Umudumuz aralık ayı diyenler....!!!!

gunaydın kızlar bugun sabah yataktan zor kalktım ya tansıyonum dustu sanırsam kulaklarım cınladı boyle betım benzım bembeyaz oldu allahdan kendıme cabuk geldım ama hala sersem gıbıyım anlamadım neden boyle oldu

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

günaydın....
evde bilgisayar arzalı olduğu için haftasonu topiğe bakamadım....
ama aklım hep burdaydı......
yildizimmmm senin adına çok sevindim inşallah Rabbimin izni ile bebişini hayırlısı ile kucağına alırsın...

slm kızlar

bugün doktora gittim. doktor ultarasonla baktı keseyi göremedi kan testi istedi. kan testi yaptım 116 çıktı. doktor sonuç pozitif dedi ama iki gün sonra gel aynı saate kan testi yap bu değer iki katına çıkarsa gebesin dedi. bebek çok küçük olabilir dedi.

canım gözün aydın....
İnşallah hayırlısı ile bebişini dünyaya getirip kucağına alırsın..

herkese günaydın arkadaslar hoşgeldiniz.tam 1 saattir gecmişi okudum.aksamları güzel kaynıyor bura ama ben gelemiyorum ya :KK43:

kızlar az önce afedersiniz tuvalete gittim azıcık kahverengili leke gelmiş,adetime tam 8 gün var,yani öbür pazar.acaba yerleşme kanaması olabilir mi? yani bunun için erken mi? nolur bişeyler söyleyin çok acemiyim heyecan yaptım.bide namaz kılabilir miyim yoksa gusül almam gerekir mi?

canım tebrik ederim arkadasların yazdıklarına göre hamişmişsin sen :) inş. ölesindir kuzum ya ..

tsemavi günaydın naber:) dün 2 defa kahverengi leke geldi bnden,önceki sayfalarda kızlara sordum yerleşme kanaması olabilir dediler çok heyecanlıyım:KK52:

günaydınn :KK70: okudum gecmişi sevindim senin adına inş. hamişsindir canım inş... darısı bize olsun :)

Kizlar nasilsiniz nasil yeni hamisler var mi aramizda?

günaydın.ben iyyim siz nasılsınız.cevre-en hamişmiş ama ben onu cok tanımıyorum.tebrik ederim cevre- en arkadasım.hayırlısı ile kucagınıza alısınız inş.

günaydın kızlarbu sabah test yaptım,ödüm kopa kopa yaptım ama.hatta idrarı damlattıktan sonra koydum aynanın önüne bıraktım içeri geçtim.bakmaya korktum.sonra cesaretimi topladım baktııııııııııııııııııııııııııım,bi de ne göreyim.iki çizginin ikisi de yok.:))))))))gülmekten yerlere yattım valla,anam bi güldüm bi güldüm.

günaydın kızlarbu sabah test yaptım,ödüm kopa kopa yaptım ama.hatta idrarı damlattıktan sonra koydum aynanın önüne bıraktım içeri geçtim.bakmaya korktum.sonra cesaretimi topladım baktııııııııııııııııııııııııııım,bi de ne göreyim.iki çizginin ikisi de yok.:))))))))gülmekten yerlere yattım valla,anam bi güldüm bi güldüm.

Günaydın kızlaarrrrrrrrrrr offf bu gece heeç uyuyamadım böğğğ iğrenç bi geceydi neyse geçelim onu hiç keyfim yoktu sabah sabah ama beni çok güldürdün yaa :KK60::KK60:diğer testin tam aksi çıkar inşallah çift dikiş
:81:

:KK1::KK1::KK1: testin bozuk çıkmış şansa bak...
başka testin var mı evde?

evet bende senden merakla testin sonucunu bekliodum gece yazmıssın sabah yapıcam die.neden öle olmus yaa tekrar yapıcan mı inş.. çift cizgiyi görürsün

çok sağol canım,bu hafta nası geçicek hiç bilmiyorum,hakkımızda hayırlısı:KK16:

inş. hayırlısıyla gecsin hersey gönlümüze göre olsun :)

