- 19 Ekim 2011
- 7.754
- 8.268
- 41
- Konu Sahibi mulberry8092
- #3.401
o doktoru yolmak istiyorumm dünde çalışma yapmadık işin kötüsüağlama canımm bence ağlanacak birşey yokk sen daha yumurtlamaddınnn ben öyle düşünüyorummm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o doktoru yolmak istiyorumm dünde çalışma yapmadık işin kötüsüağlama canımm bence ağlanacak birşey yokk sen daha yumurtlamaddınnn ben öyle düşünüyorummm
hoşgeldin canıııııım:))ben de seni bekliyordum valla:))artık korkmaya başladım,göğüslerim adet olacağım zamanki gibi şişti ve uçları öyle acıyor ki dokunamıyorum sanki kesik atılmış gibi.galiba adet olacağım ben yaa(
ay kız senin yerinde olmak için neler verirdim delü:)
moralini bozmaaaaa belliki daha yeni döllenmiş yeni yeni kana geçmiş ..ondan keisn konuşamaz bekle bakalım :)
kız bacım adetin hangi gündüüü ...kıs mşlh agrısın öle zaten en belirgin özellik gögüsün aşırı agrıması:)benimde taaaa 11 gün var ama agrımaya başladıı..ay hamiş olalım valla bu topikteki herkesi çok sevdim inan foruma gelmeden yapamıyorum,,,,,:)
benim hamile çok arkadaşım vardı okuyan
al bacım al daha bekleme,geçen gün okudum yazdıklarını eşinle ilgili,hani küsmüşsünüz falan özür dilemişsin haklı olmana rağmen.bence al,hamile kal,sonrasında da bu kahveden ona içir,kudursun:)))ama kabul etme,dolansın dursun peşine ama isteme,anlarsın ya:)))nasılmış görsün bakalım:)
merhaba kızlar nasılsınız? ben yeni gelebildim bugün benim bıcırıklar beni çok yordular:))) ya bu kahve olayı nedir biri banada söylesin(
özeline mesaj atıyorum hemen bak.
özeline mesaj atıyorum hemen bak.
canım yaaa:)) süpersin valla araştırmaya başladım bile hehe:))
kızlarrrrrr şu an şoktayım şoktaaaaaa
ovulasyonum oldu zannediyordum ama bugün akıntım geldi veeee
parmağımın arasına aldığımda gerçekten kopmadı ama biz dün çalışma yapmadık bugün yapsak tutarmı acaba
canııııım kurban olurum:))sen onu kocana içir de gör bak süpermen oluyo mu olmuyo mu:)))))eğer karşıysa böyle şeylere kız gizli gizli içir ne olduğunu anlamaz.
Yaaa kızlar biliyor musunuz ben kötü bişey yaptım iş yerinde öğlen arası dayanamadım, bir idrar testi alıp yaptım. bat yarın falan... ama tek çizgi çıktı tabi ki .ok merak ettim naapıyım