- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- Konu Sahibi mulberry8092
- #3.441
selam kızlarrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canıım eğer çatlatma iğnesinin ardından 14.gün adet olunuyorsa(ki öyleymiş 14. ya da 15. gün adet olunuyormuş,doktorum da öyle demişti)yarın olmam lazım.yarın iğnenin 14.günü yani dananın kuyruğu kopacak.vazgeçtim yaaa zaten test yapmayacam umutlu umutlu beklemek negatifi görmekten daha iyidir.
Kızlar merhaba:))
en son adet günüm 28 kasım. ve baş ağrılarım olduğu için ilaç içmem gerekiyor. çünkü migrenim var ama hamile olmadığımı biliğ bilmediğim için bugun kan testi yaptırdım daha almadım sonucunu
Yaklaşık 5 gündür sabah bulantılarım var. Ve bugun karnımın alt kısmında şişlik var sanki şişmişim gibi
Bebeğimin olması çok istiyorum. Lütfen bana bişeyler söyleyinnnn
canııııım kurban olurum:))sen onu kocana içir de gör bak süpermen oluyo mu olmuyo mu:)))))eğer karşıysa böyle şeylere kız gizli gizli içir ne olduğunu anlamaz.
ne zaman alacaksın sonucu ??
Kızlar merhaba:))
en son adet günüm 28 kasım. ve baş ağrılarım olduğu için ilaç içmem gerekiyor. çünkü migrenim var ama hamile olmadığımı biliğ bilmediğim için bugun kan testi yaptırdım daha almadım sonucunu
Yaklaşık 5 gündür sabah bulantılarım var. Ve bugun karnımın alt kısmında şişlik var sanki şişmişim gibi
Veee felaket derece beyaz akıntım var. bazende çok saydam oluyor. :)
saat 3 te çıkar dedilerrr:26:
nasıl bişey buu bana da anlatın nolurrr ???
kızlar ben cevizin ve fındığın gücünü test ettim onayladım
canım benim benimde 20. günüm ve akıntım geldi bence sende yap. biterse sipariş verirsin tekrar nolcakkiya kızlarrrrrrr sordumda görmediniz zanlımca :)
benim bugun 20. günüm ovulasyonda 4 gündür pozitif çıkıyor ya bugunde test yapaymmı ovlasyon...
9 tane testim var hamile olmassam diger aya kalsın dedim ama merakta ediyorum bugun koyumu çıkcak yoksa silikmi diye.. neyapam hele bşy söleyin:)
dün benim adam uyudu kalkmadı. benim korkum akıntı geldiği gün birliktelik işe yararmıbende hayıt tohumunun gücüne inandım niye desen:)
16 sının sabahı okdr çok geldiki inanamadımmmm ömrümde ilk kez okdr yogun ve çok akıntım geldiii..akşamınada oulasyon testi yaptım çift çizgi çıktı...yani akıntı geldigi günn çift çizgi oluyor ovulasyonda onu anlamış oldum:)bugun çalış haaaaa sakın boş geçirme:)fındık fıstık boşa gitmesin:)
bende hayıt tohumunun gücüne inandım niye desen:)
16 sının sabahı okdr çok geldiki inanamadımmmm ömrümde ilk kez okdr yogun ve çok akıntım geldiii..akşamınada oulasyon testi yaptım çift çizgi çıktı...yani akıntı geldigi günn çift çizgi oluyor ovulasyonda onu anlamış oldum:)bugun çalış haaaaa sakın boş geçirme:)fındık fıstık boşa gitmesin:)
cnm çok erken yaptırmıssın kan testini hatta doktorunun sana yok demesi gerekiyordu çıkmaz diye.. bn ay önce test yaptıcaktım 1 hafta vardı adetime.. yapamam çıkmaz kesin dedii.. adetine en erken 4-5 gün kala gel dedi yolladı... snein 12 günün var..bence negatif derse üzülme çünküçok erken davranmıssınKızlar merhaba:))
Veee felaket derece beyaz akıntım var. bazende çok saydam oluyor. :)
bekle bekle sabırlı olsm ben adettim 4-5 gün geçince yaparımda sabredemem ben:)yine hayal kırıklığı yaşamaktansa beklemek en iyisi bakalım hayırlısı olsunn pazartesiye kadar bekleyeceğim.
sana ve kocana dair yazdığımı okudun mu:)))