Günaydın kızlaarrrrrrrrrrr offf bu gece heeç uyuyamadım böğğğ iğrenç bi geceydi neyse geçelim onu hiç keyfim yoktu sabah sabah ama beni çok güldürdün yaa :KK60::KK60:diğer testin tam aksi çıkar inşallah çift dikiş

sen de mi !! bende hiç uyyamadım ya kac günlerdir böyleyim ikide bir uyanıyorum hele bugün rüyalar allak bullak cok yoruyor beni sabah uyandıgımda da ne gördüğümü hatırlamıyorumo kadar yoruldugum yanıma kar kalıyor.bi de bi belimmm agrıyorr anlatamam nasıl yatıosam gece artık :)

sen de mi !! bende hiç uyyamadım ya kac günlerdir böyleyim ikide bir uyanıyorum hele bugün rüyalar allak bullak cok yoruyor beni sabah uyandıgımda da ne gördüğümü hatırlamıyorumo kadar yoruldugum yanıma kar kalıyor.bi de bi belimmm agrıyorr anlatamam nasıl yatıosam gece artık :)

Birde dün çok yorulmuştum ama uyuyamadım gece çok yorgun hissediyorum kendimi :KK43: :KK43: bel ağrın üşütmeden olabilir eğer ki benim gibi yorgan açık uyuyosan :KK61:

Birde dün çok yorulmuştum ama uyuyamadım gece çok yorgun hissediyorum kendimi :KK43: :KK43: bel ağrın üşütmeden olabilir eğer ki benim gibi yorgan açık uyuyosan :KK61:

haklısın galiba üşütmüş olabilirim anlatamam bunu ama bi uyandıgımda belim havada uyyodum nasıl yaptıgımı ben bile anlayamadım.sırt üstü yatmısım ama belimi kaldırmısım cok değişik bi pozisyon.bi de her uyandıgımda eşiminde benm de üstümüz acık artık kim acıyor bilemiorum o mu ben mi :) sabah anlattım belim havada uyudugumu da gülmekten ölüodu ya.zaten benm uyku hallerim baslıbasına macera sorma gitsin.

haklısın galiba üşütmüş olabilirim anlatamam bunu ama bi uyandıgımda belim havada uyyodum nasıl yaptıgımı ben bile anlayamadım.sırt üstü yatmısım ama belimi kaldırmısım cok değişik bi pozisyon.bi de her uyandıgımda eşiminde benm de üstümüz acık artık kim acıyor bilemiorum o mu ben mi :) sabah anlattım belim havada uyudugumu da gülmekten ölüodu ya.zaten benm uyku hallerim baslıbasına macera sorma gitsin.

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: allah iyiliğini versin sabah sabah ne güldüm bu site bana çookk iyi geldi yaa çok sevdim ben sizleriiii:KK71:
:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: allah iyiliğini versin sabah sabah ne güldüm bu site bana çookk iyi geldi yaa çok sevdim ben sizleriiii:KK71:
:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

evet ya bana da bu site süper gelio daa kahvaltı yapmadım buraya geldim kız düşün yanii. hele de bu topic daha samimi gelio :) yaa herkes gelsin artıkkk hep gece sohbet ediolar bende gece giremiorum eşim opelimnet mi neyse orda takıldıgı için.gündüz ben gece o forumlarda heheheh

ay kızlar ben yerimde duramıyorum,dünkü o akıntılardan sonra hiç bişey gelmedi,normal akıntı da yok,bikaç gündür bayağı vardı akıntım en son kahverengi akıntım oldu şuan tamamen kesildi.bakalım bugün nolcak takipteyim:KK76:

evet ya bana da bu site süper gelio daa kahvaltı yapmadım buraya geldim kız düşün yanii. hele de bu topic daha samimi gelio :) yaa herkes gelsin artıkkk hep gece sohbet ediolar bende gece giremiorum eşim opelimnet mi neyse orda takıldıgı için.gündüz ben gece o forumlarda heheheh

Ben de akşamları çok giremiyorum eşimde oluyo bilgisayar hafta içi bazen de işine götürüyo :KK43: :KK43: yapa yalnız kalıyom o zaman :KK43:

amin balım amin ne güzel dua etmişsin ohhhh gül gül sefamız olsun.

X