- 27 Ekim 2011
- 984
- 0
- Konu Sahibi mulberry8092
- #3.421
biz seninle meslektaşmışız senin branş ne hocaammmm:)))
Ben Türk Edebiyatı öğretmeniyim.Canım senin branş sınıf heralde bıcırıklar beni yordu demişsin ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz seninle meslektaşmışız senin branş ne hocaammmm:)))
Ben Türk Edebiyatı öğretmeniyim.Canım senin branş sınıf heralde bıcırıklar beni yordu demişsin ya
ahhh içse ama hiç sevmezcnm inşallah tutar çünkü bende akıntıya göre takip etmiştim akıntıdan sonra birlikte olduk. inşallah tutmuştur inşallah seninkide tutar tatlım. bide ilişkide önce eşine nescafe gibi kafeinli bişiler içir 2 saat öncesinden çünkü kafein spermleri uyarıyormuş
kızlarrr şu kahveyi banada msj atarmısınız lütfennyok canım anasınıfı. köy öğretmeniyim ben küçücük bir yerde :)))
kızlarrr şu kahveyi banada msj atarmısınız lütfenn
bence acele etmişsin,bak ne diyor tecrübeli arkadaşlar,gününüz geçmeden yapmayın.bekle bir kaç gün geçsin sonra yap.hem de sabah ilk idrarınla yap
yok canım anasınıfı. köy öğretmeniyim ben küçücük bir yerde :)))
bekliyorum ayyy çok merak ettim ne kahvesi buözelden msj atıyorum canım :)
Biliyorum acele ettiğimi, ama nasıl bir merak nasıl bir heyecan bende ki anlatamam, gerçi buradaki herkes beni anlar da
Hafif hafif sancılarım var, regl olacakmışım gibi, ama bazen de kasıklarına,yumurtalıklarıma sancı giriyor kısa kısa. Normalde adet dönemimde sadece karnım ağırır.
Okuldan tanıdığım bir kaç arkadaşım hamile, iyice istemeye başladım ben de. Aslında korunmayı bıraktığımız ilk ay ama ne biliyim işte hemen olucakmış gibi geliyordu
canııım adetim çatlatma iğnemden sonra 14.gün,eğer olursa bu hafta sonu cumartesi bilemedin pazar olacak.normal adet günümde22 aralık.bekliyorum bakalım. minikgelinim bişey de kızzz acaba bi test yapsam mı
neslicim bu erkek içinmi bayan içinmi
kızlar ben cevizin ve fındığın gücünü test ettim onayladım
canım az kalmış adet gününe... hadi hayırlısı ama biraz daha bekle derim ben. daha 6 gün var bat a. yapsanda çıkmaz tatlım... en azından 2 veya 3 gün daaha bekle... inşallah hamişsindir canım
AYYYYYYYYYYYY inşcnm bnm inş:)sıra sende ozaman :))
cnmmm sen en erke pazartesi sabah yap testi:) bu arada bende forum açılmadı sabahtan beri ugraştım şimdi açıldı:)canııım adetim çatlatma iğnemden sonra 14.gün,eğer olursa bu hafta sonu cumartesi bilemedin pazar olacak.normal adet günümde22 aralık.bekliyorum bakalım. minikgelinim bişey de kızzz acaba bi test yapsam mı
iyiyim cnmmm sinirliyim eve geldim ögle arasında bizm tavandan komple su akmış son kattayım bıktım bu son katta oturmadan dolayı çıkan sorunlardan... havalar ısınsın taşıncam ..kayınpederi bekliyorum o tamirden anlıyorrrr işten izin aldım:)merhaba kızlar nasılsınız? ben yeni gelebildim bugün benim bıcırıklar beni çok yordular:))) ya bu kahve olayı nedir biri banada söylesin(
kızlarrrrrr şu an şoktayım şoktaaaaaa
ovulasyonum oldu zannediyordum ama bugün akıntım geldi veeee
parmağımın arasına aldığımda gerçekten kopmadı ama biz dün çalışma yapmadık bugün yapsak tutarmı acaba
güzellikler benim bat dündü korktuğum için dün test yapmadım bugünde daha yapmadım. pazartesiye kadar bekleyimmi garanti olsun ne dersiniz (( belirtiler sadece bel ve kasık ağrısı iki gündürde geçmeyen baş ağrım var okadar
güzellikler benim bat dündü korktuğum için dün test yapmadım bugünde daha yapmadım. pazartesiye kadar bekleyimmi garanti olsun ne dersiniz (( belirtiler sadece bel ve kasık ağrısı iki gündürde geçmeyen baş ağrım var okadar