede çok ümitli deilim saankiminikimmm napıyon nasılsın?
canım senin bat nezaman ?
hiç belirtin falan yokmu?
minikgelin görüşemedik haftasonu hiç giremedim..
sen moralini bozma sana biraz daha var. bende hala belirti felan yok.
en erken test ne zaman yapmalıyım?
cnm çok erken bugun hiç çıkmas valla ben 4 gün kala yapcam onda bile çıkmama olasılıgı yüksek azcık daha bekle cnm bnmm:)benim bat 26 aralık bende bekliyorum.minik gelin bendede test var bugün yap yap diyor içimdeki ses :)
GÜNAYDIN KIZLAR
bugünkü ateş tablom
http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae]My Ovulation Chart
minik gelinimmm üzülme canım ateşin normal gidiyor bir problem yok
slm kızlar haftasonu giremedim geçmişi okumaya çalıştım ama hepsini okuyamadım maşallah kaynatmışsınız yine. benim bat 15 aralıktı hala olmadı ve ben test yapamıyorum korkumdan( tek çizgiyi gördükçe sinirim bozuluyor. beklemek daha heyecan verici :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?